Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló

Véleményeket / tapasztalatokat kérdnék ezekről a termékekről:

http://xgb.hu/index.php?type=t...

http://superpolesport.hu/terme
...

Vagy tudtok ajánlani valami viseletet az igazi banánérlelő melegbe? Ami azért még is nyújt valami védelmet!

Köszönöm!
ok
Lehet, alapvetően három fejjel kaptam, de az egyiket eladtam egy márkatárs megsegítésére, aki összetörte a sajátját. Gondold meg, hogy érné meg neked, és majd üzenj
A blokkoló nem érdektelen a számomra Remélem senki nem csap le rá a köv pár napban, amíg kisakkozom hogy mi legyen

Am hogy működik ez? 3. fejet lehet hozzá csatolni? (hogy elöl hátul legyen.. hátul 2 felállásban)
Eladó 4 év alatt összegyűlt motoros ruházat!
Shox Mondial M bőrkabát 20.000Ft oldalán némi csúszásnyom
Shox Mondial M bőrnarág 20.000Ft oldalán némi csúszásnyom
Shox Suzuka M-es, másképpen 9-es bőrkesztyű 7.500Ft
Zandona X7 gerincprotektor 12.000Ft Újszerű
Lazer Vertigo Xs bukósisak 13.000Ft Használt
Kiyo Laserpro 3 lézerblokkoló két fejjel 25.000Ft Használt
Axo csuklós térd és könyökvédő 12.500Ft Használati karcok, utasnak volt
További képek emailben, kérésre.
superzone.hu/main.php?Esemeny_Id=MTUxNRmVsYWRhdD1NdXRhdF9BbGFwJkF6b249M
zE3NTcyNTk1M
Erről a ruháról tudna valaki mondani vmi infót/ véleményt?
Én csak benézni nem tudok, 250km innen Pest, de ruhát ott akarok venni, elég jól akcióznak. Meg még nem is gyűlt össze a pénz teljesen a rucira...
Köszi, jó cucc, de nekem jóval kisebb méretben kellene, 48 vagy 50-es. Üdv!
Jobb is
Kedden voltam a SuperZone-ban, még mindig akcióóó van. Berik ruhák, Mugen Race ruhák 99.000 Ft... Érdemes bemenni oda!
Én meg inkább befogom a pofám!
Szia!

Ha márkás jó minőségü ruhában gondolkozol ,estleg nézd meg ezt ,hátha színben méretben megfelel.Állapota mintha újat vennél,nekem méretprobléma miatt kell eladnom.Eddig volt Berik és Arlen Ness ruhám,de ehez eggyiket sem hasonlítanám.

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Euromotornál láttam hirdetésben 90e ért ruhát de mint mondtam ha sokat vársz nem marad.Limitáltak a készletek mind tipusban mind méretben.
68e és kurvára örültem neki.
Olvasgattam, tavaly decemberbe a Superzone-ba 20-70% akciók voltak, talán ott kaphatnék 100 alatt ruhát. Talán minden éve van ilyen Reméljük.
Most Berik-eket 120körül láttam csak. Végülis ráérek még gondolkozni, csak ha már veszek, akkor csak jót kellene. Aztán ha a pénzem elköltöm csak ruhára decemberbe, akkorse áll meg a világ, a szezon kezdetére csak összejönne a pénz csizmára és kesztyűre is, szóval a márkásabb ruha irányába kezdek eltérni. Hiszen nem 1 évre veszem.
60 volt a kabátom... féláron

