Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1450gramm sok? Ne vicceljunk mar
Nekem a dolgozos sapkam 1700 +/-50gramm es ma is 13orat a fejemen volt.
Nyakizom Uraim
Keress meg emailbe
Nem csak tűnik, az is!
szia

nos én "csak" használom őket..lehet aki a cikket írta kezében sem fogta..
az írásodból úgy érzem már eldöntötted csak megerősítést szerettél volna..

sok sikert a választáshoz
Helló!
Nekem egy Supertech-em van(a legjobb márkán belül),használtam +5 és 35 fok között de sem túl hidegnek sem túl melegnek nem éreztem.
Volt sok fajta csizmám,de mióta ezt megvettem azóta biztos vagyok benne hogy mást nem veszek-ez szerintem mindent elmond!
Azért egy karbon sisak ne legyen már 1450 +-50grammos. Az Icon elég nehéznek tűnik.
Én pedig kifejezetten jókat olvastam róla. A shoeiről meg több negatívat.Arról meg nem is beszélve hogy milyen durván néz ki. Eladni meg úgy se akarom mert nem cserélgetem oly sűrűn őket.
üdv

megmondom őszintén az icon carbonod(többet próbáltam már) és a shoei között elég nagy szakadék tátong...xr1000 és xr1100em van, lehet hogy zajos vagy huzatosabb, de ez sportsisak nem bámészkodó kupak a fejen...
viszont 300 felett is stabil, nem csapong, nem mozog, könnyű és tartós..

ja és később eladható szemben az iconnal..
Mer' az jó? Nekem volt a boltban egy a kezemben, meg aztán fel is próbáltam (méretemben volt).. hát nem győzött meg.
Olvastam én is ezeket úgyh marad az Icon airframe carbon kupak.
Hali! A Quest az tórásabb sisak, az XR1100 sportosabb. Nekem volt egy pár hétig XR1100, nem jött be mert nagyon zajos és szeles volt és ezt több helyről is hallottam.
Van valakinek itt perforált Alpinestars csizmája? Mennyire jön be rajta a levegő, hány foktól kellemes? Illetve a nem perforált nem nagyon meleg 25 fok felett?
Kinek mi a véleménye az Mtech bőrruhákról? Esetleg tapasztalatok? Üdvv.
Hát majd meglátom...Lehet ma ha jóidő leszz,,le is gurulok Pestre...De azért kicsit másképp is kitalálhatták volna,,,na sebaj,,
Jó az a szemüveg. Max. nem hajtod le teljesen. Vagy végső esetben kivágsz a plexiből
Kösz a választ...Hát,,akkor nem velem van a baj:-))....már gondolkodtam hogy az orromból faragtassak e le,,vagy a szemüvegből:-)))..De lehet inkább anélkülit veszek...Héten kiderül...
kérhetek egy elérhetőséget? emilt?
Köszi
Szia!

9500ft lenne. Holnapra lemérem neked, most sajna nem tudom.
Nekem is hozzá ér! pedig az én orrom állítólag nagyon kicsi
szia

dainese-puma 50-es lehet jó neked..

üdv
Tényleg nincs senkinek tapasztalata a Scorpion Exo-1000-el?