Barátnőmnek az van és teljesen jó!Az anyaga rendben van erősnek tűnik.Mi louisból vettük 9 volt házhoz hozva annyi h nincs benne protektor.De azt tudsz bele venni.
Hali..motoros kabátot akarok venni,és most nincs rá 100e ft-om,mert motorvásárlás és jogsi után vagyok.De kell vmilyen kabát mert a pulcsit letépi a szél...
Kinéztem egy Fastlan F202 -es textil kabátot.Esetleg van erről valakinek véleménye. Milyen minőség stb...A Fastlane egyáltalán milyen cég,márka..
Köszönöm a válaszokat!
Azért beszerzek majd egy maszkot és/vagy csősálat, aztán úgyis megtapasztalom, hogy melyik mikor kell. A bukó az egy HJC ZF-11-es.
A darázs az nem vicc:) már sajnos többször is tapasztaltam, bicajon és motoron is:(
Láttam emígy olyan nadrágot a kollégámnál, amit pl a farmerra lehet ráhúzni (hogy így tervezték vagy csak két számmal nagyobb méret, ezt nem tudom), de elképzelni sem kellemes, milyen meleg lenne farmer+cordura nadrág kombóban nyáron hazafelé a melóból a városban. Még reggel 7kor OK, de du 4...
Marad az átöltözős történet vagy a farmer+protektor térdre. Ezeket a nadrág alá, közvetlenül a térdre kell rakni vagy van olyan is, amit a nadrágra lehet felrakni?
Ha jó a sisakod szellőzése akkor a maszktól sem fog bepállni. Arra is jó ha kicsit kitágult a sisakod akkor szorosabban tartja illetve kicsit csendesebb is lesz tőle.Ez az én személyes véleményem
KB innen való: http://www.louis.de/_20fb30603...
Írjatok! Fontos még a héten!
Kinéztem egy Fastlan F202 -es textil kabátot.Esetleg van erről valakinek véleménye. Milyen minőség stb...A Fastlane egyáltalán milyen cég,márka..
köszi előre is a válaszokat.
ELADO 4500 FT UJ MÉG NINCS KICSOMAGOLVA
Azért beszerzek majd egy maszkot és/vagy csősálat, aztán úgyis megtapasztalom, hogy melyik mikor kell. A bukó az egy HJC ZF-11-es.
A darázs az nem vicc:) már sajnos többször is tapasztaltam, bicajon és motoron is:(
Láttam emígy olyan nadrágot a kollégámnál, amit pl a farmerra lehet ráhúzni (hogy így tervezték vagy csak két számmal nagyobb méret, ezt nem tudom), de elképzelni sem kellemes, milyen meleg lenne farmer+cordura nadrág kombóban nyáron hazafelé a melóból a városban. Még reggel 7kor OK, de du 4...
Marad az átöltözős történet vagy a farmer+protektor térdre. Ezeket a nadrág alá, közvetlenül a térdre kell rakni vagy van olyan is, amit a nadrágra lehet felrakni?
Eladó egy 56-os SPIDI T-1 púpos bőr overál!
Nagyon jó ruha,full protektoros!
Ár:60000Ft!
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Hirdetés
Bering Madison
WOLF
Én ilyen scottot használok, éjszakai motorozáshoz nyáron is mindig felveszem, télen meg ugye alap..