Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig keresgéltem a témáról, meg is lepődtem hogy nem találtam semmit. Na de a lényeg, hogy akkor örülök neki
Lerágott csont, párszor kiveséztük már itt a topikban! :) Ha nem vetted észre a különbségeket, vagy vak vagy, vagy a jobbik "hamisítványt" vetted, annak meg örülj! :)

Most néztem ezt a "hirdetést" http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Én is vettem itt relatíve olcsón egy GP Pro kesztyűt, ebből következtetek rá, hogy valszeg ez is kínai (bár gyanítom az eredeti is ott készül). Tudja esetleg valaki, hogy van-e jelentős minőségbeli különbség? Én nézegettem, illetve összehasonlítottam egy boltban kiállított darabbal, de nem sikerült semmi különbséget találnom. Esetleg annyi negatívumot vettem észre, hogy ha beleizzad a kezem (nyáron volt rá példa) akkor a fekete festék befogta a kézfejem.
Knox Biomech Kezes szezon végi uccsó darabos ár!

Knox Biomech Vatera link
Szasz! Irtál mail már nekem.. sisakot akartam beszámítatni, de kp-ra is érdekelne, de próbálnom kellene. Ma este Győrbe leszek kb 21.00ig.. ha jó neked próbáznám. Emailben sztem küldtem telszámot, mert te nem adtál :), csörögj rám! George
Üdv! Eladóvá vált 2részes bőrruhám! Kabi 54-es, gatya 52 es! Hirdetés itt:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

Érdeklődni: frivo1@t-email.hu
Sziasztok érdeklődni szeretnék,hogy szerintetek érdemes e megvenni ezt a protektort?

http://www.kepesmotor.hu/prote...

Mennyire véd,mivel "olcsóbb" nem e gagyi és megéri e?
Szeretnék olyan protektor inget venni amin van kulcscsont védő protektor is,de sok "márkás" proti amin van kulcscsontvédő annak keskeny a gerinc védő protija,vagy alig van,illetve szinte nincs is rajta felkar védő proti,ezért nézegetem ezt.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Eladó Shark RSV kék , ezüst , fekete bukósisak...apró , használatból adódó karcok leverődések.....Xl-es ( 61) méretű....Irányár 22 000Ft
Valamint...
Shox bőrkabát XXl-es 22 000ft
és
Akitő bőrnadrág 56-os méretben ( kissé kopott) 15 000Ft
Tel .06 70 9409 606
Email. : xxsanyi@citromail.hu
Eladó: ROLEFF Textilkabát XXXL -es méret kb. 3 x használtam szinte ÚJ. Irányár: 22 000Ft

ANYAGA KODRA 500D (CORDURA)
Szélálló, vízálló és lélegző
Szellőző zsebek elől hátul és a karján
Kivehető termobélés
Kivehető CE protektorok (könyök , váll, gerinc)
Fényvisszaverő elemek
Karja 2 helyen szűkíthető
Derekánál övvel szűkíthető
Nadrággal összecipzárazható

Valamint egy Shox Thunder textilnadrág.... XXl -es méret Irányár: 22 000Ft
Alig használt ( 2 x használtam) szinte ÚJ...

- cordura nadrág lélegző klímamembránnal, csípőn és térdeken 400D Cordura erősítéssel, perforált belső béléssel, kicipzárazható thermo-béléssel, térd- és csípő- CE-protektorral, fenékrészen kopásálló bőr erősítéssel
- a négy évszakos használatot a combrészen elhelyezett vízálló cipzáras szellőző zsebek biztosítják
- két külső zsebbel, magasított vesevédővel kombinált - derékrésszel, rövid összekötő cipzárral
- derékrészen fokozatmentesen szűkíthető
- a szabad mozgást csípőn és térdrészen rugalmas stretch betétek segítik

Email: xxsanyi@citromail.hu
Tel.: 06 70 9409 606
Hello mindenkinek.Van pär elado sisakom:

Shoei Xr 1000 Matt Black:
XXS(51-52cm)-es méretű, teljesen új papírjaival dobozában pinlockkal, sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 45e ft.

Nolan N62 Racer Red:
XS(53-54cm)-es méretű, tökéletes, hibátlan állapotban kívül belül sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 30e ft.

Caberg V2R:
M(57-58cm)-es méretű, kívül-belül hibátlan állapotban, belül napszemüveggel, sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 30e ft.

X-lite X801 Tony Elias Replica:
XL(61-62cm)-es méretű, kívül-belül tökéletes hibátlan állapotban, sisakzsákkal együtt eladó. Ära: 35e ft.
E-mailre többen írtak, nem tudom, hogy te is érdeklődtél-e már. Ha még nem akkor légyszi küldj egyet a megadott címre és leírok mindent.
Üdv
Sziasztok érdeklődni szeretnék,hogy szerintetek érdemes e megvenni ezt a protektort?

http://www.kepesmotor.hu/prote...

Mennyire véd,mivel "olcsóbb" nem e gagyi és megéri e?
Szeretnék olyan protektor inget venni amin van kulcscsont védő protektor is,de sok "márkás" proti amin van kulcscsontvédő annak keskeny a gerinc védő protija,vagy alig van,illetve szinte nincs is rajta felkar védő proti,ezért nézegetem ezt.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Shox kétrészes ruhám, XL-es Eladó, hibátlan állapotban! 06-20/423-2261
Shox Monza 56-58-as méretű 186cm és 100-110kg-os palira jó
egy szezont használtam borulásmentes 40 papirt kérek érte
számom az adatlapon, ha érdekel híjjál
Üdv
A W2 -es csizmáról milyen tapasztalataid vannak?Köszi
Akinek van PRO BIKER PRX-4 Dzseki elado 50 es Meretben Irjon.
CSAK a DZSEKI KELL!
Egyszer használt Alpinestars versenycsizma eladó! (Unokabátyám kimotorozott vele a Brnoi SBK-ra.)

43-44-es lábméretre már jó.

Ára: 50 000 Ft
Hello.nekem lenne egy nagyobb meretu ketreszes ruhäm.: http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Sziasztok
Véleményeket szeretnék kérni Thor Impact protektoringről. Minden érdekel róla.
Sziasztok,
Ezeket szeretnem eladni:

Fox ruha szett teljesen hibatlan, serulesmentes, alig hasznalt:
180 nadrag merete: 34
sfx mez merete: L
kb 175-190/70-80 embernek jo
17000ft

Thor enemy szemuveg 2 uj lencsevel
8000ft

W2 csizma, hibatlan csatokkal:
43-44 meret
12000ft

Enduros ovtaska, rendszamtabla pont belefer, 2 muanyag kulacs
2000ft

Erdeklodni e-mailben: kissadam@gmail.com
a sisak kb 4 éves, nagyon szép állapotú, nálam 2 éve nem bújt bele senki tehát nem egy széthordott darab, de azért nem karcmentes..
Ahogy emlékszem 1-2 kőfelverődés van a tetején..
Ha komolyan érdekel, elmegyek a bizományiba érte és körbefotózom nagy felbontásban..
HA érdekel hívj vagy dobj egy malit!
Sziasztok!
Cms Cri bukóhoz kellene nekem műanyag csavar! Tud valaki? A neten csak egy helyen lehet rendelni ott meg 5000 ft alatt nem szállítanak ki!
3 darab kellene ha valaki tud segíteni megköszönném!