Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátnőmnek az van és teljesen jó!Az anyaga rendben van erősnek tűnik.Mi louisból vettük 9 volt házhoz hozva annyi h nincs benne protektor.De azt tudsz bele venni.
Gyerek cross Mezt keresek.6 évesnek valót.
most kihagyom..Amit feltettem FASTLANE textil kabátról esetleg vmi vélemény?
én mindig alá veszem fel
van
kösz,de kihagyom..Protektor nem ártana bele...
akkor rád jolenne rám nagyon nagy emailt adsz ?
dobj pár képet....én 184 cm vagyok.
normális börkabát csak rám nagy de piti árért adom
KERESEK 42-43as lábra való utcai-sport csizmát!
Írjatok! Fontos még a héten!
milyen kabát?
szia ha esetleg érdekel van egy egyedi börkabátom . és egy hálos protektoringemn elado
egyiket igy másikat ugy... de szerintem inkább farmerfüggő h melyet hova tudod tenni!
Hali..motoros kabátot akarok venni,és most nincs rá 100e ft-om,mert motorvásárlás és jogsi után vagyok.De kell vmilyen kabát mert a pulcsit letépi a szél...

Kinéztem egy Fastlan F202 -es textil kabátot.Esetleg van erről valakinek véleménye. Milyen minőség stb...A Fastlane egyáltalán milyen cég,márka..

köszi előre is a válaszokat.
http://purpleflytrading.co.za/...

ELADO 4500 FT UJ MÉG NINCS KICSOMAGOLVA
Köszönöm a válaszokat!
Azért beszerzek majd egy maszkot és/vagy csősálat, aztán úgyis megtapasztalom, hogy melyik mikor kell. A bukó az egy HJC ZF-11-es.
A darázs az nem vicc:) már sajnos többször is tapasztaltam, bicajon és motoron is:(

Láttam emígy olyan nadrágot a kollégámnál, amit pl a farmerra lehet ráhúzni (hogy így tervezték vagy csak két számmal nagyobb méret, ezt nem tudom), de elképzelni sem kellemes, milyen meleg lenne farmer+cordura nadrág kombóban nyáron hazafelé a melóból a városban. Még reggel 7kor OK, de du 4...

Marad az átöltözős történet vagy a farmer+protektor térdre. Ezeket a nadrág alá, közvetlenül a térdre kell rakni vagy van olyan is, amit a nadrágra lehet felrakni?
Sziasztok!

Eladó egy 56-os SPIDI T-1 púpos bőr overál!
Nagyon jó ruha,full protektoros!
Ár:60000Ft!
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
S500 Hell Bell, 2011ben vettem.
szia,mennyi idős a sisak,és pontosan melyik típusú shark?
Pici sérüléssel (javítható) Madif bőrkabát eladó!
Hirdetés
Cordura nadrágok eladók

Bering Madison

WOLF
Hideg időben jó ha van egy neoprén maszkod, ami védi és nem engedi kihűlni a nyakad és a képed (nem a fejrehúzós fajta )

Én ilyen scottot használok, éjszakai motorozáshoz nyáron is mindig felveszem, télen meg ugye alap..
Combtáskája nincs valakinek eladó?
Ha jó a sisakod szellőzése akkor a maszktól sem fog bepállni. Arra is jó ha kicsit kitágult a sisakod akkor szorosabban tartja illetve kicsit csendesebb is lesz tőle.Ez az én személyes véleményem