Helló!
Nekem egy Supertech-em van(a legjobb márkán belül),használtam +5 és 35 fok között de sem túl hidegnek sem túl melegnek nem éreztem.
Volt sok fajta csizmám,de mióta ezt megvettem azóta biztos vagyok benne hogy mást nem veszek-ez szerintem mindent elmond!
Én pedig kifejezetten jókat olvastam róla. A shoeiről meg több negatívat.Arról meg nem is beszélve hogy milyen durván néz ki. Eladni meg úgy se akarom mert nem cserélgetem oly sűrűn őket.
megmondom őszintén az icon carbonod(többet próbáltam már) és a shoei között elég nagy szakadék tátong...xr1000 és xr1100em van, lehet hogy zajos vagy huzatosabb, de ez sportsisak nem bámészkodó kupak a fejen...
viszont 300 felett is stabil, nem csapong, nem mozog, könnyű és tartós..
Hali! A Quest az tórásabb sisak, az XR1100 sportosabb. Nekem volt egy pár hétig XR1100, nem jött be mert nagyon zajos és szeles volt és ezt több helyről is hallottam.
Van valakinek itt perforált Alpinestars csizmája? Mennyire jön be rajta a levegő, hány foktól kellemes? Illetve a nem perforált nem nagyon meleg 25 fok felett?
Kösz a választ...Hát,,akkor nem velem van a baj:-))....már gondolkodtam hogy az orromból faragtassak e le,,vagy a szemüvegből:-)))..De lehet inkább anélkülit veszek...Héten kiderül...
Nekem a dolgozos sapkam 1700 +/-50gramm es ma is 13orat a fejemen volt.
Nyakizom Uraim