A maszkról vegyes a vélemény, valakinek kell valakinek nem, én nem szeretem, nem büdös a fejem, sisaknak nem kell, nekem meg csak macera felveszem, állandóan elcsúszik összenyálazom :D viszont a nyakad tényleg védi a darazsaktól 1szer én beszoptam egy darázscsipést, a nyakamon... komoly baj nem lett belőle... de azt a védelmet egy pamut kendő is megteszi fillérekből, és nem pálik be a fejed.
Sziasztok!
Végre megvan a bukósisak, kabát, bakancs és kesztyű.
Napi használatra, munkába járáshoz, nyáron:), milyen nadrágot célszerű választani? Vagy elég egy farmerra kívülről (vagy alá?) csatolható térdprotektor (farmerban járok dolgozni)?
A sisak alá ajánlott a maszk vagy felesleges? Félek, hogy a zárt sisakban így is meleg lesz, maszkban gondolom ez még fokozottabban igaz. Bár, a nyakam így nem igazaán van védve, a kabát és a sisak között azért odacsapódhat egy-két bogár:)
Nagyon keveset használt, S-es Shark eladó.
Sisakzsákban,dobozában,plexitisztítóval,kendővel,belső tisztító habbal, hozzá való "wax"-szal (UV és egyéb szennyeződés ellen).
Ára 24 kredit.
kalev kukac citromail pont hu
- MT Modena Paddock tulajokhoz egy kérdés: hogy lehet levenni a plexit? (1. kép)
- Van egy barátomnak egy CMS buksija, eltört rajta a plexitartó csavart fedő jobbos műanyag takarólemez (lásd 2. kép) Nincs ilyen valakinek egy rossz sisakján feleslegben, vagy honnan lehetne esetleg beszerezni ilyet?
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Nincs rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de inkább M-es méret.
170cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:20000Ft
bali105gsxr@gmail.com
06303210309
Berik Original One Titanium 50-es eladó!
2 szezont használt, 1 éve a szekrényben áll! Évente 2-3X le lett bőrápolózva. Titánium protektorokkal! A motor is eladósorba került, így már nincs szükségem a ruhára! Bukás nem volt benn!
Kb. 65-75kg 175-185cm
Telefonon csak cs-p-sz napokon vagyok elérhető!
Én mikor kevésszer famerbe mentem, ilyen volt alatta, tökéletes, komfort és védelem is, neked használatra bőven elég szerintem ..
térdproti már nem eladó :)
A maszkról vegyes a vélemény, valakinek kell valakinek nem, én nem szeretem, nem büdös a fejem, sisaknak nem kell, nekem meg csak macera felveszem, állandóan elcsúszik összenyálazom :D viszont a nyakad tényleg védi a darazsaktól 1szer én beszoptam egy darázscsipést, a nyakamon... komoly baj nem lett belőle... de azt a védelmet egy pamut kendő is megteszi fillérekből, és nem pálik be a fejed.