Bali jó cuccokat árul, én is vettem már tőle plexit is, jó minőségű volt, és 35,000 -bolti utángyártott- helyett 11000-be került.
Gyári 50,000 lett volna.
Egyébként is nagyon becsületes srác, érdemes vele üzletelni!
Akkor vegyél onnan hülyegyerek!
Érdekes módon motoros boltokban is árulják ezeket csak nem ennyiért.
Nem tudom neked miért fáj ha valaki árul valamit:
Ha mindenki ekkora paraszt lenne lehetne köpködni egymásra!Vagy az fáj hogy nem te árulod?Ha nincs magadhoz való eszed sajnálom!
Egyébként egy ismerős küldi a cumókat és nem kínából,bár mindent ott gyártanak.
Turaendurora, foleg hosszabb aszfaltos turakra ki milyen cordura ruhat ajanlana? Kinek mi valt be, mi a tuti? Termeszetesen vizallot, de szellozot szeretnek, sok zsebbel.Nadraggal egyutt olyan 120-150ezret szannek ra.
1. Nolan X-lite X701 versenybukó párszor használt új állapotú (valóban hibátlan) XL-es eladó vagy L-esre csere csak 45.000 ft FIX
2. Hein Gericke 2 részes újszerű bőrruha 1 szezont használt 54es kb 185 cm 80 kg-ra 40.000ft FIX.
Eladnám 2 részes Spidi bőrruhámat 54-es méretben,sérülésmentes ,hibátlan állapotban. Nemrég vettem használtan,de sajnos méretprobléma miatt elkell adnom.Gyakorlatilag alig volt használva.Full protektoros+térdvédő+púp.Eddigi legjobb minőségü ruhám,de aki ismeri annak nem kell bemutatniMost csak ilyen fotót tudok feltenni,de holnap már lesznek rendes képek.Ár:85000-Ft. Akit érdekel a 06209154764 telefonszámon tud elérni. http://www.sharptune.com.au/in...
Lenne egy römer tribal bukósisakom illetve egy shox bőrkabátom eladó vagy cserélhető.
Bárkinek bármilyen jellegű kérdése az a valentin@totalcar.hu email címen vagy 06-30-258-6920 telefonszámon elér.
Kétszer használtam teljesen karcmentes gyári állapotú, a motoromat már eladtam és ezért eladó, vagy esetleg nagyméretű hátsó dobozra cserélhető. Színe: Fehér
Gyári 50,000 lett volna.
Egyébként is nagyon becsületes srác, érdemes vele üzletelni!
Érdekes módon motoros boltokban is árulják ezeket csak nem ennyiért.
Nem tudom neked miért fáj ha valaki árul valamit:
Ha mindenki ekkora paraszt lenne lehetne köpködni egymásra!Vagy az fáj hogy nem te árulod?Ha nincs magadhoz való eszed sajnálom!
Egyébként egy ismerős küldi a cumókat és nem kínából,bár mindent ott gyártanak.
Turaendurora, foleg hosszabb aszfaltos turakra ki milyen cordura ruhat ajanlana? Kinek mi valt be, mi a tuti? Termeszetesen vizallot, de szellozot szeretnek, sok zsebbel.Nadraggal egyutt olyan 120-150ezret szannek ra.
Eladó cuccaim:
1. Nolan X-lite X701 versenybukó párszor használt új állapotú (valóban hibátlan) XL-es eladó vagy L-esre csere csak 45.000 ft FIX
2. Hein Gericke 2 részes újszerű bőrruha 1 szezont használt 54es kb 185 cm 80 kg-ra 40.000ft FIX.
Méretekért és képekért kérlek írj.
Edem
Keresnék 2részes bőrruhát..58 esetleg 60-as méretben...
OLCSÓN....( piros -fehér, piros -fekete előnyben )
xxsanyi@citromail.hu
Eladó 20.000.-
0630 2215963
Eladnám 2 részes Spidi bőrruhámat 54-es méretben,sérülésmentes ,hibátlan állapotban. Nemrég vettem használtan,de sajnos méretprobléma miatt elkell adnom.Gyakorlatilag alig volt használva.Full protektoros+térdvédő+púp.Eddigi legjobb minőségü ruhám,de aki ismeri annak nem kell bemutatniMost csak ilyen fotót tudok feltenni,de holnap már lesznek rendes képek.Ár:85000-Ft. Akit érdekel a 06209154764 telefonszámon tud elérni.
http://www.sharptune.com.au/in...
Lenne egy römer tribal bukósisakom illetve egy shox bőrkabátom eladó vagy cserélhető.
Bárkinek bármilyen jellegű kérdése az a valentin@totalcar.hu email címen vagy 06-30-258-6920 telefonszámon elér.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Kétszer használtam teljesen karcmentes gyári állapotú, a motoromat már eladtam és ezért eladó, vagy esetleg nagyméretű hátsó dobozra cserélhető. Színe: Fehér