Hát, hogy milyen messze vagyok, azt nem tudom, de cegléden vagy szolnokon fellelhető vagyok! Próba lehet, de előtte küldenék róla képeket, ha érdekel. Egyébként fekete/szürke/fehér a színösszeállítás és 50db ezresre tartom.
Nekem van egy 4XL-es Shox gatyám, innen vettem a netről, de nekem túlméretes lett (185cm, 115-120kg vagyok).
Kivehető béléssel, állítható derékkal, csípő- és térdprotektorral, én nem használom, akitől vettem állítólag 2-szer volt rajta. Valójában zsír új naci. Nem kérek sokat érte, ha érdekel küldök képe(ke)t és méreteket.
(És mégsem egy síoverál :)
Hasitasi, nem kér kódot, sima övtáskát használok, tökéletes. Eastpak, vagy mi a tök, nem motoros, de minden elfér benne, és 5 pénz...
Bogarak: Az előző gúnyámon ott virítanak a régi bogarak, tél előtt volt mindig nagypucc, de ez így nem f@sza. Mióta meg van az új, 40 ezer fokban sem restellem magamon hagyni érkezés után, és sima vízzel lemosom, szivaccsal. Nem új már a ruha, de bogár ohne, nekem bevált a módszer. Csak mondom, 40 milliárd fokban a lakásban nem vicces az a 2-3 perc!
Én elvagyok a spyke-val.................assetom hol gyártják.Jóis,szépsis..........kicseszett sukár vagyok benne és még kényelmes is.
Juteszembe lekéne a sok bogatat már imátkozni róla.
Deútálom csuszatolni.
Az én nem igazán olcsó BErik kabátomban ott virít hogy designed in italy, made in china... Mondjuk ettől függetlenül jó. A csizmáról már nem ilyen jó a véleményem..
Én givi combtáskát haszálok.
Pont jó.Komplett pénz,útlevél jogsi kombó egy fényképezőgéppel belefér 180-ig letesztelve nem esik le.Nem nyom nem kényelmetlen blabla szal jó.
Vagy ha írsz telszámot, akkor felhívlak.
Nekem van egy 4XL-es Shox gatyám, innen vettem a netről, de nekem túlméretes lett (185cm, 115-120kg vagyok).
Kivehető béléssel, állítható derékkal, csípő- és térdprotektorral, én nem használom, akitől vettem állítólag 2-szer volt rajta. Valójában zsír új naci. Nem kérek sokat érte, ha érdekel küldök képe(ke)t és méreteket.
(És mégsem egy síoverál :)
A menőmanó givi combtasim volt 5 pénz accijóban.
Bőrt 3-4x pucoválok egy évben..........most esedékes................megkínálom fasza bőrápolóval és bevágom a szekrénybe.
Érdekel valakit egy 60-as méretű Berik kengurubőr, egyrészes, púpos ruha?
Bogarak: Az előző gúnyámon ott virítanak a régi bogarak, tél előtt volt mindig nagypucc, de ez így nem f@sza. Mióta meg van az új, 40 ezer fokban sem restellem magamon hagyni érkezés után, és sima vízzel lemosom, szivaccsal. Nem új már a ruha, de bogár ohne, nekem bevált a módszer. Csak mondom, 40 milliárd fokban a lakásban nem vicces az a 2-3 perc!
Szerintem tutter van hasitasija.
Kellemesen márkás és minőségi.
Juteszembe lekéne a sok bogatat már imátkozni róla.
Deútálom csuszatolni.
A hódból?
Én givi combtáskát haszálok.
Pont jó.Komplett pénz,útlevél jogsi kombó egy fényképezőgéppel belefér 180-ig letesztelve nem esik le.Nem nyom nem kényelmetlen blabla szal jó.