Nyugi van skacok:) Én a shoeit kérdeztem nem grexet amit biztosan soha nem vennék inkább vmi márkásabbat:) Szal akkor senkinek sincs tapasztalata xr-1100-al? mind1 shoei-ba nem csalódhatok talán:) azért köszi skacok
Mint már mondtam volt grexem...................sisak kategóriába csak jóindulattal esik bele.A gond hogy egy icipicit többért már lehet kapni tényleg jó sisakokat akár üvegszálas héjjal és azok még 2 év után is úgy állnak a fejen mint vásárláskor.
Értelmezd amit írtam,mert nem azt írtam h ha 200al LSL akkor bármi lehet rajtad Ko,hanem azt h hiába esel el 200al,ha nem a sisak kapja az ütést....Természetesen bizonyára minden tekintetben jobb egy 100ezres bukó,de az olcsó kategóriában szerintem ez igenis egy jó bukósisak..
Na jó ezt a dumát haggyuk hogy 200-al úgyis meghalsz bármi van a fejeden.
Volt grexem................1 év alatt gyakorlatilag szétesett atomjaira.A lényeg a kivitel..............nem esik szét ha leejted a földre,nem kopik le még a tetején sem a festék ha szél van,nem zajos,nem rángat a szél a forma miatt,nem párásodik,nem tágul ki az ütésálló hab úgy hogy fél év múlva csak az állszíj tartja a fejeden és ejtőernyőként lobog utánad és még sorolhatnám.
Ergo minden tekintetbem a shoei a jobb hosszú távra.
Ha csak per pill egy bili kell amiben nem baxnak meg yardok akkor lehet grex is.
azért egy Grex nem is 100ezer ft:)
Illetve hiába esel pl 200al el,ha a fejed nem ütöd be,felkelsz örülsz a jó sisakodnak ami több 20ezer ft,amikor meg 50 el lefejeled a betont akkor meg a fejeddel hasad 2é.
Ne így legyen természetesen!
(csak így zárójelbe megjegyzem,hogy ha lenne pénzem én is vennék egy karbon kevlárt,akár 100ezerért is,de sajnos nincs így marad Mr.Grex :) )
Grex 20ezer,nem karbon kevlár és párásodik a plexije,de nekem már mentette meg az életemet,mikor 170es gödörbe be estem azt kőbe ütődött a fejem,meg se éreztem,na jó volt egy nyak reccsenés,kis szédülés,de azonkívül semmi,mai napig ő az egyik őrangyalom!
8-10 ezerért szeretnék nyári/őszi-tavaszi protektoros kesztyűt nézni endúrózáshoz...ennyiért lehet kapni olyat, amin a kevlár nem csak dekoráció?
Esetleg valami olcsó bolt?
Sisak vásárlás előtt állok. Segítséget kérnék hogy ki milyet ajánlana, én shoei xr-1100 at néztem. Esetleg valakinek van tapasztalata róla? Ha esetleg van szerintetek még jofajta szivesen fogadom.
Vegyél inkább kulcscsontvédős protektort ennyi pénzért..én is most érdeklődök,hogy a kiszemeltem i hogy van...mert egy bonctermi szarságban fosnak nyílvánították,de hátha mégis okés.
A kiszemeltem a Shox Evo 25 papír
HJC
Bár végülis, minden sisak bélése kivehető. 1x. Csak van, amelyikét vissza is lehet tenni...
Az XR-1000 bélése tényleg nem kivehető? Hirtelen nem találtam olyan írást, ami ezt cáfolná... Valaki?
Itt egy teszt. :)
Volt grexem................1 év alatt gyakorlatilag szétesett atomjaira.A lényeg a kivitel..............nem esik szét ha leejted a földre,nem kopik le még a tetején sem a festék ha szél van,nem zajos,nem rángat a szél a forma miatt,nem párásodik,nem tágul ki az ütésálló hab úgy hogy fél év múlva csak az állszíj tartja a fejeden és ejtőernyőként lobog utánad és még sorolhatnám.
Ergo minden tekintetbem a shoei a jobb hosszú távra.
Ha csak per pill egy bili kell amiben nem baxnak meg yardok akkor lehet grex is.
Illetve hiába esel pl 200al el,ha a fejed nem ütöd be,felkelsz örülsz a jó sisakodnak ami több 20ezer ft,amikor meg 50 el lefejeled a betont akkor meg a fejeddel hasad 2é.
Ne így legyen természetesen!
(csak így zárójelbe megjegyzem,hogy ha lenne pénzem én is vennék egy karbon kevlárt,akár 100ezerért is,de sajnos nincs így marad Mr.Grex :) )
Esetleg valami olcsó bolt?
Sisak vásárlás előtt állok. Segítséget kérnék hogy ki milyet ajánlana, én shoei xr-1100 at néztem. Esetleg valakinek van tapasztalata róla? Ha esetleg van szerintetek még jofajta szivesen fogadom.
Köszi a választ
A kiszemeltem a Shox Evo 25 papír
Berik kabát. M-es 50pénzér :) érd: itt vagy a link alatti elérhetőségen.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...