Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öt papír.
Azalatt semmiféleképpen sem
Mennyibe adnád?
Van egy pont ugyan ilyenem,ha kell!
Igy szezon végén valóban célszerü lenne várni akár jan vége febr eleje... a boltokban is hatalmas a söprés, meg a használt piacon... adatlapomon amit látsz dainese gönc pofátlanul ocsón jutottam hozzá ( az álltalad kinézett shoxos drágább lett volna), és még alkudtam is! Jah és cimkézett bontatlan ruha volt.
Érdemes nyitott szemmel járni és keresni a hirdetések közt. Pl,én hibátlan,szinte új spidi-t vettem 40-ért ja és nem 10 éves,kb3. Azért egy 3 éves spidi többet ér az akár új shox-nál.
köszi elolvastam!
Szia!

Köszi, de szerintem az 54-es tuti nagy lenne rám.
Poló-pulcsijaim is L- M-esek. Pontosan nem tudom mekkora kell, de ez tuti nagy.
Nekem van 40-ért Shox....http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
ezekről lenne szó
eladó a képen látható 2db sisak

agv stealth L-es méretben, a plexiről az egyik rögzitő kis pöcök letört.

cms/spy cross sisak.

árat nem irok ird meg neked mit ér.
Hi TommyRider,

Olvastam a mail-edet ám.
Írtam is vissza.
Én fél év alatt találtam meg két részletben a cuccot. És itt lakom fél órára ezektől.
Valószínű igen az lesz, hogy egy napot rászánok és körülnézek, mert ha tudok jobb márkát venni egy 20 ezerrel többért akkor inkább az lesz.
Hali! Superzone-ban vannak mugen ruhák 100tól. vagy esetleg van még ez a hely ők ha jól emlékszek házhoz viszik és felpróbálhatod és ha jó akkor kell kifizetned.A kapcsolat menüben írják azt hiszem
Pesten egy tonnányi hely van.Spyke-99000.-től.Berik/mugen szintén 90e től.Bering is akciózik.Motorline szinteén és ezek KB a shoxal együtt 10 Km-es körzetben vannak.
Megéri eljönni egy napra mert ezt nem egy szezonra veszed.
Nem szeretnék webshopban rendelni, mindenképp fel szeretném próbálni mind a 2-t. Csak győrben nem nagyon tudok helyeket, ahol körülnézhetnék és ahol néztem ott ezeket árulják.
Ne az ár legyen a döntő.............hanem hogy passzoljon rád.Már ha dobsz egy 20-ast rá lehet valóban jót kifogni.
Ezek inkább csak az alsó tartománya a bőrruhának.
Mindenképp próbáld fel ne csak webshopban rendeld meg.
A drágábbik jobban mutatna a GSRen, amugy szerkezetileg sok külömbség nincs a kettő között... csodát ne várj tőle, de ennyiért tökéletes... pár szezont lehuztam én is shoxba, igaz esés nélkül!
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne. Két bőr ruhát is néztem magamnak, mind a kettő shox-os termék.
http://citybike.hu/spd/SHsixge...
http://citybike.hu/spd/SHg
othi...

Nem tudom melyik lenne a jobb. Most sajnos csak ilyen 70-80 körül tudok rá áldozni. Szerintetek, melyik a jobb választás?
Vagy esetleg győrben nem tud valaki helyet ahol lehet venni jókat és jó áron?

Zsolti
sziasztok!
nekem az lenne a kerdesem, hogy az kicsi kezemre xs-es meretu borkesztyut, ami protektoros, tudtok e ajanlani.
osszel is motorozom meg, tehat szamitasba kellene venni ezt is:$
es nem szannek ra tobb tizezer forintot:$
koszi elore is a segitseget
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem,hogy milyen bőrápolóval (krém,spray)kenjem,fujjam be a bőrruhát télre.
A válaszokat előre is köszönöm.
Email ment.
Arlen Ness szinte új hibátlan 54-es új ára 60.000-volt most 35.000-ért viheted.
írj majd mailt meg csinálj pár képet róla, aztán azt is írd le mennyi zsetonra gondoltál
ha szemtelenül alacsony az ára nekem nem gond ám