Most rendeltem meg a HJC ZF-10 Strike sisakot, jövő héten lesz meg:) Remélem jól választottam:)
Majd kell rá néznem egy sötét plexit is... Ha jól tévedek, akkor a HJC-05 való rá. Gondolom a legtöbb alkatrész kompatibilis a ZF-9 alkatrészeivel, mert a HJC katalógusban (magyar) a ZF-9-hez láttam alkatrészeket.
Nagyszerű, köszönöm, akkor ez el is dőlt:) Ha CS-14-ben az S méret a jó, akkor a ZF10-ben is nagy valószínűséggel az S kellhet? Mert próbálni nem tudom.
Sziasztok!
Már szinte eldöntött volt, hogy a HJC CS-14-et veszem, erre ma adódott egy lehetőség, egy HJC FZ-10 sisakra (kb abban az árban, mint a CS-14 Wolfbane, tiszta új, dobozában). Elméletileg az FZ-10 egy komolyabb, jobb sisak. Szerintetek?
Elég sürgős lenne, köszönöm!
Köszönöm! Így letisztult a kép, hamarosan eldöntöm, hogy melyik legyen. A fehér-fekete mellett szól az is, hogy talán valamivel jobban látható, mint a tiszta fekete.
A lakkozott fekete és a metál fekete között emígy nagyon nagy a különbség?
Lehet én vagyok hülye de szerintem a színétől még nem koszolódik jobban.
Az a kosz mennyiségétől függ inkább.
A fehéren viszont látszik................de a feketén szintén.
Melyik tetszik jobban?
Asszonykának Nolan N63-at vettünk mert ezt lehetett kapni női méretben: http://www.motorinfo.hu/shop/bukosisakok/zart-bukosisak/nolan/n63-orien
tal-fekete-piros-fekete-piros-fekete-piros_6493
Azt mondta hogy nagyon kényelmes és nem zajos.200-ig utasként nem panaszkodik.Ezt tudom ajánlani az asszonykádnak a többi nagy márkát meg ismered.
Bár vannak nálam sokkal nagyobb szakértől, de ez már nagyon közel van a Shoei XR1100 árához (akciósan 90 körül meg lehet venni), vagy a Shoei Qwest. Amiket olvastam és amennyi bukót mostanában felpróbáltam, tuti, hogy ez a kettő közül venném az egyiket. Csak nekem most sajna nincs rá keret:(
Köszönöm! Ez így már nálam is a matt fekete felé billenti a befutót és még olcsóbb is A fekete-fehér nem néz ki emígy csúnyán, de kicsit túl "kamaszos" ez a nonfiguratív fehér alapon fekete csíkok, öreg vagyok én már ehhez:)
Majd kell rá néznem egy sötét plexit is... Ha jól tévedek, akkor a HJC-05 való rá. Gondolom a legtöbb alkatrész kompatibilis a ZF-9 alkatrészeivel, mert a HJC katalógusban (magyar) a ZF-9-hez láttam alkatrészeket.