Csizma és csizma között nagy különbség lehet, érdemes megtalálni az igazán rád valót! Próbálj fel más típusokat is. A sisaknál is alaposan fontold meg, hogy amit kaptál a géphez, annak a mérete jó lesz-e, mert egy rossz méretű sisak amellett, hogy nem biztonságos, még kényelmetlen is.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a problémám, hogy ma keletkezett két karc a bukósisak pleximben pont szem magasságban és engem zavar, ha valakinek lenne ötlete arra, hogy hogyan tudnám eltávolítani kérem írja le! Előre is köszönöm !
hopp közben megtaláltam, és elvileg van hozzá gyári betét (mondjuk utólag ilyet beszerezni jó móka lehet), hát ezt nem adták vele...bár úgy meg lehet kicsi lenne...lehet sízokni lesz belőle :D
A napokban volt szerencsém egy motort venni, és az előző tulaj rengeteg gyakorlatilag új dolgot adott vele, amik többnyire pont jók rám (sisak, plexi, kabát, ilyesmi), viszont a csizma egy kicsit fura, és nem tudom, hogy ezek ilyenek (korábban nem volt komolyabb motoros ruhám), vagy én rontok el valamit?
Konkrétan: W2 MX elite csizma (kb 40 ezer a boltba), újszerű, 45-ös (utcán 46-os cipőt hordok), hosszra pont jó, viszont akármilyen szorosra állítom (a megfelelő helyen), mégis kb 0,5-1 centit mozog a sarkam.
Ez normális, vagy vannak olyan csizmák, amik esetleg jobban a lábamra passzolnának? Ugye maga a csizma tök merev, ezért is merült fel, hogy esetleg ezeket meg kell szokni. Esetleg még egy talpbetét berakására gondoltam, az segíthetne valamennyit.
"Amíg szar van addig veréb is!"-tartja a mondás.Szerintem ezért nem kéne egymás vérét szívni.Én Stricikanegértől rendeltem cuccokat és nagyon megvoltam elégedve,mind ár-mind korrektség ügyében.Ha valaki körülnéz úgyis el tudja dönteni kitől rendel.Lehet hogy tényleg nagy rajt a haszonkulcs,de sajnos már kevesen állnak úgy hozzá a dolgokhoz,hogy segítsük egymást sajnos.Ez az oldal arról híres,hogy ki kit húz le vagy kire köpköd.Természetesen van kivétel,csak kevés.És Stricikanegér ide tartozik-ezt értékelem is!
De nem szólom le a másik kollegát is,csak üzletet akar csinálni.Csak nem kéne helyből anyázni,hogyha valaki szóvá teszi hogy drága!
Abszolult nem!
Csak éppen hogy összekellene fogni nem pedig faszom dupla áron lehúzni mindenkit...
De nagy ívben szarok rá meg a dolgaira! Remélem észbe kap hogy az sehova nem vezet ha kúrva geci módon lehúzzuk a másikat..rakjon rá hasznot persze...de ennyit...és a baj hogy elhiteti másokkal hogy ez olcsó... szóval hazudik... ennyi
Nálam Off a téma ..lehet savazni lehet köpködni de akkor se túl gerinces dolog!
Érdekes módon akik engem megkerestek egyből azzal kezdték hogy van olcsóbb cucc mint amit Bali árul..most mondhattam volna hogy nincs... de nem ilyen vagyok...
Én kapásból úgy hirdettem magam hogy nem lehúzni akarom a haverokat hanem nekem fontosabb az ebayen a pozitív visszajelzés hidd el nem 1-2 ember keresett meg pont emiatt innen a SM fórumról...de ne haragudj amit te csinálsz az már a pofátlanságot súrolja nálam!
Akkor vedd meg boltból...csak ez már nagyon unalmas...de ha lesz eladó cuccod majd rakok be 1-2 linket hogy mennyire is vagy olcsó illetve milyen kevés árréssel dolgozol!
JETT Csizma 43-as – 38.000.-
Polisport XP2 Páncél – 11.000.-
FLY Kinetic kék ruha 34-es nadrág, M-es mez ajándék kesztyű – 23.000.-
UFO térdvédő – 6.000.-
Pályamotorozáshoz szükséges egyrészes ruha, protektor, kesztyű, csizma csere érdekel!
Mindent én használtam először, maximum 4 edzést mentem a cuccokban!
Egyben jelentős engedmény!
Inkább levélben érdeklődj napközben, 18 után telon is jó, vagy hétvégén!
Hírdetés: http://www.kepesmotor.hu/texti...