Volt GT-2 Diadorám nagyon kényelmes,nem merev mint a krossz csizmák,de nem is arra gyártották.Akár egész nap viselheted.Arra vigyáz,hogy egy számmal nagyobbat vegyél mint a lábméreted,mert szerintem el vannak számozva.Nekem is sajna méret probléma miatt kellett eladnom.42-es a lábméretem és a 42-es csizma 1-2 órás használat után már nyomta a lábujjamat.Ha 43-asban találnék használtan újra megvenném ezt a tipust,az új árát sokallom.
sziasztok. KERESEK Alpinestars smx csizmát. fekete fehér szinben. ha valaki szeretne megszabadulni tőle vagy ismerős...én vevő lennék rá. 43-44-es méret kellene. ár állapot és megegyezés szerint.
Tanácsotokat szeretném kérni, csizma vásárláshoz. Trace Octane Diadora Gt2
Ezt a két csizmát néztem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb, mert leginkább túrázásra használnám, néha viszont szoktam terepre járni, ezért jó lenne a csatos. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a Diadora a két csattal mennyire kényelmetlen napközbeni hosszabb mászkálások közben?
Uhhh,köszi a lehetösèget elöre is! Csak az a bökkenö,h èn mèg svèdorszàgban vagyok,holnap èjszaka èrek haza... Azèrt majd ràdirok,h lesz-e ràm 10 perced,amugy pihenès kèpp :D
VERTIGO-m van... adatlapomon mail, irj rám mikor jársz csabán, de ha lehet ma vagy holnap mert hétvégétől egy hétig az ördögnek adom a lelkem, vizsgára készülés formájában, és nem leszek beszámítható állapotban!
Bàtszinàl màt nèztem (neten) ott nem volt.
Hohò,nekem is az a mèretem kb. Nagyon megköszönnèm ha tudnànk egy ilyen mèretpròbàt csinàlni. Mid van egyèbkènt, vertigo corsa-d,v virtice?
Szerintem sehol... én balatonboglárra mentem próbálni! :))
de kérdezd meg http://www.batszimotor.hu/
bandit hogy van e használtja amit méretpróbázni tudnál. Vagy ha 42-43 as körüli lábad van , az enyémet ha átjösz csabára felpróbálhatod :) +/- 1méretet meg be tudod saccolni, aztán neten le tudod rendelni.
Sziasztok!
Ki tud bèkès megyèben,vagy a környèken olyan motoros boltot,ahol tudnèk sidi vertigo,ès vortice csizmàt pròbàlni? Szeged-kecskemèt-debrecen-ben is jo lenne,csak pestre nem mennèk fel èrte,ha nem muszàj.
eladó 1 fox v3 elektric blue nullkilóméteres buksi...sajnos kicsi lett a fejemre....csak felpróbáltam..amugy még szüz....bolti ára 91000ft de most 77 000ftért eladó...30 605 6883 adok hozzá plusz sildet plusz csavarokat gyári dobozt és egy több ezer ft értékű bukósisak hordó táskát..igényes cucc.. postát állom...sürgős..!
kép illusztráció.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha kell, akkor dobj egy mailt. Nem lett jó a lánynak akinek hoztam, neki s-es kell. Így megmaradt. Új.
utaskesztyűt keresek,m-l méret körül, új érdekel 10 e alatt,nem kell márkás,inkább olcsóbb
Köszi
"S"méretű,ujszerű.....
Tanácsotokat szeretném kérni, csizma vásárláshoz.
Trace Octane
Diadora Gt2
Ezt a két csizmát néztem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb, mert leginkább túrázásra használnám, néha viszont szoktam terepre járni, ezért jó lenne a csatos. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a Diadora a két csattal mennyire kényelmetlen napközbeni hosszabb mászkálások közben?
VERTIGO-m van... adatlapomon mail, irj rám mikor jársz csabán, de ha lehet ma vagy holnap mert hétvégétől egy hétig az ördögnek adom a lelkem, vizsgára készülés formájában, és nem leszek beszámítható állapotban!
Hohò,nekem is az a mèretem kb. Nagyon megköszönnèm ha tudnànk egy ilyen mèretpròbàt csinàlni. Mid van egyèbkènt, vertigo corsa-d,v virtice?
Üdv.
de kérdezd meg
http://www.batszimotor.hu/
bandit hogy van e használtja amit méretpróbázni tudnál. Vagy ha 42-43 as körüli lábad van , az enyémet ha átjösz csabára felpróbálhatod :) +/- 1méretet meg be tudod saccolni, aztán neten le tudod rendelni.
Ki tud bèkès megyèben,vagy a környèken olyan motoros boltot,ahol tudnèk sidi vertigo,ès vortice csizmàt pròbàlni? Szeged-kecskemèt-debrecen-ben is jo lenne,csak pestre nem mennèk fel èrte,ha nem muszàj.