Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Lazer MX6-os sisakról meg Sidi Raptor csizmárol van tapasztalata valakinek?
Mivel árban alig van különbség ezért XR1100, de ezzel nem kaptál választ a kérdésedre:)
Shoei Qwest és Xr1100 között mi a különbség?
Shoei, shark, Arai és nem csalódsz. AGV-t ne.
Sziasztok. Cross csizmát szeretnék venni. Egyelőre 2 között vacilálok:
Askew Powertech és W2 Elite.
Valakinek valami tapasztalata bármelyikről?
de lehet 45ös kell:D nike sportcipőből 44et hordok.
Sziasztok. jó állapotú 44es sport bőr csimma érekelne:) heves megye előnyben!
Nekem SIDI Vortice AIR van és 45-ös, de a lábam 44-es úgy, hogy pl "makkos" cipőből 43-as kell általában:) Most vettem adidas futó cipőt és az is 45-ös.
Subjektív, de..

Nekem minden AGV-s haverom panaszkodik, Shoei-sok örülnek maguknak, ARAI nekem van és szerintem ok, Shark-ról semmit nem hallani mostanában, Xlite-osok cool!
Csak ajánlani tudom, nekem egy X-602 van (X-LITE "legalja"), perfekt kupak, imádom!

Most már volt időm utánanézni, valóban 3 héjméretben kapható, dupla D-s, karbon-kevlár kompozit sisak, hihetetlen jó pleximechanikával, és pin-lockkal belehelhetetlen, strapabíró plexivel. A bélése nagyon igényes, természetesen kivehető, mosható, roppant kellemes viselet. A HJC-m után (amit egyébként szintén nagyon szerettem) olyan könnyű, mintha nem is lenne semmi a fejemen, és bár ebben nincs beépített napellenző, a párnázás maximálisan napszemüvegbarát.

Negatívumként annyit tudok mondani, h mivel inkább verseny, mint túrasisak, ezért kicsit zajos, nem vészes...

Kis olvasnivaló, hátha segít dönteni...
LITE-ot nem ismerem... de tény 1,4 körül/alatt sisak a sisak!
Sidi csizmák méretezése milyen? Van ahol olyat találtam, hogy a 42-es talphossz 28 cm, mig az itteni cipők nagy többségének 27 cm. Nektek milyenek a méretek? Ugyanaz kell mint utcai cipőből?
Most nincs időm utánanézni (úgyh kövezzetek meg nyugodtan, ha tévedek), de úgy emlékszem, h az X-LITE-nál is 3 méret van, ráadásul kellemesen könnyűek a bukóik (az én M-esem 1320 g), és az arcpárnák is cserélhetők...
A sisakoknál állt 2 hélyméret van ezen belül több szivacsméret (suomynál pl 2 hély méret van)

1 XS-S-M
2 L-XL

Azt hiszem talán csak a shoeinál van 3 méret (tehát ha kicsi kupakra utazol, ez lesz a legjobb). Igen a legujabb sisakom vételénél én is figyelembe veszem hogy áll a fejemen :D nem akarok járó nyalóka lenni! :D Shoein gondolkodtam sokat, ki is néztem , csak azoknál meg ha jól tudom az arcpárna FIX méretű, és talán alig alig kivehető, más sisakoknál meg alap h több méretű szivacsból is össze lehet pakolni. Szoval szerintem csak a shoeinál van 3 méret, viszont csak fejben változik a párna.

Agvtől meg tartsd magad ha jót akarsz! :)
sziasztok!

Bukó vadászaton vagyok,és lassan révbe érek...

Sajnos nem találok adatokat a külső héj méretekkel kapcsolatban.
AGv,Shark,Shoei van versenyben.Talán még x-lite.

A legjobban az agv tetszik,de felvéve egy nagy bumszlinak érzem a fejemen mondjuk egy sharkhoz képest.

Tudtok abban segíteni,h hol találok adtokat arra vonatkozóan,mekkora a külső körmérete ezeknek a sisakoknak?

Az agv egyébként ez:
http://shox.hu/term%C3%A9kkata...

A sharkok közül pedig ezeket nézegetem:

http://fokt.hu/index2007_insid...

kicsi sisak kell..

köszi!
Én mailbe megkérdeztem tőlük, hogy van-e, mivel csak olcsóbbak voltak a régiek. De olyan pont nem volt, ami tetszett. Igy lehet hogy 43ba veszek egy Sidit, 1 olallal ezelőtt linkelték be nekem a német ebay-ről. :)
Sajnos kesztyűvel is így jártam náluk, hogy kinéztem 4-5 típust, erre kiderült, hogy azok közül már csak 2 van. De az egyik pont jó lett és még téli akció is volt, így jóárasan megkaptam.

Szombaton mindenképp bemegyek azért, mert ott jövök el előtte!
L es méret normál állapotú.
KB.10 szer használtam.
10eft.
üdv.
Csak a 1289-esből tudnak adni mindenfélét, a többiből csak a raktár van, azok nem idei kollekciók.
Köszönöm!
Ezzel a hirdetési azonosítóval (841186) már nekem is bejön maga a hirdetés is, de az előzőt úgy látszik már törölték!
Nemtom igy már láthatod!
Hello!
Köszönöm a gyors választ, de nekem nem hajlandó beadni az adott hirdetést. Lehet, hogy menet közben törölték?
Sziasztok!
AGV k-3 ra keresek iridium plexit nincs valakinek elfekvőbe?
Szeva!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

övé az oldal, ott a száma a hirdetésbe. Én anno vettem tőle ruhát, minden a megbeszéltek szerint zajlott, de csak személyesen vásárolj tőle, a próba miatt, igy elkerülheted a későbbi költségeket és bonyodalmakat. (én fehérváron találkoztam vele, szoval a találkozó szempontjábol is rugalmas)
Hello!

Nem tudjátok véletlenül, hogy miként lehetne fölvenni vele a kapcsolatot? Vett már tőle valaki valamit?
http://dainese-shoei-sidi.gpor...

Van 3db 43-as Sidi-je is. (2 Vortice + 1 Vertigo).