Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most ezekkel szemezek :-D

http://www.motorosborruha.hu/k...

van 1-2 ami igen tetszik.
Már hogyne lenne... Nyisd meg a kiszemelt cucc képét, és alul ott figyel a típus, a jelenleg elérhető méretek, és az ár is...
csak itt 1db ár nincs sajnos:(
Olyan 17.000-re jön ki most a gyenge Ft miatt +1000 a belföldi posta. Egy barátomnak rendelek meg egy másik srácnak, aztán ha valakinek kell akkor így legalább oszlik a postaköltség....ennyit nyerek rajta...
Hali.
Mennyiért adod a Pro-t?
IXS kétrészes jó állapotú bőrruha eladó. 40.000 Ft

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Érdemes ide is benézni:

Speedlife
Olyat ami nem 75 ezer:D
Viccet félretéve nagy akciózások vannak a shoxnál és ugye sok a kifutó modell,illetve a készletről elfogy valami akkor annak lőttek...Sisakok nagy számban vannak akciózva!
www.shox.hu .....letöltöd az akciós katalógust,csak emailcím meg név kell,vgy webshopban is megkukkanthatod a cuccokat.
Sziasztok 73.000 Ft-ig milyen sisakot erdemes veni?
Az olcsó, de jó Mugen cordurámban annó olyan protektorok voltak, melyek kívülről kemények voltak, de hajlottak úgy voltak kialakítva és belül pedig puha szivacsréteg volt bennük. Szerintem ez egy nagyon jó kombináció.
Az alap, hogy egy profi ruhában nem kemény műanyag protektorok vannak... Hanem ütésre keményedő puha protektorok. A Berik bőrruha meg nem tartozik a "komoly" kategóriába. Inkább egy normál utcai használatú, középkategóriás cucc. Vegyél Dainese-t, ha komoly ruhát akarsz.
Protektoros ruháknál a minőségi szabványok, hogy vannak?
Azt tudom, hogy a gerincvédőknél a Level2 minősitésű a jobb, ez 9kN alatti erőt enged át az ellenőrzés során. A bőrruháknál, hogy vannak? Látok olyat amit LS2 és LS1 előtaggal kezdődik. Árba vegyes ezért nemtudom. (CE protektorok jelentését tudom)
Kínai Alpinestars GP pro kell valakinek? Vagy Fox bomber? Hétfőn rendelek. Akit érdekel dobjon egy email-t nekem.
Hello
Valakinak valami?
Ha érdekel írj és az árat megbeszéljük!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ilyen komolyabb pl.: Berik bőrruhákban kemény vagy ez a gagyi "CE" protektort tesznek alapból?
De nincs szétkopva sehol, cipzár is jó rajta? klemtomi[kukac]freemail.hu

beszéljük meg a részleteket mail-be.
Köszi!
Akkor ezek szerint nem hülyeségből írják rá a méretet.
Maradok én is az L-es mellett.
Nem zsír új.
De talán ha 100km-t volt rajtam akkor lehet,hogy sokat írtam.
Nekem is 59es és én L-est vettem. Pont passzentos. Nem szorít de nem is lötyög a fejemen.
Engem érdekelne.
új?
Üdv mindenkinek!
Sisak vásárlás előtt állok.Ha 59-es a fejkörméretem,akkor L-es bukót vegyek vagy M-est?Valaki azt mondja vegyek M-est,mert passzentosabb lesz és biztosabban fogja a fejemet.
Sziasztok!
Befejeztem a sportmotorozást és van pár dolgom:
Egy kitűnő állapotú 48-as kék-fehér kétrészes Berik bőrruhám 60 pénzért.
Egy újszerű xs-es kék-fehér Shoei xr 1000 sisak 50-ért
Egy kék-fehér Alpnestar Gp pro medium/9-es kesztyű 15-ért
És egy kék-fehér 42-es Setap csizma 10-ért
Egyben 120