Lerágott csont, párszor kiveséztük már itt a topikban! :) Ha nem vetted észre a különbségeket, vagy vak vagy, vagy a jobbik "hamisítványt" vetted, annak meg örülj! :)
Most néztem ezt a "hirdetést" http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Én is vettem itt relatíve olcsón egy GP Pro kesztyűt, ebből következtetek rá, hogy valszeg ez is kínai (bár gyanítom az eredeti is ott készül). Tudja esetleg valaki, hogy van-e jelentős minőségbeli különbség? Én nézegettem, illetve összehasonlítottam egy boltban kiállított darabbal, de nem sikerült semmi különbséget találnom. Esetleg annyi negatívumot vettem észre, hogy ha beleizzad a kezem (nyáron volt rá példa) akkor a fekete festék befogta a kézfejem.
Szasz! Irtál mail már nekem.. sisakot akartam beszámítatni, de kp-ra is érdekelne, de próbálnom kellene. Ma este Győrbe leszek kb 21.00ig.. ha jó neked próbáznám. Emailben sztem küldtem telszámot, mert te nem adtál :), csörögj rám! George
Mennyire véd,mivel "olcsóbb" nem e gagyi és megéri e?
Szeretnék olyan protektor inget venni amin van kulcscsont védő protektor is,de sok "márkás" proti amin van kulcscsontvédő annak keskeny a gerinc védő protija,vagy alig van,illetve szinte nincs is rajta felkar védő proti,ezért nézegetem ezt.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Eladó: ROLEFF Textilkabát XXXL -es méret kb. 3 x használtam szinte ÚJ. Irányár: 22 000Ft
ANYAGA KODRA 500D (CORDURA)
Szélálló, vízálló és lélegző
Szellőző zsebek elől hátul és a karján
Kivehető termobélés
Kivehető CE protektorok (könyök , váll, gerinc)
Fényvisszaverő elemek
Karja 2 helyen szűkíthető
Derekánál övvel szűkíthető
Nadrággal összecipzárazható
Valamint egy Shox Thunder textilnadrág.... XXl -es méret Irányár: 22 000Ft
Alig használt ( 2 x használtam) szinte ÚJ...
- cordura nadrág lélegző klímamembránnal, csípőn és térdeken 400D Cordura erősítéssel, perforált belső béléssel, kicipzárazható thermo-béléssel, térd- és csípő- CE-protektorral, fenékrészen kopásálló bőr erősítéssel
- a négy évszakos használatot a combrészen elhelyezett vízálló cipzáras szellőző zsebek biztosítják
- két külső zsebbel, magasított vesevédővel kombinált - derékrésszel, rövid összekötő cipzárral
- derékrészen fokozatmentesen szűkíthető
- a szabad mozgást csípőn és térdrészen rugalmas stretch betétek segítik
Szeretnék olyan protektor inget venni amin van kulcscsont védő protektor is,de sok "márkás" proti amin van kulcscsontvédő annak keskeny a gerinc védő protija,vagy alig van,illetve szinte nincs is rajta felkar védő proti,ezért nézegetem ezt.
Shox Monza 56-58-as méretű 186cm és 100-110kg-os palira jó
egy szezont használtam borulásmentes 40 papirt kérek érte
számom az adatlapon, ha érdekel híjjál
a sisak kb 4 éves, nagyon szép állapotú, nálam 2 éve nem bújt bele senki tehát nem egy széthordott darab, de azért nem karcmentes..
Ahogy emlékszem 1-2 kőfelverődés van a tetején..
Ha komolyan érdekel, elmegyek a bizományiba érte és körbefotózom nagy felbontásban..
HA érdekel hívj vagy dobj egy malit!
Sziasztok!
Cms Cri bukóhoz kellene nekem műanyag csavar! Tud valaki? A neten csak egy helyen lehet rendelni ott meg 5000 ft alatt nem szállítanak ki!
3 darab kellene ha valaki tud segíteni megköszönném!
