Sikerült ma hozzájutnom AGV GP-Pro sisakhoz féláron. Elég sok hozzászólást olvastam, ahol nem ajánlják az AGV-t. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a sisakkal kapcsolatban, akkor azt szívesen venném.
ebben az esetben azonban ellentmondok. ha úgy akarod használni, h munkába meg emberek közé mész vele és sokat nyáron a városban, akkor inkább cordura kabi+famer+térdvédő.
a bőrbe ha beleizzadsz, akkor annak lesz egy jellegzetes szaga, amit nem feltétlenül értékelnek mások. én is sokat mentem úgy, h bőrkabi+hátizsák, és azért ha meleg van izzadsz. ha meg miután leszállsz, van vmi megbeszélésed, akkor ciki.
nyárra városba 1ébként a legjobb egy hálós cucc, az nem is drága. nekem stuff van, de láttam még 1000félében, 20 ropi körül megáll, és átfúj rajta a szél, mégis körül vagy protektorozva. az még egy bőr mellé beférhet beruházásként. térdprotektort meg nézz az imetnél, én is vettem ott 4 ropiért, máshol min duplája szokott lenni
Vegyél kétrészes bőrt, aztán ha pestre jössz be akkor farmer+bőrdzseki+térdvédő, ha túrára mész, vagy autópályára, meg meglesz a nagyvasad, akkor meg felcipzárazod rá a nacit, és úgy mész.
Pesttől kocsival 20 perc, amugy pilisszántón!!minden nap fent vagyok pesten. háát nemtom, nekem nem az a bajom h mennyibe kerül, hanem, h télleg nem fogok e benne jobban izzadni, nem lesz e kényelmetlen. Az nem zavar h tapad, csakh ne az legyen h rajtam van egész nap és olyan kényelmetlen h azt fogom várni mikor szállok le legközelebb a mociról! és szidni fogom magam h miert nem cordurát vettél te állat...
én is féltem ettől hogy azt mondták hogy nyáron nagyon meleg,de nekem nem nagyon volt benne melegem (ennyire hidegvérű lennék? )komolyan szerintem egyátalán nem vészes amíg nem kerülsz dugóba (ha elmész az autók közt ott se vészes )
Oké megbeszéltük
de amint látom gsr 600 asod van
nekem egy 50-es malagutim és hát magas végokny vagyok nem az a fajta akire jó minden ruha mert hoszú a kezem és átlagnál szélesebb a vállam mert evezk szal nagyon sakat lehetne állítani rjata akkor e lenne jó
de egyenlőre csak 16 éves vagyok és nem tudok magamnak venni drága pénzér ruhát ami ulra modern mind egyeseké
hy!én vaciláltam de csak az ára miatt ... de hódmezővásárhelyen van egy motoros bolt ott 55ért vettem (nadrág+kabát összecipzározható) bőrrucit(SHOX).szerintem nagyon megérte meg ott a csizma is olcsó volt meg bukó is,és az eladók is nagyon rendesek voltak.az üzemanyag költség meg csak 5000ft volt szal nagyon megérte
Legszivesebben én is bőrt vennék. Csak mindenki azt mondja h nyáron nagyon meleg!! erről vélemény!
Amugy ha veszek tuti arlen ness-t, most le van huzva 100 pukira a duna plazaban!!
és akkor én mit vegyek a sport-túrámra?
Én cordurát vettem. Mindenhol szűkíthető, a belseje kivehető, a bőr cuccból meg ami az én méretem az 150 felett van.
De ha lesz zsé veszek azt is majd.
Sikerült ma hozzájutnom AGV GP-Pro sisakhoz féláron. Elég sok hozzászólást olvastam, ahol nem ajánlják az AGV-t. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a sisakkal kapcsolatban, akkor azt szívesen venném.
üdv