Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Én mikor kevésszer famerbe mentem, ilyen volt alatta, tökéletes, komfort és védelem is, neked használatra bőven elég szerintem ..

térdproti már nem eladó :)

A maszkról vegyes a vélemény, valakinek kell valakinek nem, én nem szeretem, nem büdös a fejem, sisaknak nem kell, nekem meg csak macera felveszem, állandóan elcsúszik összenyálazom :D viszont a nyakad tényleg védi a darazsaktól 1szer én beszoptam egy darázscsipést, a nyakamon... komoly baj nem lett belőle... de azt a védelmet egy pamut kendő is megteszi fillérekből, és nem pálik be a fejed.
Sziasztok!
Végre megvan a bukósisak, kabát, bakancs és kesztyű.

Napi használatra, munkába járáshoz, nyáron:), milyen nadrágot célszerű választani? Vagy elég egy farmerra kívülről (vagy alá?) csatolható térdprotektor (farmerban járok dolgozni)?

A sisak alá ajánlott a maszk vagy felesleges? Félek, hogy a zárt sisakban így is meleg lesz, maszkban gondolom ez még fokozottabban igaz. Bár, a nyakam így nem igazaán van védve, a kabát és a sisak között azért odacsapódhat egy-két bogár:)

Köszönettel
Sziasztok!
Jó állapotban lévő nyitott sisakot keresnék "M" méretben a fiam részére. Ha valakinek van feleslegben szóljon.
köszi
Nagyon keveset használt, S-es Shark eladó.
Sisakzsákban,dobozában,plexitisztítóval,kendővel,belső tisztító habbal, hozzá való "wax"-szal (UV és egyéb szennyeződés ellen).
Ára 24 kredit.
kalev kukac citromail pont hu
Eladó Spidi 2 részes bőrszerkó 56 van beleírva én 180cm 85kg használtam. 2és fél szezont mentem benne. Ár 65e
Eladó egy eredeti One monster energy pulóver!
Szép állapotú,szakadás és javítás mentes.
Mérete:L
Ára:9000Ft
Hello

A cipzár egyáltalán nem működik?
Pontosan hol lehetne megtekinteni?
Csak a könyökén van horzsolás?
Légyszíves küldj képet a horzsolásról.
Szia!

A képek feletti linken minden infót megtalálsz.

Kabát 50-es 75e, nadrág 52-es 40e, egyben 105e.
Hello!
Mekkora a méret és mennyi lenne az ára?
Krossz ruhát beszámolok.
érd 30=285-91-55
Sziasztok.

Elado egy 52-es Dainese börruha kétrészes. Könyökrészen horzsolás láthato és a kabát zipzár rossz. kb70-80 kg 180-185 cm ig jo.

ár 35000Ft
Helló!

- MT Modena Paddock tulajokhoz egy kérdés: hogy lehet levenni a plexit? (1. kép)

- Van egy barátomnak egy CMS buksija, eltört rajta a plexitartó csavart fedő jobbos műanyag takarólemez (lásd 2. kép) Nincs ilyen valakinek egy rossz sisakján feleslegben, vagy honnan lehetne esetleg beszerezni ilyet?

Köszi!
Tomchy
Ruházati végkiárúsítás Budapesten a VI. kerületben
Április 28 szombat és 29 vasárnap 12:00-18:00 között.

Kesztyük, gerincprotekorok, esőruhák 7000Ft-ért
Textil kabátok, nadrágok 10000Ft-ért
Csizmák 12000Ft-ért
2 részes bőrruhák 40000Ft-ért (több színben)
Érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon:
06209165657
Spyke cordura dzseki eladó!
szia,
egyben szeretném az egészet eladni
Szia
Külön a kesztyű nem eladó?
Milyen méretű? Sérülése van?
Ha eladó akkor mennyi lenne az ára?
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Nincs rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de inkább M-es méret.
170cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:20000Ft
bali105gsxr@gmail.com
06303210309
Berik Original One Titanium 50-es eladó!
2 szezont használt, 1 éve a szekrényben áll! Évente 2-3X le lett bőrápolózva. Titánium protektorokkal! A motor is eladósorba került, így már nincs szükségem a ruhára! Bukás nem volt benn!
Kb. 65-75kg 175-185cm
Telefonon csak cs-p-sz napokon vagyok elérhető!
itt a kép is
Ha valakit esetleg érdekel..
Hirdetéseim között megtalálod.