Én is vettem itt relatíve olcsón egy GP Pro kesztyűt, ebből következtetek rá, hogy valszeg ez is kínai (bár gyanítom az eredeti is ott készül). Tudja esetleg valaki, hogy van-e jelentős minőségbeli különbség? Én nézegettem, illetve összehasonlítottam egy boltban kiállított darabbal, de nem sikerült semmi különbséget találnom. Esetleg annyi negatívumot vettem észre, hogy ha beleizzad a kezem (nyáron volt rá példa) akkor a fekete festék befogta a kézfejem.
Knox Biomech Vatera link
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Érdeklődni: frivo1@t-email.hu
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Valamint...
Shox bőrkabát XXl-es 22 000ft
és
Akitő bőrnadrág 56-os méretben ( kissé kopott) 15 000Ft
Tel .06 70 9409 606
Email. : xxsanyi@citromail.hu
ANYAGA KODRA 500D (CORDURA)
Szélálló, vízálló és lélegző
Szellőző zsebek elől hátul és a karján
Kivehető termobélés
Kivehető CE protektorok (könyök , váll, gerinc)
Fényvisszaverő elemek
Karja 2 helyen szűkíthető
Derekánál övvel szűkíthető
Nadrággal összecipzárazható
Valamint egy Shox Thunder textilnadrág.... XXl -es méret Irányár: 22 000Ft
Alig használt ( 2 x használtam) szinte ÚJ...
- cordura nadrág lélegző klímamembránnal, csípőn és térdeken 400D Cordura erősítéssel, perforált belső béléssel, kicipzárazható thermo-béléssel, térd- és csípő- CE-protektorral, fenékrészen kopásálló bőr erősítéssel
- a négy évszakos használatot a combrészen elhelyezett vízálló cipzáras szellőző zsebek biztosítják
- két külső zsebbel, magasított vesevédővel kombinált - derékrésszel, rövid összekötő cipzárral
- derékrészen fokozatmentesen szűkíthető
- a szabad mozgást csípőn és térdrészen rugalmas stretch betétek segítik
Email: xxsanyi@citromail.hu
Tel.: 06 70 9409 606
Shoei Xr 1000 Matt Black:
XXS(51-52cm)-es méretű, teljesen új papírjaival dobozában pinlockkal, sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 45e ft.
Nolan N62 Racer Red:
XS(53-54cm)-es méretű, tökéletes, hibátlan állapotban kívül belül sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 30e ft.
Caberg V2R:
M(57-58cm)-es méretű, kívül-belül hibátlan állapotban, belül napszemüveggel, sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 30e ft.
X-lite X801 Tony Elias Replica:
XL(61-62cm)-es méretű, kívül-belül tökéletes hibátlan állapotban, sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 35e ft.
Üdv
http://www.kepesmotor.hu/prote...
egy szezont használtam borulásmentes 40 papirt kérek érte
számom az adatlapon, ha érdekel híjjál
A W2 -es csizmáról milyen tapasztalataid vannak?Köszi
CSAK a DZSEKI KELL!
http://new.moto.hu/index.php?p...
43-44-es lábméretre már jó.
Ára: 50 000 Ft
Véleményeket szeretnék kérni Thor Impact protektoringről. Minden érdekel róla.
Ezeket szeretnem eladni:
Fox ruha szett teljesen hibatlan, serulesmentes, alig hasznalt:
180 nadrag merete: 34
sfx mez merete: L
kb 175-190/70-80 embernek jo
17000ft
Thor enemy szemuveg 2 uj lencsevel
8000ft
W2 csizma, hibatlan csatokkal:
43-44 meret
12000ft
Enduros ovtaska, rendszamtabla pont belefer, 2 muanyag kulacs
2000ft
Erdeklodni e-mailben: kissadam@gmail.com
Ahogy emlékszem 1-2 kőfelverődés van a tetején..
Ha komolyan érdekel, elmegyek a bizományiba érte és körbefotózom nagy felbontásban..
HA érdekel hívj vagy dobj egy malit!
Cms Cri bukóhoz kellene nekem műanyag csavar! Tud valaki? A neten csak egy helyen lehet rendelni ott meg 5000 ft alatt nem szállítanak ki!
3 darab kellene ha valaki tud segíteni megköszönném!