Szinte új, utasként 1-2 alkalommal használva.
Rendkívül szép állapotban
Knight motoros kesztyű
SHOX
marhabőr sporttúra kesztyű;
ujjperceknél karbon mintás protektorokkal;
kézfejen ujjmozgást segítő bőr ajtókkal;
tenyéren masszív kopásálló bőr réteggel;
szárán kevlárszövettel bevont ütéstompító
betétekkel;
csuklón és alkaron tépőzárral rögzíthető
Szerintem nagyon jó sisak. Nekem rövid ideig volt, mert sajnos nem volt jó a méret, de most Arai Condort használok, szóval hűséges maradtam a márkához. Szerintem a következő két márka a top jelenleg a piacon: Arai és Shoei.
Ha nem volt balesetes, akkor nem fogsz mellényúlni.
Sziasztok!
Szerintetek utas sisaknak mit vegyek? Shoei XR800, vagy Shark S500 Funky? az első egy kifutott sisak, a másikat meg nem ismerem, és nem akarok rá sokat költeni...
Sziasztok! A segura meg a bering hirdet vizallo borruhakat. Ezek tenyleg vizalloak annyira h. esoruha sem kell, vagy csak nyari zapor ellen ved? Koszi a valaszokat elore is!
A drágábbak is ugyanabból készülnek
A leghangosabb sisakom a karbon schuberth volt, amikor eladtam veszekedtek érte az emberek. 1 hét és újra hirdetve volt.
Van olcsó Vemar-om eladó. sokat volt használva, 5000Ft. Fekete.
Valaki írjon már nekem néhány D gyűrűs sisakot (arai,shoei kívül) persze nem is ezekre a 15ezer ftos műanyag/nikeceles sisakokra gondolok :D szóval minőségibb sisakokra értem csak
Szia!
E-mail címemre (laczko.attila@freemail.hu), vagy ide írhatnál egy telefonos elérhetőséget, ha esetleg arra járok - talán most vasárnap - és még meglesz a ruha, esetleg a kesztyű is, akkor megcsörgetlek!
Köszi!
Hello!
Pár kérdésem van bőrruha ápolással és tisztitással kapcsolatban.
Mivel tisztitsam meg, és milyen szert ajánlatok a tisztitás utáni imegráláshoz?
A Csizmákat mivel ápoljátok?
Shox Mondial M bőrkabát és bőrnadrág kis kopással 30.000Ft
Shox Suzuka M-es, másképpen 9-es bőrkesztyű 6.000Ft
Zandona X7 gerincprotektor 11.000Ft
Lazer Vertigo Xs bukósisak 10.000Ft
Trace 41-es csizma 10.000Ft
NZI 55-56 (S) crossbukó 5.000Ft