Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó - Cserélném ÚJ Nitro egyberészes , púpos bőrruhámat!
54es de olyan mint egy 52es inkább. 183cm vagyok és így ott a legkényesebb a dolog ahol egy férfinak e legjobban lehet ...
Cserélném 2részes 54es méretű bőrruhára!
(ArlenNess , Berik , Suomy , Dainese , stb..)
Írjatok e-mailt és küldök több képet!
Alpinestars 1 részes bőrruha tulajok!

58as méret nagy lenne 190centihez és 90kg-hoz?
56os -aim voltak eddig, nemtudom milyen különbség van márkák közt.
Próba kéne, de messze van a ruha tőlem.
Cölöpöt ismerem, de először gondoltam kipróbálok mást.
Köszi srácok!
Léteznek bőrápoló, bőrpuhító kencék, érdemes azzal próbálkozni!
Személyes tapasztalatom nincs, de ha csak a fele igaz annak, amit róla mesélnek, akkor biztos tud valami okosat mondani.

...ha mégsem, akkor lesz egy rohadt drága, de mutatós önvédelmi fegyvered!
Szia! Azthiszem a B-Star gyárt ilyet.
Tudja valaki mit lehet kezdeni az elázott bőrkabáttal, amelyik olyan kemény lett, hogy agyon tudnék vele verni valakit?
Koszi a tanacsot
Te hol ,es mennyiert jutottal hozza?
Eladó új két részes Roleff bőrruha!
58-as méret.
Számlával.
79990
Ha valakit érdekel: 0670 hatötvenhat 8383
eladó No Fear sisak Scott szemüveggel új lencsével
12.000
salderby@gmail.com
én egy hete voltam ilyen ruhát probálni
nekem 48 kellett 68kg vagyok 177cm magas kb ez a ruha max 75 kg jó szerintem neked 50-52 es kellehet de proba nélkül nem vennék ilyet a helyedben
Keresek 1 vagy 2 részes bőrruhát, lehetőleg zöld színben (vagy szürke, fekete), 56os méretben (187/90).
A lényeg, hogy jó állapotú legyen, és a plafon 60ezer!
Képeket várok mail-re!
sportrotor@citromail.hu
Sziasztok
54 es meretu arlenness 2reszes ruha 185 cm es 75 kg vagyok, talalna ram?
mi a velemenyetek ? en attol tartok hogy logna rajtam,mivel vekony vagyok..
Értem, köszi! Lehet, hogy megpróbálom, még alszom rá párat!
Kösz még egyszer!
Elado
fekete börjeki cipzár hibával
elado protktor hálos minden van rajta 8000 ft
és s es kroszbuko
Üdv tud valaki olyan helyet ahol olyan térdvédőt lehet kapni ami nem naz a szokványos műanyag térdgép hátul csatolósan.Hanem olyat keresek ami belebújós sztreccs az anyaga és csak a térdkalácsnál van műanyag protektor.Valakinek tipp
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem hozzátok!176cm vagyok és shox mondialt néztem ki magamnak és nem tudom hogy az s-es kabát jó-e rám.Van s-es nadrágom az kiváló, a kabát nem a közelembe van sajnos és emiatt értetlenkednék.Válaszotokat előre is köszönöm!
A Bering kabátból minden méret van! Részletek az eladó holmijaim között!
keresek csukát fekete fehér színben csak 41 es ben 40e Ftig! szinte alig használtat keresnék papírjaival dobozával.....
Vaterán vettem 22000Ft-ért használtan,de szinte új volt.Sokat motorozom terepen és oda merevebb csizmát használok.Hosszú túrára évente egyszer megyek oda viszont tökéletes lenne a GT2.Az évi egyszeri használathoz képest sokallom az új árát.Kivárom hátha megint találok "használtan"olcsón.A vaterán most is van egy GT2 , nagyon jó állapotú 16000Ft-ért,csak az a gond,hogy 41-es méretű.Akinek ilyen van és eladó a mérettel fürdenek be,az egy szám eltérés miatt.Ha sokat használnám nem is gondolkodnék a 36000Ft-os áron,vennék egy újat.
szia

milyen méretű a beringkabát?

üdv
Köszi a választ!
Te mennyiért vetted annó? Parillánál még van pár darab azt írták emailben, 36300 forint az ára.
Új BERING női motoros dzseki csak 11.500 Ft-ért! Kivehető termobéléses, full protektoros!
Szia! hát őő igen érdekel. tiszta fehér? vagy fekete fehér? az ami a lánbadon van? azaz a képen? tudsz mutatni róla képet? s milyen áron gondoltad? valami hibája? a zöld nem érdekel....