mivel gyorscsatos, az nagy sebességnél enged. Folyamatos autópálya tempónál nekem elkezdett mászni hátra. Ez egy balesetnél.......hazaértem, ment a vaterára, én meg vettem egy Shoeit. De legalább egy D gyűrűst vegyél.
Szia!
Érdeklődnék ez iránt:
Kushitani suzuka 52-es kétrészes bőr ruha, hogy milyen testfelépítésű emberkére lenne jó? Helyileg hol van?
Jómagam 183cm és 82kg vagyok!
Köszi!
Eladó lenne barátnőmnek a motoros felszerelése, méretprobléma probléma miatt. Nagyon igényes minden termék, nadrág-kabát 1 szezont használt, de semmi kopás, szakadás, folt nincs rajta. Hibátlan ! Bukósisak is kb. 1 szezont használt, nagyon jó állapotban ! 2 pont hiba van rajta, azt mutatom a fényképeken. a Kabát 46-os női, a nagdrág L-es unisex, a bukó pedig S-es méretű, dobozzal és hordozózsákkal ! Egyben 40.000Ft-ért vihető, de külön is eladóak, csak a nadrág és a kabát van együtt !
Ha érdekel, hívj bátran bármikor 08:00-21:00 között !
Szia! Nekem van egy Spool cordura gatyóm térd protektorral, eléggé kapkodva vettem, mert nekem elég kicsi, így szinte nem is volt használva - főleg, hogy volt bőrkombim is. A méret ugyan XL-es, de ha gondolod, egy próbát megérhet.
Én ugyan csak 1x próbáltam és mentem vele, de engem meggyőzött. Egy jó minőségű, kiegyensúlyozott sisaknak tartom, jó ár/érték aránnyal. Azon kevés sisakok között volt, ami tényleg nem párásodott, a komfortja megfelelő volt és a fejformámhoz is jól passzolt. Anyagminőség is OK. Talán egyetlen kellemetlenség, hogy a plexit nem tudtam nagyon picit nyitni, csak elég nagy szögben.
Természetesen nem egy ARAI/SHOEI kaliber, de az olaszokkal felveszi a versenyt és új ára is csak 50e, míg a japának majd x2.
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! RINO CROSS csizmáról mi a véleményetek? Tartósság, csattok, vízállóság? Aki ismeri vagy tudróla vmit, írjon egy pár sort!
Előre is köszönöm!
nem szokott valaki németben vagy ausztriában vásárolni motoros cuccokat mert egy kicsit olcsóbbak ott a dolgok.
ha igen és megy most valaki akkor szívesen csapódnék hozzá vagy nagy vagy jó motoros bolt infókat is szívesen kapnék
előre is köszi ..
Van egy eladó sisakom és bőrruhám, egy cimborám kért meg rá, hogy tegyem fel ide is. 2 lappal ezelőtt rossz árat írtam fel!
A sisak X-Lite X-801RR MOTOGP S méret, eredeti Talmácsi Gábor aláírással! A sisakhoz gyári víztiszta és sötét plexi, valamint tárolózsák is jár, valamint a doboz is megvan. Ára: 50e ft.
A bőrruha Berik bőrruha 175cm/65kg-os ember hordta, de szerintem erősebbre is jó, nagyon szép állapotú. Ára: 70e ft
Együtt kedvezmény. Hívjatok fel, vagy keressetek, megbeszéljük, ha komolyan érdekel valakit! 06209739180, rateszmage@yahoo.com
Érdeklődnék ez iránt:
Kushitani suzuka 52-es kétrészes bőr ruha, hogy milyen testfelépítésű emberkére lenne jó? Helyileg hol van?
Jómagam 183cm és 82kg vagyok!
Köszi!
30/213-23-02 vagy 30/43-94-570
Eladó lenne barátnőmnek a motoros felszerelése, méretprobléma probléma miatt. Nagyon igényes minden termék, nadrág-kabát 1 szezont használt, de semmi kopás, szakadás, folt nincs rajta. Hibátlan ! Bukósisak is kb. 1 szezont használt, nagyon jó állapotban ! 2 pont hiba van rajta, azt mutatom a fényképeken. a Kabát 46-os női, a nagdrág L-es unisex, a bukó pedig S-es méretű, dobozzal és hordozózsákkal ! Egyben 40.000Ft-ért vihető, de külön is eladóak, csak a nadrág és a kabát van együtt !
Ha érdekel, hívj bátran bármikor 08:00-21:00 között !
frenky28@freemail.hu
Keresek textil gatyót térdprotektorokkal és csizmába tűrhető szárral!
Valaki tud esetleg?
http://kelomotor.hu/textil_nad...
Természetesen nem egy ARAI/SHOEI kaliber, de az olaszokkal felveszi a versenyt és új ára is csak 50e, míg a japának majd x2.
A segítségeteket kérem! RINO CROSS csizmáról mi a véleményetek? Tartósság, csattok, vízállóság? Aki ismeri vagy tudróla vmit, írjon egy pár sort!
Előre is köszönöm!
nem szokott valaki németben vagy ausztriában vásárolni motoros cuccokat mert egy kicsit olcsóbbak ott a dolgok.
ha igen és megy most valaki akkor szívesen csapódnék hozzá vagy nagy vagy jó motoros bolt infókat is szívesen kapnék
előre is köszi ..
Lehet hülye a kérdésem, de egy azon bukósisak különböző méreteire ugyanolyan méretű plexi kell? Vagy van valami különbség?
Tud valaki véleményt írni: HJC FG-15 LUMIX MC10
Előre is köszi a véleményeket!
2500 ft egy bőrápoló spray
nekem mindig azt mondják új a ruhám, pedig csak minden használat után ápolom és tisztítom ezzel
Eladó a 48-as ruhám és az M-es kesztyűm. Érd.: dr.clam kukac freemail pont hu
Van egy eladó sisakom és bőrruhám, egy cimborám kért meg rá, hogy tegyem fel ide is. 2 lappal ezelőtt rossz árat írtam fel!
A sisak X-Lite X-801RR MOTOGP S méret, eredeti Talmácsi Gábor aláírással! A sisakhoz gyári víztiszta és sötét plexi, valamint tárolózsák is jár, valamint a doboz is megvan. Ára: 50e ft.
A bőrruha Berik bőrruha 175cm/65kg-os ember hordta, de szerintem erősebbre is jó, nagyon szép állapotú. Ára: 70e ft
Együtt kedvezmény. Hívjatok fel, vagy keressetek, megbeszéljük, ha komolyan érdekel valakit! 06209739180, rateszmage@yahoo.com
Fekete M-es méret 5000Ft
Barna XXL-es 9000Ft
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...