Eladó a bukósisakom:
Shark RSV... kék , ezüst , fekete bukósisak... szép állapotban ,doboz, sisakzsák.....
Jean Michel Bayle replika....
Irányár: 25 000Ft
email: xxsanyi@citromail.hu
Tel. 0670 9409 606
Eladó szép és megkímélt állapotú bukóm!Fél évet használtam!
A bukóhoz jár az eredeti táskája és a pót csavarok.
Nagyon kényelmes és komoly bukó!
Ára:28000Ft
Bocs, hogy csak most válaszolok, elutaztam, most értem haza...
Milyenre gondoltál?
Bőr-Cordura?
Nem vagyok benne biztos, de Cordurám, azt hiszem, hogy van, bőröm Probiker ha jól emlékszem fejből jelenleg nincs, de kacérkodom a gondolattal, hogy legyen!
Ha van egy kis időd, írd meg az elképzeléseidet, márkát tudom, méretet is, anyag?
Szín?
körübelüli ár?
A reglapomon fent van az e-mail címem!
Szóltam nagybátyámnak hogy slag-al nyomja ki onnan a "viccest".... apukám.... mint egy ágyú úgy repült ki onnan, aztán ment egy kád vízbe bele dobtam mellé a másikat is egy kis bőrápoló / cipőkrém közreműködésével. Jobb lett mint új korában.
Szia!
Nekem akadna egy dainese fekete kétrészes 58-as bőrcucc. Csúszni nem csúszott , de viszont egy festés ráférne, sajnos hordás során a gatya kopott. Protektor, térdkoptató, állítható vádlis rész. Írj és megdumáljuk, ha még aktuális. Jah és 50 pénz
StriciKanegér, most linkelted be bali105 eladótársunk beszerzési forrását... Szóval aki ilyen kínai hamisítványt szeretne olcsón, az most már rendelhet magának közvetlenül is.
Shark RSV... kék , ezüst , fekete bukósisak... szép állapotban ,doboz, sisakzsák.....
Jean Michel Bayle replika....
Irányár: 25 000Ft
email: xxsanyi@citromail.hu
Tel. 0670 9409 606