Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szójjá, megódjuk
Küldtem mail-t
nem vagyok vatera-s! De megnézem!
vaterán lőttem voltasszonkának 8ér újszerűt tavaly... állícsábe szűrőt
B-squere, felnyitható, fekete, M-es méret, utas sisakként alig használt, sérülésmentes.
Ára:8500Ft
Már kerestem anno, de 18-at mondott!
KillBill nevű csajszit keressed szépenokossan
Lehet azzal így is! Na ne offoljunk!
Tettem fel videót!
Jóóóvan na!
Keeepofon?
Egy kampós orr nem is elég?
MIvel az apróban nem találok már több hete, ezért megpróbálom itt... Férfi cordura nadrágot keresek, L-es méretben (na ilyen nincs az apróban), kivehető béléssel, protektorokkal, max 10 kampósorrúért!
Ha lenne valakinek!
Nedves estét!
B
Sziasztok!
Keresek normál állapotú cross csizmát 42-es méretben.
hello

nekem nagy mosógépben mosódik és kutya baja, kb 3 havonta

üdv
Hali!
Shoei X-Spirit II-t keresek L-es méretben. Cheek és Center pad nem baj, ha viseltes...
Sosetakarítottam.3 éves..................nem igen koszos.
Egy ideig koszolódik utána csak kopik róla.
szia.
Sajnos olyan, ami minden évszakra jó nincs. Vegyél tavaszra-őszre termós, perforáció nélküli kabit, nyárra bőrt, ami perforált. Mindegyik alá javallt a gerincproti, a kabátban lévők semmire sem jók.
Üdv!

Cordura túraruha tisztítással kapcsolatban van valakinek tippje, illetve tapasztalata?

Köszi
Igen, néztem ott, meg Scorpiont e-bay-en, 45-45ért találtam mindkettőt, de gondoltam vásárlás előtt feldobom itt a kérdést, hátha valakinek van egy futóról leesett darabja.
Superzone-ban nézz körül
Sziasztok!

Keresek KBC VR4R -t XS-es méretben, illetve Scorpion EXO 1000 -et S-es méretben! Lehetőleg pirosban, vagy feketében!
Szevasztok.

Elado egy 52-es méretü 2 részes protektoros börruha. Könyökészen horzsolás látható.
Beszámolok krossz mez nadrágot sisakot kesztyüt (krossz felszerelést).
Illetve nöi 38-39 es csizmát.
sziasztok cross szemüveget vennék ocslon hejasnorbert@freemail.hu
és a kesztyűk