MIvel az apróban nem találok már több hete, ezért megpróbálom itt... Férfi cordura nadrágot keresek, L-es méretben (na ilyen nincs az apróban), kivehető béléssel, protektorokkal, max 10 kampósorrúért!
Ha lenne valakinek!
Nedves estét!
B
szia.
Sajnos olyan, ami minden évszakra jó nincs. Vegyél tavaszra-őszre termós, perforáció nélküli kabit, nyárra bőrt, ami perforált. Mindegyik alá javallt a gerincproti, a kabátban lévők semmire sem jók.
Igen, néztem ott, meg Scorpiont e-bay-en, 45-45ért találtam mindkettőt, de gondoltam vásárlás előtt feldobom itt a kérdést, hátha valakinek van egy futóról leesett darabja.
Ára:8500Ft
Ha lenne valakinek!
Nedves estét!
B
Keresek normál állapotú cross csizmát 42-es méretben.
nekem nagy mosógépben mosódik és kutya baja, kb 3 havonta
üdv
Shoei X-Spirit II-t keresek L-es méretben. Cheek és Center pad nem baj, ha viseltes...
Egy ideig koszolódik utána csak kopik róla.
Sajnos olyan, ami minden évszakra jó nincs. Vegyél tavaszra-őszre termós, perforáció nélküli kabit, nyárra bőrt, ami perforált. Mindegyik alá javallt a gerincproti, a kabátban lévők semmire sem jók.
Cordura túraruha tisztítással kapcsolatban van valakinek tippje, illetve tapasztalata?
Köszi
Keresek KBC VR4R -t XS-es méretben, illetve Scorpion EXO 1000 -et S-es méretben! Lehetőleg pirosban, vagy feketében!
Elado egy 52-es méretü 2 részes protektoros börruha. Könyökészen horzsolás látható.
Beszámolok krossz mez nadrágot sisakot kesztyüt (krossz felszerelést).
Illetve nöi 38-39 es csizmát.