Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a matton kevésbé feltűnőek a sérülések. Van egy utassisakom ami fényes, és már vállalhatatlanul néz ki..igaz nem is nagyon vigyázok rá, sokat kallódik a dobozban pucéran.

A matt sisakra se vigyázok, viszont az mindig a fejemen van, eddig 3szor mostam le 56 ezer kilométer alatt, és jó pár helyre oda is vertem hurcibálás közben..még vállalhatónak érzem a küllemét
Majdnem biztos hogy matt sisak lesz a következő is (feltéve hogy a kiszemelt típusból van is)

Továbbá előny, hogy a matt sisakról nem tud lepattogzani a lakk..ami nincs nem romlik el
Helo!
Barátnőmnek nézünk sisakot, kb olyan 80 ezer ft-ig. Ki mit ajánlana, amit használ és bejött?
:) De van valami különbség, sérülékenység, érzékenység, tisztítás, 40 fokon a napon, stb? vagy pusztán egyéni döntés, ízlés kérdése?
Nálam meg a matt
Lakkozott nálam a nyerő.
A héten veszem meg a bukót, a színét még nem döntöttem el. Van matt fekete, fényes fekete és egy nonfiguratív fehér/fekete, ami metál fényezésű. Van jelentősége? Gondolok arra, hogy pl. a matt fekete könnyen sérül és nehéz tisztítani vagy valami, a fekete az nem metál csak magasfényű (az hátrány?) és a fehér-fekete az ugyan metál, de fehér, nagyon koszolódhat és nehéz tisztítani?
Emígy HJC-CS14 bukósisakról van szó (matt fekete, metál fekete, Wolfbane).
Köszönettel!
Kösz neked is az infot Zoli.
Te 2 mérettel vettél nagyobbat, vagy akár 4-el is vegyek nagyobbat az még jobb?
Köszi szépen a tippet, segítettél, jövök eggyel
Ajánlom hogy ha lehet (kurvanehéz lesz) inkább nagyobbat vegyél.Azt olcsóbb méretre rövidíteni mint egy kisebbe toldani.
Cölöpék mondták nekem is.
voltam náluk igaz akkor átalakításon még nem gondolkodtam.
ilyenkor mit kell nézni hogy jó helyen legyenek a protektorok?
Cölöpék? Nem ismerem őket tudsz valami infót adni róluk?

Köszi
ja annyi hogy tuti át is kell alakítani, azt meg cölöpék megoldják.
superzone-ba tuti találsz méretet magadnak.
Sziasztok!

tud valaki segítséget adni hogy normális márkák közül 174cm 110kg méretre hol érdemes kutakodni bőrruha ügyben?
vagy ilyen méretre csak átalakítva jó bármilyen ruha?
Ha igen akkor átalakítást hol vállalnak tudja valaki?
Szia, még túl sok tapasztalatom nincs vele. Nekem HJC ZF-10 Strike MC-5F matt fekete-fehér típus van, szerintem jól néz ki, csak a matt festés kicsit kényes, hamar meg látszódnak rajta az ujjlenyomatok. Elég kényelmes, és ha netalán később kinyúlnának könnyen cserélhetők az arcpárnák. A plexit határozott mozdulattal kell lecsukni, különben hajlamos nem teljesen lezáródni, de ez szerintem ez csak egy kis megszokást igényel. Zajosságáról még nem volt módom meggyőződni mert még csak robogóval teszteltem, a nagymotor jogsival még csak a kresznél tartok. Összességében megvagyok vele elégedve, szerintem nagyon jó árértékarányú sisak. Üvegszál héj, antiallergén teljesen kivehető, mosható belső, duplad-gyűrűs csat, gyári bogárháló, tetején 3, állrésznél 1 zárható szellőző, de gondolom ezeket már te is tudod.
Légyszíves a ZF-10 esről írnál egy pár sort,hogy milyennek találod? Szemezek vele én is egy ideje
Szívesen, amúgy megmértem az én fejkerületemet. 53,5cm, úgyhogy az XS-s neked is jó lesz.
Köszi szépen! Nagyon jó cuccok vannak az oldalon és széles választék.
szia, ha HJC bukókat keresel ajánlom a bécsi Hein-Gerickét, nagyon jó akcióik vannak, én most vettem egy XS-s ZF-10est 120Euroért, üvegszál, DuplaD csat, kivehető, mosható bélés http://www.hein-gericke.at
Köszönöm szépen a segítséget. 53.7 cm-t mértem, ezek szerint xs-es lesz. :D
Sziasztok. Ezt a bukót akarom megrendelni: http://www.hjc.hu/product_info...

Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megállapítani hogy melyik lenne a megfelelő méret számomra.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Keresnék motoros farmert. 36-os a méretem, 180 cm és 98kg.
köszi
XL-es bukót cserélném L-re.
Más típus is érdekel.