Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostanába járt valaki a Superzone-ba?
Kinéztem 2-3 Berik ruhát, és nemtudom van-e jelenleg valami akció, amit esetleg nem hirdetnek éppen.
Berik Ls2-7890, Berik ls2-7889, ezek tetszenek igazán.
A fehér-fekete variáció. :D
Irtam nekik, hogy van-e 48-50es méret valamelyikükből, irták, hogy adjak elérhetőséget, adtam telószámot de semmi... Kicsit zaklatom még őket...
Már úgy tűnik elviszik. Bocsi!
Most nézik, hogy jó lesz-e a DL-hez.
Ha nem felel meg nekik jelentkezek és megbeszéljük az árát!
üdv
Szia!
Az emelőért mennyit gondoltál?
Ma voltam egy boltba és felpróbáltam egy 50es roleff bőrruhát A kabátra számítottam hogy jó lesz de meglepődtem mert a gatya is jó volt rám Már csak abban reménykedek hogy berikek is hasonló méretűek
Gyanítottam mert megnéztem az adatlapod:-))
Majd ha megnőttél szólj:-))
az csúnyán nagy sajnos...
Én 180 cm és 97 kg vagyok. Rám minden passzol.
Spool dzseki XXL a hozzá tartozó nadrág XL
Az Imet (nyári) dzseki XXXL-es volt de rám lett igazítva mert nagy volt és a nyári nadrág XXL-s.
ruha mérete? érdekelne.
árpi64
Érdekelne a doboz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Email címem az adatlapomon.
Üdv
Avaszi
Ezek lemaradtak:
Sziasztok!
Lenne pár eladó cuccom ha érdekel valakit, írjon és egyeztetünk árakat:
30 L-es Givi hátsó doboz háttámlával és platnival
Givi Voyager Bag, oldal táskák
Kordura ruha
Sport és túra csizma
Suomy "L"-es zárt bukósisak
Hátsó emelő
Ruhát Csak Felpróbálva Szabad Venni Mert Márkák közt Is Van Eltérés És NE MOnd Azt Hogy Nem Érsz Rá meg nem tudod Sehol sem megnézni mert nincs Ilyen bolt Van Bolt csak böngészni kell ( MIndenkinek arra van ideje amire Szánja) És Ez Csak Jó tanács Nem Fikázás Menj El Próbálj Fel 50-est is meg 52-est is Nem mind1 hogy azok a Protektorok Hova Esnek Mert hosszútávon Elég kényelmetlen lesz és elég szar azon imádkozni a motoron mikor azt "Élvezni" szeretnéd hogy Te Jó Isten mikor állunk már meg mert már szétnyomta a Ruha MIndenem Na Egy Szónak is Száz a Vége Felpróbálás nélkül semmit se Vegyél meg!
Adok egy jó tanácsot,ne méregess hanem próbálj!
Nem csak márkák,hanem azon belül típusok között is nagy a különbség!
Arlen Ness-ből volt nekem már 50 és 52-esem is.Azon kívül ha csak egy centivel odébb esik egy proti mint kéne,akkor alapba kényelmetlen lesz és ne adj isten esésnél több kárt csinál mintha nem is lenne!
Üdv!
Bőrruha vásárlás előtt állok, de nem tudom, hogy mekkora nadrág kéne. Kabátból 50es kell azt tudom de nadrágot nem tudtam próbálni sehol. Esetleg ha van valakinek 50es bőrnadrágja és lemérné azt megköszönném. Nem tudom menniy eltérés van a márkák közöt (én Arlen nesst néztem) . A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Most vásárolt Knox Handroid zsír új kesztyű, méretprobléma miatt eladó! Méret: S , ára 37e.
Cserélhető!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Köszi, hogy megosztottad. Jó tudni az ilyet, akkor inkább jobban elgondolkozom rajta. Az a baj a környékünkön nem sok a választási lehetőség vagy csak én nem tudok több motros üzletről.
B*Star, 2xl, gyakorlatilag új. 6000pénz.
Eladó 1 ArlenNess 56os méretű, 2részes bőrruha.
Esésmentes, szép állapot. Cipzárok faszák, viszont a tépőzárak (nyak, kéz) 1 kicsit gyengécskék (varrónő secperc alatt kicserélné).
Én 187cm magas és kb 90-95kg vagyok, bőven jó rám.
40000 pénz, ami iár.

A KÉP ILLUSZTRÁLCIÓ, INNEN SZEDTEM A BONCTEREMBŐL. HOLNAP LESSZ EREDETI KÉP! MELLESLEG, 1AZ1 BEN ILYEN.
üdv mindenkinek

eladó arlen ness 56-os kabát hibátlan állapotban 14 e ft
és kameratartó állítható magasságú 8 e ft

üdv
Zsozsi_GSR sztem ezzel ne szemezz engem úgy át basztak mint állat lementem Bajára és kb 3 db ruha volt az is kicsi de telefonba sokkal többet mondott mint darab mint méretben . Igérgettek ,hogy pestről hoznak meg minden szted küldtek felejtsd el.
Jobban jársz ha máshol nézel ruhát ha megfogadod jó ha nem akkor úgy is jó csak gondoltam szólok ne utazz potyára.
Eladó illetve cserélhető.A kabátból kettő van egy L-es és egy XL-es.A nadrág XXL.A sisak L-es.
Szia. Nekem 2éve van meg, és teljesen bejött, bár az orrmaszkot nem használom mert zavar, de ettől függetlenül sem párásodik a plekója.
Válaszd ki a bukósisak típusát és kiadja a töréstesztjét!
Hi! Én FG-15öt használok 2éve.Nekem bevált. Szellőzése jó, van hozzá orrmaszk és bogárháló dupla d gyűrűs.Festése szép nem fakul.
Egy teszt a bukósisakok biztonságáról: http://sharp.direct.gov.uk/
hjc fg 15 sisakokról valakinek tapasztalata?
esetleg valakinek használtan eladóba M-es méretben?
reális áron keresek.