Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello kesztyűből engetsz egy keveset? és már viszem is : )
Kis sérüléssel ellátott bőrnadrágom eladó!
Hirdetésem
Probiker gatyám van... Shox volt haveromnak...

a Shoxos anyaga kicsit mintha ridegebb, durvább lenne...

ebben a kategóriában nagy különbségek nincsenek...
Hali!

Ez a Probiker ruha ez hasonló mint a Shox..?
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Árban nagyon közel vannak egymáshoz.

Zsolti
Hali!
Egy Fox Dirtpaw Xl-es kesztyű 4500-ért valakinek? Van még Hjc bukóm Progrip szemcsivel 15ezerért.;)
Spool Estoril 56-os új bőrruha eladó. Ár: 85.000 Ft
Ez jó minőségnek is néz ki. Olvasgattam a knoc és forcefield protektorokról, nagyon jókat irnak a tesztek róluk, de még gyűjtenem kell...
alpinestars
Erről mi a véleményetek? Elvileg 1 éve volt itthon 30 körül, most 100-120 dollár között mozognak ebay-en. Szerintetek csak utánzat, vagy eredeti?
Shoei L-es (59-60) 5000Ft!
Köszönöm a segítséget.
Igen végül is a puding próbája az evés:)
De remélem nem is fogsz zakózni:)
Az én kincsem csak 93 al megy :S :D
Motoros üdvözlettel: Roy
merabba jáccod otthon a szadomazot
Arra, hogy nekem is ez a típus van...
Karácsonyi ajándék ötletek: http://motoros-polo.hu/

Én asszonynak berendeltem egy Gixeres tangát

Így Ő is örül, meg én is
3 éve nyúzom,nyári könnyített viseletként,nem volt gondom vele-igaz nem is estem benne.2 kiló felett eléggé nyújtogatja a menetszél-de nem is arra tervezték.
Szia!
Elnézésedet kell , hogy kérjem....de a leírt méretek alapján nagyon nagy.Max. a vállszélesség stimmel.....de a többi......
Úgyhogy ..Köszönöm a méreteket de sajna nem jó..pedig fotók alapján olyan MINT AZ ÚJ...
Nem tudom mire gondolsz?
Ja a kép hiányzik, hát valamiért nem sikerült ide feltöltenem de az eladó bőr ruhák közé simán felment.
Jó ruha, már 2x taknyoltam elég nagyot benne és még nem lukas
Épp felület nincs rajta viszont
Bocs a képek lemaradtak.
Szia Sanyi.

Megmértem a ruhát és a hosszak a következők: Dzseki hátán a vállszélessége vízszintesen válltól vállig mérve 56cm, a hátán a nyaktól a derékig 68cm és a derékméret körben 113cm. A nadrág derékbősége a felső patenttel egy vonalban 113cm és a szára deréktól a nadrág alsó pontjáig 103cm deréktól térdig 62cm és térdtől az aljáig 41cm.

Remélem érted a méreteket és tudtam segíteni.
Az enyém ilyen! Téli akcióba vettem tavaly... passzos bőrruha alatt elég csak a derék részt felcsatolni... észre se veszem h rajtam van , és nagyon fáintos! Nem drágább mint az alpine... nekem régen volt alpine koppincs (de mértere skinre ugyanolyan volt) nem birtam benne motorozni!

KÉP
Mechanix Wear Original Red kesztyű, S méretben. 2011-es model. A méretet a középső ujj hossza adja meg:
S:8cm , M:8,5-9cm , L:9,5cm , XL:10cm , XXL:-10cm
A képen az eladó kesztyű szerepel, csupán a fotók idejére vettem fel. 6.500Ft
Sziasztok Keresek enduros bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
Érdekel....
Hali .
Ha van fotót emailben küld el légyszi...Meg az árát is , mennyiért adád.
Most nézek pont egy hasonlót Olasz Ebay-en...
xxsanyi@citromail.hu