Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is Givi combfixet hordok.
Hát, hogy milyen messze vagyok, azt nem tudom, de cegléden vagy szolnokon fellelhető vagyok! Próba lehet, de előtte küldenék róla képeket, ha érdekel. Egyébként fekete/szürke/fehér a színösszeállítás és 50db ezresre tartom.
Kiengedve szerintem igen, de holnapra megmérem pontosan és írok egy mailt.
Vagy ha írsz telszámot, akkor felhívlak.
érdekel a dolog, de van 130cm a dereka?
Hali!

Nekem van egy 4XL-es Shox gatyám, innen vettem a netről, de nekem túlméretes lett (185cm, 115-120kg vagyok).
Kivehető béléssel, állítható derékkal, csípő- és térdprotektorral, én nem használom, akitől vettem állítólag 2-szer volt rajta. Valójában zsír új naci. Nem kérek sokat érte, ha érdekel küldök képe(ke)t és méreteket.
(És mégsem egy síoverál :)
Érdekelni érdekel.Milyen messze vagy?Próba nélkülözhetetlen!Erősen fóka testű vagyok!(nem az az aranyos rajzfilmfigura,inkább elefántfóka!
Akkó neee!

A menőmanó givi combtasim volt 5 pénz accijóban.

Bőrt 3-4x pucoválok egy évben..........most esedékes................megkínálom fasza bőrápolóval és bevágom a szekrénybe.
Urak!
Érdekel valakit egy 60-as méretű Berik kengurubőr, egyrészes, púpos ruha?
Hasitasi, nem kér kódot, sima övtáskát használok, tökéletes. Eastpak, vagy mi a tök, nem motoros, de minden elfér benne, és 5 pénz...

Bogarak: Az előző gúnyámon ott virítanak a régi bogarak, tél előtt volt mindig nagypucc, de ez így nem f@sza. Mióta meg van az új, 40 ezer fokban sem restellem magamon hagyni érkezés után, és sima vízzel lemosom, szivaccsal. Nem új már a ruha, de bogár ohne, nekem bevált a módszer. Csak mondom, 40 milliárd fokban a lakásban nem vicces az a 2-3 perc!
Hát a beriket a superzone-ban lehet meglelni..............már ha van nekik..............vagy jön a duma hogy majd a jövő évi kollekcióban lesz.
aRaj kellene neki
Értjüke hogy sznob vagy...............perrrrsze..........givi az márkás nemdebár? Nemmegsértődni.
Szerintem tutter van hasitasija.

Kellemesen márkás és minőségi.
Én elvagyok a spyke-val.................assetom hol gyártják.Jóis,szépsis..........kicseszett sukár vagyok benne és még kényelmes is.
Juteszembe lekéne a sok bogatat már imátkozni róla.
Deútálom csuszatolni.
Értitek Ti, hogy értem :) Nekem vmi márkásabb cucc kell ami jól is néz ki. nem egy kínai noname fos. :)
Az én nem igazán olcsó BErik kabátomban ott virít hogy designed in italy, made in china... Mondjuk ettől függetlenül jó. A csizmáról már nem ilyen jó a véleményem..
Navájjá a ruháik pakisztániak.
Mé a berik meg a többi honnan gyártat?
A hódból?
A Beriket is kínában gyártják..
nem akarok kínai fost
Övtáska minden kínainál van a piacon.

Én givi combtáskát haszálok.
Pont jó.Komplett pénz,útlevél jogsi kombó egy fényképezőgéppel belefér 180-ig letesztelve nem esik le.Nem nyom nem kényelmetlen blabla szal jó.
hasonló érdekelne
Ja Giviből találtam egyet. Csak mást nagyon nem :)