nah hát akkor igy volt a legegyszerübb, használd egészséggel... csak a talpára vigyázz, az gyorsan kopik... más örök élet! :) (jah és ha tudod kicsit fujd be szilikonnal a damilos részeket, biztos ami biztos.)
Csőcső!
Még27.-én ahogy leszálltam a gépről,volt 2 szabad órám,elmentem a motorline-ba,és vortice-val tértem haza
1,5 hetet használtam aktívan,megszokást igényelt,de ahoz képest hogy mennyire masszív,kényelmes.
Köszönöm a lehetőséget azért!
Keresek xxl-xxxl-es kulcsontvédős protektoringet 10ezer környékén, és 44-45-ös méretű krosszcsizmát szintén hasonló árban. Ha esetleg porosodik ilyen nálad akkor az adatlapon lévő emilen elérsz
Eladó a képen látható új kék-fehér Alpinestars kabát, S, M, L méretben. Szürke-fekete új Alpinestars 56-os bőrkabát. Narancssárga-krém új Dainese 52-es bőrkabát.
Érdeklődni csak telefonon!
06705850436
Eladnám Shoei XR1000 Diablotic 3 típusú bukósisakomat a képen látható kis esztétikai hibával. Ezt leszámítva teljesen új állapotban van, nagyon keveset használt (kb 15 alkalommal), de akkor is mindig maszkban. KÉT féle plexivel adom: egyik tükrös, a másik sima Pin Lock-kal (páramentesítővel). Plexiken egy-kettő nagyon vékony karc, de nem zavar egyáltalán a kilátásban + adok hozzá bogárhálót+sisaktartó zsákját is. Doboza már nincs meg. L-es méret (59-60 cm). Helyileg Veszprém megyében Nyirádon tekinthető meg vagy postai utánvétel is lehetséges. FIX 40.000 Ft 0630/843-0232 vagy david46@vipmail.hu
Eladó Suomy Vandal bukósisakhoz utángyártott sötétített plexi. Nekem túl világos, sötétebbet szeretnék.
Új, bukósisakon nem volt. Megrendeltem,kibontottam, nem tetszik, eladom..
ár:12.000.-Ft
plexi