Ez jó minőségnek is néz ki. Olvasgattam a knoc és forcefield protektorokról, nagyon jókat irnak a tesztek róluk, de még gyűjtenem kell... alpinestars
Erről mi a véleményetek? Elvileg 1 éve volt itthon 30 körül, most 100-120 dollár között mozognak ebay-en. Szerintetek csak utánzat, vagy eredeti?
Köszönöm a segítséget.
Igen végül is a puding próbája az evés:)
De remélem nem is fogsz zakózni:)
Az én kincsem csak 93 al megy :S :D
Motoros üdvözlettel: Roy
3 éve nyúzom,nyári könnyített viseletként,nem volt gondom vele-igaz nem is estem benne.2 kiló felett eléggé nyújtogatja a menetszél-de nem is arra tervezték.
Szia!
Elnézésedet kell , hogy kérjem....de a leírt méretek alapján nagyon nagy.Max. a vállszélesség stimmel.....de a többi......
Úgyhogy ..Köszönöm a méreteket de sajna nem jó..pedig fotók alapján olyan MINT AZ ÚJ...
Megmértem a ruhát és a hosszak a következők: Dzseki hátán a vállszélessége vízszintesen válltól vállig mérve 56cm, a hátán a nyaktól a derékig 68cm és a derékméret körben 113cm. A nadrág derékbősége a felső patenttel egy vonalban 113cm és a szára deréktól a nadrág alsó pontjáig 103cm deréktól térdig 62cm és térdtől az aljáig 41cm.
Az enyém ilyen! Téli akcióba vettem tavaly... passzos bőrruha alatt elég csak a derék részt felcsatolni... észre se veszem h rajtam van , és nagyon fáintos! Nem drágább mint az alpine... nekem régen volt alpine koppincs (de mértere skinre ugyanolyan volt) nem birtam benne motorozni!
Mechanix Wear Original Red kesztyű, S méretben. 2011-es model. A méretet a középső ujj hossza adja meg:
S:8cm , M:8,5-9cm , L:9,5cm , XL:10cm , XXL:-10cm
A képen az eladó kesztyű szerepel, csupán a fotók idejére vettem fel. 6.500Ft
Sziasztok Keresek enduros bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
Hirdetésem
a Shoxos anyaga kicsit mintha ridegebb, durvább lenne...
ebben a kategóriában nagy különbségek nincsenek...
Ez a Probiker ruha ez hasonló mint a Shox..?
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Árban nagyon közel vannak egymáshoz.
Zsolti
Egy Fox Dirtpaw Xl-es kesztyű 4500-ért valakinek? Van még Hjc bukóm Progrip szemcsivel 15ezerért.;)
alpinestars
Erről mi a véleményetek? Elvileg 1 éve volt itthon 30 körül, most 100-120 dollár között mozognak ebay-en. Szerintetek csak utánzat, vagy eredeti?
Igen végül is a puding próbája az evés:)
De remélem nem is fogsz zakózni:)
Az én kincsem csak 93 al megy :S :D
Motoros üdvözlettel: Roy
Én asszonynak berendeltem egy Gixeres tangát
Így Ő is örül, meg én is
Elnézésedet kell , hogy kérjem....de a leírt méretek alapján nagyon nagy.Max. a vállszélesség stimmel.....de a többi......
Úgyhogy ..Köszönöm a méreteket de sajna nem jó..pedig fotók alapján olyan MINT AZ ÚJ...
Ja a kép hiányzik, hát valamiért nem sikerült ide feltöltenem de az eladó bőr ruhák közé simán felment.
Épp felület nincs rajta viszont
Megmértem a ruhát és a hosszak a következők: Dzseki hátán a vállszélessége vízszintesen válltól vállig mérve 56cm, a hátán a nyaktól a derékig 68cm és a derékméret körben 113cm. A nadrág derékbősége a felső patenttel egy vonalban 113cm és a szára deréktól a nadrág alsó pontjáig 103cm deréktól térdig 62cm és térdtől az aljáig 41cm.
Remélem érted a méreteket és tudtam segíteni.
KÉP
S:8cm , M:8,5-9cm , L:9,5cm , XL:10cm , XXL:-10cm
A képen az eladó kesztyű szerepel, csupán a fotók idejére vettem fel. 6.500Ft
Ha van fotót emailben küld el légyszi...Meg az árát is , mennyiért adád.
Most nézek pont egy hasonlót Olasz Ebay-en...
xxsanyi@citromail.hu