Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! továbbra is eladó: Kushitani suzuka 52-es kétrészes bőr ruha. két szezont használtam, 45e. Shox cordura nadrág 1 szezont volt használva együtt 15e. AGV GP-1 sisak xs-s 15e. AGV AIRTECH s-es 25e. Mindig teljes maszkot hordtunk a sisakok alatt és dobozában tároltuk. Valamint egy-egy kesztyű is a ruhákhoz 4-4e.
Sziasztok!

Boccs hogy még mindig jövök a hülye kérdéseimmel, voltam hétvégén ruhapróbán és nemigazán rám öntötték a beriket. Ugyan kicsit drágább árfekvés felé sodródtam, de valakinek segura bőrruhával mert semmilyen jellegű tapasztalatot nem találtam róla.
Előre is köszi,
Üdv: Márk
Eladó egy AGV Skyline matt fekete XL-es bukó, egyszer sem használt csak kibontott, 60.000 FT.

Szeged vagy utánvét

Németből rendelt (fc-moto.de), eredeti ára kb. 250 EUR
Shox-os ára 79.900

benzol1kukachotmail.com
Figyelem-figyelem! Eladó egy teljesen új, sosem használt női Icon Team Merc textil dzseki L-es méretben. Ára 19.900 Ft. Megtekinthető a Moto.hu üzletében! Akit érdekel az írjon vagy ugorjon be a boltba! Köszesz!
Sziasztok!
Eladó egy kétrészes Dainese DS-72 bőrruha,52-es méretben. A ruha jobb oldalán csúszásnyom van, ami látható a képeken is. Ennek megfelelően az ára is alacsonyabb, 42e Ft. Érdeklődni: 30/6403741 vagy adam1211@freemail.hu
Ha esetleg érdekel valakit:

Madif cordura kabát 56-os
milyen sisakot ajállotok? nemsokára szeretnék venni egyet. szempontok max 30 ezer kp van rá. legyen kivehető,mosható bélése,esetleg pumpás arcpárnája de nem lényeg, később esetleg tudjak hozá plexit venni. irridiumkék plexi milyen bukohoz lehet kapni? nézegettem a MOTOWELL-nek van egy bluetooth-os sisakja egész jonak néz ki, bár ahoz tuti nem lehet kapni irridiumkék plexit. festés mindegy, mert saját mintát akarok fujatni rá. vasárnap körülnézek a motorkiállitáson hátha okosabb leszek.
szia

a forma csizma közepes minőségű, a spidi pedig hamar kopik,lelakódik...
Még annyi érdekelne h. Forma sportcsizmával valakinek tapasztalata ?
Köszi szépen !
A bőrkabáttal meg vagyok elégedve, az tényleg jó.

Ráhúzható esőcsizmában is gondolkozhatsz, pl a Tucano Urbanonak vannak ilyen cuccai. Akkor még szutykos se lesz a csizma.
Hmm... Akkor lehet érdemes hozzátenni egy kicsit, most néztem h. Sidi le van akciózva motorline-nál. Bőrruhában milyen a minősége? Mert igazából nincs tapasztalatom bőrruhákkal.
A berik csizma, legalábbis ami nekem van az mérsékelten vízálló. Városban el lehet benne lenni, úgy hogy nem ázik be..meg ingázni is elég, de egy kiadósabb esőnél, túrázás közben simán átázik (nem be..át!) a cipzárja meg úgy szar ahogy van
Sziasztok!

Szemezek az Arlen ness és a Berik sportcsizmáival. Valaki meg tudná mondani h. ezek mennyire vízállóak ?
Előre is köszi!
Eladó térdkoptatók csak fekete színben:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Sziasztok! Most kezdem a motorozást (napi szinten, város/közút, munkába járás), és a dzsekit leszámítva majdnem minden megvan, de itt nem tudok dönteni. Mivel tavasztól őszig szeretném használni, félek, nem úszom meg egy dzsekivel. Nagyon tetszenek az Alpinestars dzsekik, és legtöbb helyen azt olvastam, hogy valóban jók is.
Textil dzseki kell, csak nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb választás. Pl a T-Dyno nagyon tetszik, van benne CS protektor váll és könyék) és belerakható az Alps saját hátprotektora is, 600D cordura és nem hálós. Van kivehető termobélése is. Kérdés, hogy nyáron, városban, 40 fokban nem lenne ez túl meleg (persze a bélés kiszedve), mert szellőztető pl nincs rajta. Mivel még nem tudom mire számíthatok, ezért kérdezem tőletek.
A többi Alps dzseki hálós, puha protektorokkal van, cordura erősítéssel, ami nyáron biztos jó, de tavasz és ősz tuti nem elég, talán még kora reggel és késő este nyáron sem. Pl. Alps T-RC vagy T-Stunt vagy T-GP Plus.
Most tuti csak egyet tudok venni, abban kell "lenyomnom" az első évet, szerintetek?
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni. Sisakot szeretnék venni, a lényeg hogy zárt legyen és beépített napszemüveges. Jó ár/érték arányúak érdekelnének kb 50 000-ig. Ha tudnátok tanácsot adni nagyon megköszönném.
Eladó a képeken látható Uvex Uvision S-es méretű tri compsite versenysisak,D-gyűrűs kivitel,kivehető,mosható bélések,stb...Teljesen új,ajándékba kaptam,azért adom el,mert nekem van másik sisakom. Itthoni ára 115000 ft. 80000 ft-ért elvihető,de alkuképes az ár!
Teljesen új Dainese márkájú,S-es méretű,női mellvéd-protektor eladó méretprobléma miatt,hátul keresztben állítható pántokkal.Nagyon jól véd!Szigethalmon vagy Budafokon lehet átvenni személyesen,vagy postázni tudom. 20000 ft az ára.
Eladó a képeken látható Arlen Ness 52-es méretű bőrruha,használt,de megkímélt állapotban. Ki is van tisztítva. Csere nem érdekel másra. Max.80-85 kg férfira jó. 75000 ft.alkuképes
Eladó a képeken látható teljesen új,rózsaszín Alpinestars márkájú racing női bőr kesztyű,M-es méretben.Méret probléma miatt eladó és kifejezetten kis kezű! lányokra ajánlom Ára: 25000 ft.
Eladó az alábbi motoros egyrészes Spyke bőrruha:
85000 ft. Ki is van tisztíttatva,van másik,ez azért eladó. Kb 50-60 kilós lányra,fiúra jó. kérdezzetek bátran.
Bár nekem Shark RSX sisakom van, de maximálisan megvagyok elégedve vele. Mondhatni könnyű, jól szellőzik, és nem kényelmetlen a viselete több órás motorozás után sem.
Ki mit ajánlana? ( 600 as sportmotorra )

SHARK RSI vagy LAZER OSPREY

Várom a véleményeteket ! (előre is köszönöm a segítséget )