Én is így voltam,nekem az Alpinestars Supertech bejött!
Mondjuk nem a búcsús árkategória,de másfajta csizmám nem lesz ezek után-szerintem ezzel mindent elmondtam!
Sziasztok van egy olyan problémám , hogy sportcsizmát szeretnék venni, de vastag a vádlim és egyszerűen nem találok olyat amelyik jó lenne .Ilyeneket próbáltam Sidi, Puma, Berik, Dainese!Ha valakinek van valamilyen tapasztalta ezzel akkor ossza már meg!Köszi
én mindig puha vizes ronggyal tisztítom. Ha bármilyen vegyszert használsz az árthat a bőrnek, szóval ha rámész mondjuk mosógél-es vizzel akkor sima vizes ronggyal át kell törölni, utána a legjobb bekenni méhviasszal..
Sziasztok.Nem tudtam melyik topicban aktuális a kérdés,talán ebben. Valakinek vmi jó ötlete,h bőrruhát milyen anyaggal lehet jól kitisztítani? A fehér részen a kis apró ráncokba beült a kosz :-(
Ma felhívtam őket. Azt mondták, hogy megkapták a rendelést, de nem volt nekik raktáron, így rendeltek. Elvileg jővőhéten valamikor már meglesz, remélem tartják is hozzá magukat mostmár. :S
Lehet,hogy butaságot kérdezek, de ugye a sport motoros csizmákból egy számmal nagyobbat kell venni mint pl. sportcipőből?
Érdeklődnék az eladó kesztyűvel kapcsolatban. Engem a piros érdekelne, ha meg van még. Milyen méret? Milyen állapotban van?
Mondjuk nem a búcsús árkategória,de másfajta csizmám nem lesz ezek után-szerintem ezzel mindent elmondtam!
Nekem is vastag a vádlim eddig xpd-m és most forma márkájú van és ezek jók voltak.
NOLAN N84 N-Com "XS" méret
20.000.-
302215963