Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, bőrruha vásárlás előtt állok. Ahány eladót felhívtam annyian mondtak mást hogy nekem ez a méret jó nekem az.
Egyetlen viszonyítási alapom van eddig Berik 52-es méret az pont jó volt.
76kg 183 centi....aki magára ismer az írja meg neki milyen ruhája van milyen méretbe! Csak azért kérdem mert ahány márka annyi fajta mérettáblázatot találtam róluk.
Sokat segítenétek vele! Előre is köszönöm a segítséget!
Eladó Alpinestars GPX kesztyű "L":

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Hali!
Akit érdekel a bukó+szemcsi irjon.
Mennyi lenne a gerincvédő, ill megménéd hogy milyen hosszú?
Basszus használd már az guglét néha!

link
Sziasztok,

keresnék női 38-as bőrrucit. ( preferált fekete-piros )
Kérlek, ha Neked ilyen van, vagy tudsz ilyet,akkor írj:
szucs.krisztian.adrian@gmail.com

Köszönöm,

Krisztián
Norbert héjas zöld robogo kérlek titeket
hjc fg 15 draco sisakot sisakot keresek M-es méretben.

vagy pedig M-es arcpárnát és egy orrmaszkot honnan tudnék venni ilyen sisakhoz és kb mennyi?
zsolt54321@freemail.hu
Adnál egy e-mail cimet, ahol feltehetek még pár kérdést a csizmával kapcsolatban? :D
Ezer köszönet :)
Sziasztok kellene 1 kis segítség .Van az a híres ruha javító faszikám , de nem ugrik be a neve , mondjatok valamit légyszi.....
Sziasztok!

Eladó két szezont használt ruházatom. Mely egy pár 41-es Suomy csizmából, egy M-es kengurubőr kesztyűből és egy 48-as marhabőr kétrészes Suomy bőrruhából áll, valamint van még egy Prexport gerincvédőm is. A ruhán van egy kis csúszásnyom, a többin használatból eredő kopás van. Érdeklődni a dr.clam kukac freemail pont hu-n lehet.
Eladó egy szép állapotú, 48-as méretű Berik MotoGP bőrkabát!
Bővebb infó itt!
Egyik túra, másik verseny sisak. Olvass utána, ha nem találsz Raid II és Xr1000 összehasonlítást keress. Én az Xr-ekre szavazok, volt Raid-em és Xr-em van de sokkal jobb.
nem megy haza mostanaban? vagy ismeros?
Ha allod a postat odavissza..
Sziasztok !
Eladóvá vált bőrruhám, sajnos kinőttem. Rendszeresen bőrápolóval ápolt, sérülésmentes. 50-es méret, vékonyabb testalkatra való, én 180 cm/75 kg vagyok, nekem karban,derékban rövid a kabát, a nadrág része viszont jó, de inkább egyben adom el. 170-176 cm közt ajánlanám, kb 60-70 kg-s emberre(bár ismerősömre aki 72 kg nem megy fel, hasban szűk, ezért inkább 'sportos' alkatra ajánlom ). Felpróbálni Debrecenben, esetleg környékén van lehetőség
videken nem jo?
Itt is megkerdezem, tud valaki egy jo szakembert, aki faszan kicserel egy zipzart egy borkabatban? Bp-n kellene. Koszi elore is.