Igy szezon végén valóban célszerü lenne várni akár jan vége febr eleje... a boltokban is hatalmas a söprés, meg a használt piacon... adatlapomon amit látsz dainese gönc pofátlanul ocsón jutottam hozzá ( az álltalad kinézett shoxos drágább lett volna), és még alkudtam is! Jah és cimkézett bontatlan ruha volt.
Érdemes nyitott szemmel járni és keresni a hirdetések közt. Pl,én hibátlan,szinte új spidi-t vettem 40-ért ja és nem 10 éves,kb3. Azért egy 3 éves spidi többet ér az akár új shox-nál.
Hali! Superzone-ban vannak mugen ruhák 100tól. vagy esetleg van még ez a hely ők ha jól emlékszek házhoz viszik és felpróbálhatod és ha jó akkor kell kifizetned.A kapcsolat menüben írják azt hiszem
Pesten egy tonnányi hely van.Spyke-99000.-től.Berik/mugen szintén 90e től.Bering is akciózik.Motorline szinteén és ezek KB a shoxal együtt 10 Km-es körzetben vannak.
Megéri eljönni egy napra mert ezt nem egy szezonra veszed.
Nem szeretnék webshopban rendelni, mindenképp fel szeretném próbálni mind a 2-t. Csak győrben nem nagyon tudok helyeket, ahol körülnézhetnék és ahol néztem ott ezeket árulják.
Ne az ár legyen a döntő.............hanem hogy passzoljon rád.Már ha dobsz egy 20-ast rá lehet valóban jót kifogni.
Ezek inkább csak az alsó tartománya a bőrruhának.
Mindenképp próbáld fel ne csak webshopban rendeld meg.
A drágábbik jobban mutatna a GSRen, amugy szerkezetileg sok külömbség nincs a kettő között... csodát ne várj tőle, de ennyiért tökéletes... pár szezont lehuztam én is shoxba, igaz esés nélkül!
Nem tudom melyik lenne a jobb. Most sajnos csak ilyen 70-80 körül tudok rá áldozni. Szerintetek, melyik a jobb választás?
Vagy esetleg győrben nem tud valaki helyet ahol lehet venni jókat és jó áron?
sziasztok!
nekem az lenne a kerdesem, hogy az kicsi kezemre xs-es meretu borkesztyut, ami protektoros, tudtok e ajanlani.
osszel is motorozom meg, tehat szamitasba kellene venni ezt is:$
es nem szannek ra tobb tizezer forintot:$
koszi elore is a segitseget
Azalatt semmiféleképpen sem