Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt mindenkinek csak a SHOEI+a Shark a király!
Volt már olyan itt a fórumon aki azt mondta az AGV-re h jó?????
CSIZMA!!!
mondom 31.500: AXO... www.superpole.hu
nem olcsóbb lesz, több pénzed lesz.
www.motoroscucc.van.hu
tavaly nyáron összesen mentem kb. 2000 km.-t. tavasszal vettem egy ZX-9-est, de nem tudom, hogy az egész tetszik-e??? Meglátom, hogy egyáltalán folytatom-e?? Nyár végére biztos elválik
szerintetek, ha várok még egy kicsit, esetleg olcsóbb lesz?

mert ha igen, akkor persze tudok várni, úgyis hideg van:(
tipikus esete az olcsóbb drágább...
szerintem várj még 2 hónapot inkább s vegyél egy komolyabbat...

pl egy bokatöréstől kímélhet meg...
vagy később jobban megtetszik a motorozás, esetleg pályázol, de sok sok túra km megtételével is egy kényelmesebb, stabilabb csizmát használhatsz....

ha meg nem tetszik a motorozás, könnyebben el lehet talán adni, mint egy semmilyen csizmát... bár annak az ára vonzó lesz használtan...

szóval én inkább még gyűjtenék a helyedben!
lehet, +látom, még azért próbálkozom, hátha lesz akcióban valahol. Még csak most (tavaly) kezdtem motorozni, bemelegítésnek próbálok valami olcsóbbat
Jogos ha már 25-öt rászánsz 35-ér már egész jok vannak,ráadásul 4-5évet is kibir nem mindegy hogy mit hordasz
Néz utánna a neten a boltok akcioinak ilyenkor mindenki tolja
tényleg nem fika, de ennyiért nem lehet jó sportcsizmát venni...
sziasztok

szeretnék sportcsizmát venni, ha lehet újat. Nem tudtok segíteni, hogy hol van esetleg akció v.ilyesmi. Bp. vagy környékén érdekelne, max25000-ig. Köszi
Nekem berik van és azt nem igazán ajánlom senkinek két év után még mindig nyomta a térdemet annyira hogy ki kellet operálnom a térdvédőt,amugy jó minőségű meg minden de az olcsoságnak ára van,a két év semmit nem látcik rajta(nem szivta ki a nap,nem kopott le a festés,nem szakadt el ugyhogy ilyen szenpontbol nagyon jó,és olcsó)
Az asszonynak airlen n. kenguru van és az hibátlan,viszont a shoxx undorító és rossz minőségű,az legyen a legutolsó lehetőség.
50-60ért maximum SHOXot kapsz ujonnan. Használtan nem vennék bőrcuccot, mert abba már az előző tulaj beleizadt, kitágította stb stb... Szerintem 100 simán megéri egy berik vagy egy arlen ness. nézz utána. www.superzone.hu
Hello Andrev!

Látom áttértél a quadozásra
Használtért max 50-60 eFt
Mennyit adnál max egy bőrruháért??? lehet tudok segíteni...
én axo primato csizmát vettem 31500ért és kegyetlen jó és kényelmes, ajánlom mindenkinek!!!
Hi mindenki!
Szükségem lenne egyjó állapotú bőrruhára, 2 részesre, 176 cm magas kb: 80 kg vagyok.
Kék vagy fekete színű lenne jó.
Köszi
Köszi!De az én 42-es lábamra, biztos óriási lenne a csizma.
Szia nekem a SWIFT csizmám van szerintem elég jó ezért az árért
44-es a csizma de 43-as a lábam nekem is és pont jó.
Sajna az szerintem nagy lenne nekem
Kb 70 kg vagyok és vékony hosszú újjaim :)
Szia!
OK ha piros és fekete, és 42 vagy 43 a mérete.
Pü:bistey@freemail.hu
Na a kesztyűt azért adom el mert nekem egy kicsit nagy. A mérete 12-es azaz XXL-es. Nekem kényelmes volt míg nem fogytam ki belőle, de mostmár csúszkál benne a kezem. A szellőzése nagyon frankón van megoldva mivel nyáron tökre jól szellőik nem izzad bele a tenyered, viszont igy a hidegebb időkben sem fagy ki belőle a kezed. Az árat 10ezer körüli összegre tenném.