Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel gyorscsatos, az nagy sebességnél enged. Folyamatos autópálya tempónál nekem elkezdett mászni hátra. Ez egy balesetnél.......hazaértem, ment a vaterára, én meg vettem egy Shoeit. De legalább egy D gyűrűst vegyél.
Szia!
Érdeklődnék ez iránt:
Kushitani suzuka 52-es kétrészes bőr ruha, hogy milyen testfelépítésű emberkére lenne jó? Helyileg hol van?
Jómagam 183cm és 82kg vagyok!
Köszi!
Sisaknak is itt van a "blokkja" (árcímke )
Ja igen, és a telefonszám:

30/213-23-02 vagy 30/43-94-570
Sziasztok !

Eladó lenne barátnőmnek a motoros felszerelése, méretprobléma probléma miatt. Nagyon igényes minden termék, nadrág-kabát 1 szezont használt, de semmi kopás, szakadás, folt nincs rajta. Hibátlan ! Bukósisak is kb. 1 szezont használt, nagyon jó állapotban ! 2 pont hiba van rajta, azt mutatom a fényképeken. a Kabát 46-os női, a nagdrág L-es unisex, a bukó pedig S-es méretű, dobozzal és hordozózsákkal ! Egyben 40.000Ft-ért vihető, de külön is eladóak, csak a nadrág és a kabát van együtt !

Ha érdekel, hívj bátran bármikor 08:00-21:00 között !
már nem aktuális
Szia! Engem a csizma érdekelne, ha még aktuálius, hol tudnám megtekinteni, felpróbálni? Köszönöm előre is!
frenky28@freemail.hu
Sziasztok!

Keresek textil gatyót térdprotektorokkal és csizmába tűrhető szárral!
Valaki tud esetleg?
Ja, és van termo bélése, valamint csípő protkója, állítható csípő és boka része. Asszem ez a típus:
http://kelomotor.hu/textil_nad...
Szia! Nekem van egy Spool cordura gatyóm térd protektorral, eléggé kapkodva vettem, mert nekem elég kicsi, így szinte nem is volt használva - főleg, hogy volt bőrkombim is. A méret ugyan XL-es, de ha gondolod, egy próbát megérhet.
Én ugyan csak 1x próbáltam és mentem vele, de engem meggyőzött. Egy jó minőségű, kiegyensúlyozott sisaknak tartom, jó ár/érték aránnyal. Azon kevés sisakok között volt, ami tényleg nem párásodott, a komfortja megfelelő volt és a fejformámhoz is jól passzolt. Anyagminőség is OK. Talán egyetlen kellemetlenség, hogy a plexit nem tudtam nagyon picit nyitni, csak elég nagy szögben.

Természetesen nem egy ARAI/SHOEI kaliber, de az olaszokkal felveszi a versenyt és új ára is csak 50e, míg a japának majd x2.
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! RINO CROSS csizmáról mi a véleményetek? Tartósság, csattok, vízállóság? Aki ismeri vagy tudróla vmit, írjon egy pár sort!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!

nem szokott valaki németben vagy ausztriában vásárolni motoros cuccokat mert egy kicsit olcsóbbak ott a dolgok.
ha igen és megy most valaki akkor szívesen csapódnék hozzá vagy nagy vagy jó motoros bolt infókat is szívesen kapnék
előre is köszi ..
Sziasztok!

Lehet hülye a kérdésem, de egy azon bukósisak különböző méreteire ugyanolyan méretű plexi kell? Vagy van valami különbség?
Kösz az info-t Széles utat
Sziasztok!

Tud valaki véleményt írni: HJC FG-15 LUMIX MC10

Előre is köszi a véleményeket!
motostyling vagy homasita
2500 ft egy bőrápoló spray
nekem mindig azt mondják új a ruhám, pedig csak minden használat után ápolom és tisztítom ezzel
langyos szappanos víz + méhviaszos bőrápoló pl. DM-ből.
Sziasztok. Bőrruhát mivel szoktátok tisztítani, ápolni?
Sziasztok!

Eladó a 48-as ruhám és az M-es kesztyűm. Érd.: dr.clam kukac freemail pont hu
Sziasztok!

Van egy eladó sisakom és bőrruhám, egy cimborám kért meg rá, hogy tegyem fel ide is. 2 lappal ezelőtt rossz árat írtam fel!
A sisak X-Lite X-801RR MOTOGP S méret, eredeti Talmácsi Gábor aláírással! A sisakhoz gyári víztiszta és sötét plexi, valamint tárolózsák is jár, valamint a doboz is megvan. Ára: 50e ft.
A bőrruha Berik bőrruha 175cm/65kg-os ember hordta, de szerintem erősebbre is jó, nagyon szép állapotú. Ára: 70e ft

Együtt kedvezmény. Hívjatok fel, vagy keressetek, megbeszéljük, ha komolyan érdekel valakit! 06209739180, rateszmage@yahoo.com
A barnában új a bélés.
Bőrdzsekik nagyon olcsón eladóak:
Fekete M-es méret 5000Ft
Barna XXL-es 9000Ft
Eladó Alpin Gp pro XL méretben fekete Új:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...