Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most rendeltem meg a HJC ZF-10 Strike sisakot, jövő héten lesz meg:) Remélem jól választottam:)
Majd kell rá néznem egy sötét plexit is... Ha jól tévedek, akkor a HJC-05 való rá. Gondolom a legtöbb alkatrész kompatibilis a ZF-9 alkatrészeivel, mert a HJC katalógusban (magyar) a ZF-9-hez láttam alkatrészeket.
Én már 4. napja várom hogy hozza a futár a HJC CL-ST II-met.
A HJC oldaláról rendeltem; jöhetne már.
Jó kell legyen, szerintem HJC-n belül nincsenek különbségek a méretezésnél!
Nagyszerű, köszönöm, akkor ez el is dőlt:) Ha CS-14-ben az S méret a jó, akkor a ZF10-ben is nagy valószínűséggel az S kellhet? Mert próbálni nem tudom.
Gyakorlatilag is! A ZF10-es üvegszálas, és ami nagyot dob még rajta: dupla-D-s, szemben a CS14 gyorscsattjával!
Elnézést, elírtam: HJC ZF-10 a pontos!
Sziasztok!
Már szinte eldöntött volt, hogy a HJC CS-14-et veszem, erre ma adódott egy lehetőség, egy HJC FZ-10 sisakra (kb abban az árban, mint a CS-14 Wolfbane, tiszta új, dobozában). Elméletileg az FZ-10 egy komolyabb, jobb sisak. Szerintetek?
Elég sürgős lenne, köszönöm!
Sziasztok!

Eladó egy B-Star PR4 EVO zselés térdvédő XL-es méretben.
Teljesen új, hibátlan állapotú.

Érdeklődni az adatlapomon lévő mail címen tudtok.
Köszönöm! Így letisztult a kép, hamarosan eldöntöm, hogy melyik legyen. A fehér-fekete mellett szól az is, hogy talán valamivel jobban látható, mint a tiszta fekete.

A lakkozott fekete és a metál fekete között emígy nagyon nagy a különbség?
beszámítani nemtudsz full protektoros belstaff cordura kabátot?
köszi a választ. találtam egyébként többet 40 50 ezerért, neked a 40 nemjó érte?
valakinek eladóba 2 részes bőrruha?. 185-190 cm, 85 kg-ra. 40.000 ft kp-ért. jelezzen ha valakinek lenne elfekvőbe.
Ha már nagyon bogaras lemosom...................most fessem át a carbont me fekete?
Libafoshoz közeli árnyalatot célszerű választani.. a széttrancsírozódott rovarok is kb olyan színűek, így akkor nem látszódik rajta a "kosz"
Lehet én vagyok hülye de szerintem a színétől még nem koszolódik jobban.
Az a kosz mennyiségétől függ inkább.
A fehéren viszont látszik................de a feketén szintén.
Melyik tetszik jobban?
Egyetértek pohival
A fehérben nyáron nem 45 fok van csak 40
Semmi gond fehér bukóval....
Lehet, hogy mégis a link lesz, de parázok egy kicsit, hogy a fehér nagyon koszolódik és nem lehet majd tisztán tartani. Vélemények?
Scorpion exo1000.
Asszonykának Nolan N63-at vettünk mert ezt lehetett kapni női méretben: http://www.motorinfo.hu/shop/bukosisakok/zart-bukosisak/nolan/n63-orien
tal-fekete-piros-fekete-piros-fekete-piros_6493
Azt mondta hogy nagyon kényelmes és nem zajos.200-ig utasként nem panaszkodik.Ezt tudom ajánlani az asszonykádnak a többi nagy márkát meg ismered.
Bár vannak nálam sokkal nagyobb szakértől, de ez már nagyon közel van a Shoei XR1100 árához (akciósan 90 körül meg lehet venni), vagy a Shoei Qwest. Amiket olvastam és amennyi bukót mostanában felpróbáltam, tuti, hogy ez a kettő közül venném az egyiket. Csak nekem most sajna nincs rá keret:(
Köszönöm! Ez így már nálam is a matt fekete felé billenti a befutót és még olcsóbb is A fekete-fehér nem néz ki emígy csúnyán, de kicsit túl "kamaszos" ez a nonfiguratív fehér alapon fekete csíkok, öreg vagyok én már ehhez:)