valakinek nem kallódik egy téli gatyája?
190 magas és 130as derékbőséghez kellene
ha ilyen síoverál féle cucc azt sem bánom, csak ilyen medveméret legyen
Ha még érdekel az XR1100, akkor annyit tudnék, hogy szerintem nagyon szuper sisak, XR1000-né sokkal csendesebb nem sipol az első szellőzője nagyobb sebességnél, mert nincs annyira magason. Hátsó szellőzőket simán használatod jól kering benne a levegő és sosem sipol. Ha veszel a méretet jól válaszd meg, mert becsapós szerintem egyes kisebb kell mint amilyet más sisakban hordanál! Csak jót lehetne szerintem róla mondani.
szia,
közel 2 és fél éve gyűröm ugyanazt az xr1000et. nem kivehető a bélés de újra tudja bélelni a srác az imetben, nekem 6 ezer forintért csinálta tavasszal..
Véleményem szerint jobban jársz egy ilyennel,mint egy sima cross+szemüveg.Bár én ilyet még élőben sem láttam,viszont tapasztalatból mondom,hogy tél sem kell egy homloküreg gyulladáshoz,elég ha hidegebb estén csapatod neki felhajtott plexivel az utcán(szerintem a sima cross+szemüveg is ilyen lehet.)
190 magas és 130as derékbőséghez kellene
ha ilyen síoverál féle cucc azt sem bánom, csak ilyen medveméret legyen
kesztyű méretezésben tud valaki segíteni, hogy mi alapján van az S M L meg ezek?
Eladó X-lite X701 XL-es bukóm méretprobléma miatt sisakzsákjával. Kipróbálva volt, garantáltan ,,por" és karcmentes.
Csere L-es méretű X701re vagy Shoei XR-1000, 1100-ra érdekel.
KP-ra odaadom 40.000ért!
M-es méretű.Ár:28000Ft
XL kesztyűim vannak akkor ez sajna nem hiszem,hogy jó
Shox Mondial M bőrnarág 20.000Ft
Shox Suzuka M-es, másképpen 9-es bőrkesztyű 7.500Ft
Zandona X7 gerincprotektor 12.000Ft
Lazer Vertigo Xs bukósisak 13.000Ft
ha valaki tud jo aron airoh aviator bukot ujjat M vgy L es meretben,az dobjon 1 mailt.fekete feher leginkabb de tarka is jo
Ha még érdekel az XR1100, akkor annyit tudnék, hogy szerintem nagyon szuper sisak, XR1000-né sokkal csendesebb nem sipol az első szellőzője nagyobb sebességnél, mert nincs annyira magason. Hátsó szellőzőket simán használatod jól kering benne a levegő és sosem sipol. Ha veszel a méretet jól válaszd meg, mert becsapós szerintem egyes kisebb kell mint amilyet más sisakban hordanál! Csak jót lehetne szerintem róla mondani.
közel 2 és fél éve gyűröm ugyanazt az xr1000et. nem kivehető a bélés de újra tudja bélelni a srác az imetben, nekem 6 ezer forintért csinálta tavasszal..
http://www.aunergyor.hu/utcai-...
Árban elég baráti, kérdés mennyire minőségi.
Van egy csomó eladó motoros ruhám...
Eladó motoros ruházat
Pár kép: