Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előző talán nem hozzávaló.

plexi
Ennél olcsóbbat Én nem tudok.....

plexi
Sziasztok!
Shoei x spirit2 sisakhoz nem tud valaki sötét vagy irridiumos plexit nem horror áron?:)
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
nah hát akkor igy volt a legegyszerübb, használd egészséggel... csak a talpára vigyázz, az gyorsan kopik... más örök élet! :) (jah és ha tudod kicsit fujd be szilikonnal a damilos részeket, biztos ami biztos.)
Csőcső!
Még27.-én ahogy leszálltam a gépről,volt 2 szabad órám,elmentem a motorline-ba,és vortice-val tértem haza
1,5 hetet használtam aktívan,megszokást igényelt,de ahoz képest hogy mennyire masszív,kényelmes.
Köszönöm a lehetőséget azért!
Szeva!

Lementek a vizsgák, ha gondolod ma holnap? Ha még egyálltalán itthon vagy ütközhetünk, ha még aktuális!
Eladó egy Spyke cordura dzseki keveset használt, nagyon szép és hibátlan állapotban
Alpinstars smx 1 röl tudtok e rolla vmit jó csuka?
http://www.trackstar1.com/prod...
Keresek xxl-xxxl-es kulcsontvédős protektoringet 10ezer környékén, és 44-45-ös méretű krosszcsizmát szintén hasonló árban. Ha esetleg porosodik ilyen nálad akkor az adatlapon lévő emilen elérsz
Eladó a képen látható új kék-fehér Alpinestars kabát, S, M, L méretben. Szürke-fekete új Alpinestars 56-os bőrkabát. Narancssárga-krém új Dainese 52-es bőrkabát.
Érdeklődni csak telefonon!
06705850436
Eladnám Shoei XR1000 Diablotic 3 típusú bukósisakomat a képen látható kis esztétikai hibával. Ezt leszámítva teljesen új állapotban van, nagyon keveset használt (kb 15 alkalommal), de akkor is mindig maszkban. KÉT féle plexivel adom: egyik tükrös, a másik sima Pin Lock-kal (páramentesítővel). Plexiken egy-kettő nagyon vékony karc, de nem zavar egyáltalán a kilátásban + adok hozzá bogárhálót+sisaktartó zsákját is. Doboza már nincs meg. L-es méret (59-60 cm). Helyileg Veszprém megyében Nyirádon tekinthető meg vagy postai utánvétel is lehetséges. FIX 40.000 Ft 0630/843-0232 vagy david46@vipmail.hu
A héten a postát én állom!

Bőrkabát

Blokkoló
Dobj egy mailt hogy mik vannak.
Van olcsóbb is
Köszi,de most nincs 20e-m rá.
Rendeljek?
Eladó Suomy Vandal bukósisakhoz utángyártott sötétített plexi. Nekem túl világos, sötétebbet szeretnék.
Új, bukósisakon nem volt. Megrendeltem,kibontottam, nem tetszik, eladom..
ár:12.000.-Ft
Vagyis egy pár, mielőtt félreértené valaki
Van egy eladó csizmám, 42-43-as lábra jó. Ha valakit érdekel írjon
Változtak a dolgok, másra kell a pénz.
Mi a gáz a blokkolóval? Nem vált be, hisz nemrég vetted.
A héten ingyen postázom!

Bőrkabát!

Blokkoló!
Fekete, vagy fekete-fehér bõr sportkesztyüt keresek XL méretben, nem agyonharcolt használt is jöhet
Eladóvá váltak motoros kesztyűim kihasználatlanság és méretprobléma miatt:

- Schoeller L-es méretben (tépőzárnál 3cm-en varrást igényel ami nem több mint 5perces munka)

- Shox M-es méretben (jobb mutatóujjnál 2cm-en varrást igényel)

- Thinsulate XS-es méretben -HIBÁTLANUL-

- GMS L-es méretben (alapos mosást és néhány helyen varrást igényel)

- MW Ride II XL-es méretben -HIBÁTLANUL-

Mindegyik bőr kesztyű (kivéve az utolsó), többnyire protektorosak.
Képeket e-mailben tudok küldeni, Árban megegyezünk!

markaszolo11@yahoo.com