Eladó - Cserélném ÚJ Nitro egyberészes , púpos bőrruhámat!
54es de olyan mint egy 52es inkább. 183cm vagyok és így ott a legkényesebb a dolog ahol egy férfinak e legjobban lehet ...
Cserélném 2részes 54es méretű bőrruhára!
(ArlenNess , Berik , Suomy , Dainese , stb..)
Írjatok e-mailt és küldök több képet!
58as méret nagy lenne 190centihez és 90kg-hoz?
56os -aim voltak eddig, nemtudom milyen különbség van márkák közt.
Próba kéne, de messze van a ruha tőlem.
én egy hete voltam ilyen ruhát probálni
nekem 48 kellett 68kg vagyok 177cm magas kb ez a ruha max 75 kg jó szerintem neked 50-52 es kellehet de proba nélkül nem vennék ilyet a helyedben
Keresek 1 vagy 2 részes bőrruhát, lehetőleg zöld színben (vagy szürke, fekete), 56os méretben (187/90).
A lényeg, hogy jó állapotú legyen, és a plafon 60ezer!
Képeket várok mail-re!
sportrotor@citromail.hu
Sziasztok
54 es meretu arlenness 2reszes ruha 185 cm es 75 kg vagyok, talalna ram?
mi a velemenyetek ? en attol tartok hogy logna rajtam,mivel vekony vagyok..
Üdv tud valaki olyan helyet ahol olyan térdvédőt lehet kapni ami nem naz a szokványos műanyag térdgép hátul csatolósan.Hanem olyat keresek ami belebújós sztreccs az anyaga és csak a térdkalácsnál van műanyag protektor.Valakinek tipp
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem hozzátok!176cm vagyok és shox mondialt néztem ki magamnak és nem tudom hogy az s-es kabát jó-e rám.Van s-es nadrágom az kiváló, a kabát nem a közelembe van sajnos és emiatt értetlenkednék.Válaszotokat előre is köszönöm!
Vaterán vettem 22000Ft-ért használtan,de szinte új volt.Sokat motorozom terepen és oda merevebb csizmát használok.Hosszú túrára évente egyszer megyek oda viszont tökéletes lenne a GT2.Az évi egyszeri használathoz képest sokallom az új árát.Kivárom hátha megint találok "használtan"olcsón.A vaterán most is van egy GT2 , nagyon jó állapotú 16000Ft-ért,csak az a gond,hogy 41-es méretű.Akinek ilyen van és eladó a mérettel fürdenek be,az egy szám eltérés miatt.Ha sokat használnám nem is gondolkodnék a 36000Ft-os áron,vennék egy újat.
Szia! hát őő igen érdekel. tiszta fehér? vagy fekete fehér? az ami a lánbadon van? azaz a képen? tudsz mutatni róla képet? s milyen áron gondoltad? valami hibája? a zöld nem érdekel....
54es de olyan mint egy 52es inkább. 183cm vagyok és így ott a legkényesebb a dolog ahol egy férfinak e legjobban lehet ...
Cserélném 2részes 54es méretű bőrruhára!
(ArlenNess , Berik , Suomy , Dainese , stb..)
Írjatok e-mailt és küldök több képet!