Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, méret és mél cím kéne
eladó!
Protektoros bőrkesztyű eladó! sérülésmentes! 6000ft
20000Ft bőr & kevlár! irj privibe,,,
Pohi Úrnak biztos van ha kérsz tőle!
Üdv!
Kesztyűre,nadrágra stb. cserélnék Craft Raptor R1-es tipusú M-es sisakot.
Hello
Keresek alpinestars gp pro kesztyűt fekete színben és Xl méretben!
Ha valakinek van eladó,az kérem írjon!
Használt ill. új is érdekel.
Üdv.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van valami különbség az Oxtar TCX Pro 2, és a TCX Pro 2 csizma között? Már nem az Oxtar gyártja? Vagy miért lett belőle sima TCX? Leginkább az érdekelne, hogy esetleg méretbeli különbség van-e. Mert rendelni akarok használt Oxtart, viszont csak a TCX-et tudom felpróbálni, és nem tudom, hogy úgy megrendeljem-e. Lehet hülye kérdés, de ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!
AGV a felnyithato ...
Mindkettő zsir uj szinte
ja szir uj szinte ...
Elado SUomy spec 1 ezüst sisak xxl-es //// ne tévesszen meg de nem nagy méret más siak nolan,agv,shoei, be xl-esnek felel meg///
Hi ! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Sziasztok! LS2 bukósisakhoz keresnék bogárhálót. Azt se bánom ha valakinek van egy kukába való sisakja ( talán jó más bukóé is ) és levenné nekem. Persze nem kérem ingyen. Köszi előre is! Üdv. Joci
Én sem tartom valószínünek de tegnap voltam Berlinben egy piacon és vadi új sisakot kínáltak 30eur-ért tényleg hibátlan volt és még alkudni is lehetett volna,de valahogy nem tünt olyan minőséginek mint amit az ember gondol.Bár még élőben nem volt Schubert a kezemben de az Araim után gagyinak tünt.De lehet hogy egy jó üzletet hagytam ki.Mindegy ez van lehet jövő héten kimegyek hátha meglessz még.
http://www.kepesmotor.hu/terdp...

Cserébe érdekelhet: Női bukó, más típúsú térdproti, nyári kesztyű...
Eladó egyszer használt, hibátlan, kék-fehér női bőrdzseki, M-es, kivehető termobéléssel és protektorokkal, 25.000 Ft
minden lehetséges...de én még nem hallottam..

amúgy az enyém most 6.éves.le kéne cserélni, tudom...és már a belső részek is feladták a harcot, arcpárna pár 21ezer, belső szivacsok 10 ezer, cserés lenne a gallér is, mert levált és elporladt ról a műbőr, ezt már meg sem kérdeztem mennyi..
szóval nem gazdaságos "felújítani", ezzela subi elérte, hogy mindig biztonságos sisakot hordj, mert 5 év után nem cak ajánlott eldobni, hanem szét is megy, és el kell...
Talán te is az vagy?
Sziasztok!Valaki hallot már olyat hogy Schubert sisakot hamisítanak?Vagy ez nem lehetséges?
Hali...

Véleményt szeretnék kérni erről a motoros kabátról!
Rush BK-18 motoros bőrdzseki?
Milyen minőség lehet,bírja-e a strapát,kényelem,izzadás benne stb?
Köszi előre is.
Kedves Zoltán!

Azt nem tudom, hogy ezt az Aldiban árulják/ták -e vagy sem, én ezt Németországból vettem, ugyan úgy, mint a többi motoros ruhát is!
Ha nem tűnt volna fel, nagy tételben hozom onnan a ruhákat!
És igen a vételi árra teszek hasznot, hiszen ez az üzlet.
Nem kötelező tőlem vásárolni senkinek, nem tartok fegyvert a fejéhez!

Más részről Eredetileg egy Hein Gericke csizmatáskában volt!
Soha eszembe sem jutott volna, hogy ez Aldis, de lehet.
Hogy őszinte legyek nem érdekel!
Konkrétan ezt a darabot magamnak vettem, de kicsit túl vastag az orra és nem fér be a váltó alá rendesen. Ezért adom el!
Utasnak kiváló!
És nagyon masszív!

Egyébként:
Köszönöm az információt!
Télleg van ilyen
Ez nagyon komoly
Nem bírom, ha valaki ennyire nyerészkedik. ALDI tavaly 9900 Ft-ért árulta, a végén akcióban 6000 -ért, Te meg felteszed 21 000-ért....
Egyébként a csizma nem rossz.