csak hogy megerősítsem az irományodat...
Ha olcsóbbra vágysz nézd meg a mofakert............szerintem ugyanabból a pakisztáni gyárból érkezik mint a shoxé csak olcsóbb valamivel.KB 40-50e ért fel tudsz bőrözni magadra egy szettet..........előnye az olcsóságon kívül hogy külön vannak a kabát és a naci tehát lehet különböző fazonú és méretű is.Ezért a pénzért tényleg jók.
Viszont a 70e még egy nem márkás cuccnál is nagyon akciós..........nem hiszem hogy ez alatt találsz vadi újban.Számolj inkább 90-100e-re nagynevű cégeknél.Berik-spyke most eléggé akciózik de 90e körül.Ha sokat vársz lehet lemaradsz mert általában a beragadt egy-két darabos vagy már mérethiányos ancugokat szokták leárazni ilyenkor.
Köszi az infót. Még mindig a bőr mellett vagyok, de picit kiábrándultam a sixgear-ból, de azért megnézném élőbe is. A közelbe van pár motoros bolt, majd akkor ott megnézek pár ruhát. A téli akciókba szeretném megvenni, hátha elkapok valami nagyobb százalékos leárazást, pl: most ebbe a boltba ahol voltam Berik ruha volt már 100-ért is, de én még olcsóbban szeretném megkapni, mert még be kell szereznem úgyis csizmát, és egy normális kesztyűt. :)
Még dolgoznom kell érte bőven, szóval lesz időm, a városba megnézem az összes boltot amit ismerek. Köszi a segitséget!
Esetleg másoktól is várnék tapasztalatot még a Shox ruháitól, vagy tippeket, hogy mit kapok 100 alatt. :)
Meg attól is függ, mennyit és milyen távra motorozol. Rövid távra nem olyan vészes a bőrruha esetleges "kényelmetlensége", hosszabb túrán többség jobban preferálja, ha "kényelmesebb" cordurában van. Nekem nem okozott gondot túrák alatt reggeltől estig bőrben lenni akár 30 fokban, tehát embere válogatja.
Vitatkoznék az eladóval. Szerintem bőrruha jobb. Van cordurám is, de szinte sose hordom, nyáron semmivel se éreztem szellősebbnek vagy hűvösebbnek, mint bőrt. Bár cordurát jobban el lehet látni vízlepergető bevonattal, így túra közben elkap egy eső,legalább addig tart, míg felcibálod az esőruhát. A cordura sokkal hajlékonyabb, kevésbé érzed "megkötözve" magad benne, de ez megszokás kérdése, egy idő után bőrt se veszed észre. Azonkívül bőrön nem fúj át a szél (amennyiben nem perforált), de cordurán egy kicsit mindig. Ennek ellenére hideg időben motorozáshoz talán praktikusabb egy bélelt cordura cucc. Mivel cordura ruhákat nem szabják olyan testhezállóra, jobban is alá lehet öltözni normál pulcsi, stb, míg passzentos bőrruha alá inkább csak a spéci drágább windstopper meg egyéb űrtechnikás öltözékek férnek be.
Egyrészes vs. kétrészes... Szerintem kényelmi szempontokat érdemes figyelembe venni. Kétrészesben kényelmesebb meglátogatni a mellékhelyiséget, könnyebb lekapni a dzsekijét, ilyesmi. Kétrészes kicsit macerásabb ebből a szempontból, bár sokkal "versenyzősebben" néz ki.
Kétrészes ELMÉLETILEG nem nyújthat olyan védelmet, mint egy egyrészes mert kétrészesnél a két részt egy cippzár tartja össze, míg egyrészesnél folyamatos a bőr, de ennek szerintem csak versenykörülmények között van jelentősége, közúton elhanyagolható és a biztonság nem csak a ruhán múlik.
És igen, bőrruha mérete akkor jó, kis túlzással, ha cipőkanállal tudod csak felvenni, és vissza kell tartanod a levegőt, mikor felhúzod a dzseki cippzárját. Bőr tágulni fog valamennyit, már eredetileg is löttyedt laza bőrruha lehet, hogy kényelmes, csak semmit se véd, mert protektorok esésnél elcsúsznak. Ezt a fajta passzentosságot meg kell szokni bőrruhánál nincs mese. Ha ezt nem szereted, akkor cordura.
Hááát ööö, 70 rugó valóban olcsó, de előtte azért próbálj fel egy nemzetközileg elismert márkájú ruhát is, (Dainese, Spidi, Spyke, Suomy, Alpinestars...), a jó bőrruci nem olcsó sajnos. Felpróbáltam annak idején ezt a Sixgear-t, de nem kápráztatott el, eléggé vékonykának éreztem protektorait, meg a szabása se volt nekem jó.
Sziasztok mi erről a protiról a véleményetek?Mivel no name,szerintetek gagyi anyagból van?Masszívabbnak tűnik,mint a Fox protektor,mindemellett ezen van kulcscsontvédő is ami nem utolsó sorban kell a bukásoknál,illetve mikor ezt szemeltem ki figyelembe vettem a gerinc protektor szélességét,és a kar protektorok milyenségét.
Mivel én kulcscsontvédőset akarok ilyet keresek,de amik nagy márkák azokon vagy nagyon keskeny a gerinc proti,vagy a kar védelem szinte szar :D
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Hello! A télen akarok az akciózások közepedte protektros ruhát venni. Boltba bementem (ami közel van) szétnézni, ott a srác a cordura anyagot javasolta inkább, szerinte a kétrészes bőr ruhák. Én eddig csak a bőröket néztem, valahogy jobban tetszik. Ti mennyire szeretitek a motoros szezonba őket? Valamint mennyire kell hogy szorosan legyen az emberen? Emberünk azt mondta, hogy pályán meg szinte alig véd a kétrészes, amit azért nem nagyon hiszek el...:)
Eddig a Shox Sixgear ruhát néztem, árba ez 70ezer, jónak tűnik.