Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendelek április elején kesztyűket, írjon email-t akinek kell.

Alpin GP Pro, SP1, Thunder, GPX, Fox bomber, stb.....
Alpin GP pro 20.000---- XL méret----
Bocs, még annyit, hogy 50-es a ruha és ahogy látszik 2 részes.
Berik bőrruha képek az előzőhöz.
Sziasztok!

Van egy eladó sisakom és bőrruhám, egy cimborám kért meg rá, hogy tegyem fel ide is.
A sisak X-Lite X-801RR MOTOGP S méret, eredeti Talmácsi Gábor aláírással! A sisakhoz gyári víztiszta és sötét plexi, valamint tárolózsák is jár, valamint a doboz is megvan.
A bőrruha Berik bőrruha 175cm/65kg-os ember hordta, de szerintem erősebbre is jó, nagyon szép állapotú.

Mindkettőért 70-70e ft-ot szeretne kapni, együtt kedvezmény. Hívjatok fel, vagy keressetek, megbeszéljük, ha komolyan érdekel valakit! 06209739180, rateszmage@yahoo.com
Eladó egy szép állapotban lévő, keveset használt Forma Arrow SX csizma méretprobléma miatt. 46-os méret. Csere érdekel 45-ösre, akár értékegyeztetéssel is, más márkában is. Ára: 20e Ft. Érdeklődni: adam1211@freemail.hu Tel.: +36306403741
Eladó egy AGV Skyline matt fekete XL-es bukó, egyszer sem használt csak kibontott, 60.000 FT.

Szeged vagy utánvét

Németből rendelt (fc-moto.de), eredeti ára kb. 250 EUR
Shox-os ára 79.900

benzol1kukachotmail.com
Nincs mit
köszi

megrendeltem
Ha elkapsz vele néhány bogarat, a matrica festése tönkremegy (képzelj el egy rendesen használt matt bukót), a nap pedig megfakíthatja. Nem fog lejönni, ha igazán jó minőségű, viszont egy idő után már csak a színfakulás miatt is inkább leszednéd...
Sziasztok!
Mi a véleményetek a MUGEN RACE bőrruhákról? A boncteremből ez a márka sajnos kimaradt...
Sziasztok,
Xr-1100-hez keresek iridium plexit..ha valaki tud újat vagy szép használtat vevő lennék rá
Köszönöm! Erre gondoltam én is!
Sziasztok!
Ti próbáltatok már pl fekete metál bukóra jó minőségű, víz, hő és UV álló matricát ragasztani? Nagyon gagyi vagy gyorsan lekopik. Persze le is lehet lakkozni, de az már lehet, hogy túlzás...
Csini. Nem fogod megbánni. A legjobban szellőző sisak. Hideg időben meg megéri rá megvenni a zajcsökkentő kittet, ami valójában nyaknál totál leszigetel.
Pohi és Kafe: köszi a véleményeteket, megvettem.
Képek: 1 - 2.
a protektor ing
ha megkerlek, tudnal meg kepet kuldeni esetleg a piros feketerol, hogy milyen allapotba van? meg par informaciot..ilyenekre gondoltam, hany eves stb...melyik shox tipus ez?
es postai atvetelkor fizetnek, mert azt tartom a lebiztonsagosabbnak
a cimem: predatormz@freemail.hu
vagy a predatormz10@gmail.com
cimen elersz
koszonom a turelmed es segitseged:-)
Szia!
A fekete L, a piros-fekete xs.
Harmadik éve használok egy SHOEI XR-1000 sisakot. Szerintem nagyon jó. Jól szellőzik, még a 30+ fokban sem igazán főtt benne a fejem. Egyáltalán nem zajos (autópályán sem), illetve engem nem zavar. Igaz, előtte egy Marushin sisakom volt, úgyhogy ahhoz viszonyítom. Pinlock fóliát adtak hozzá, azzal egyáltalán nem párásodik. Nélküle tavaszi/őszi reggeleken párás lenne a plexi (legalábbis a pinlock körül 1-2x elég köd volt benne.)
A legjobb sisakok egyike