Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos sima gyorscsatos....
Köszönöm, hihetetlen számomra!
A HJC már rég nálam pihenne, ha dupla D lenne!
Nem meggátolni akarlak.. csak jó lenne ha észrevennéd magad
Csak a 2 arcpárnája kivehető/cserélhető...

Bár végülis, minden sisak bélése kivehető. 1x. Csak van, amelyikét vissza is lehet tenni...
Ott olvastam én is, csak hihetetlenül hangzik számomra!
Ami itt az oldalon van teszt, ott kommentbe irja egy srác, hogy egy hibája van, a nem kivehető bélés... :S
Üdv Hozzáértők!
Az XR-1000 bélése tényleg nem kivehető? Hirtelen nem találtam olyan írást, ami ezt cáfolná... Valaki?
Mert ki volnál te,hogy engem a szólásszabadságomban meggátolj?
Nem tud valaki téli motoroskesztyűt?
Nyugi van skacok:) Én a shoeit kérdeztem nem grexet amit biztosan soha nem vennék inkább vmi márkásabbat:) Szal akkor senkinek sincs tapasztalata xr-1100-al? mind1 shoei-ba nem csalódhatok talán:) azért köszi skacok
Mint már mondtam volt grexem...................sisak kategóriába csak jóindulattal esik bele.A gond hogy egy icipicit többért már lehet kapni tényleg jó sisakokat akár üvegszálas héjjal és azok még 2 év után is úgy állnak a fejen mint vásárláskor.
Hagyd már abba! Emberünk egy Shoeiról kérte ki a forumozók véleményét, te meg vered a nyálad a Grexedre...! Feleslegesen ne szaporítsd már a szót!
Értelmezd amit írtam,mert nem azt írtam h ha 200al LSL akkor bármi lehet rajtad Ko,hanem azt h hiába esel el 200al,ha nem a sisak kapja az ütést....Természetesen bizonyára minden tekintetben jobb egy 100ezres bukó,de az olcsó kategóriában szerintem ez igenis egy jó bukósisak..
Na jó ezt a dumát haggyuk hogy 200-al úgyis meghalsz bármi van a fejeden.
Volt grexem................1 év alatt gyakorlatilag szétesett atomjaira.A lényeg a kivitel..............nem esik szét ha leejted a földre,nem kopik le még a tetején sem a festék ha szél van,nem zajos,nem rángat a szél a forma miatt,nem párásodik,nem tágul ki az ütésálló hab úgy hogy fél év múlva csak az állszíj tartja a fejeden és ejtőernyőként lobog utánad és még sorolhatnám.
Ergo minden tekintetbem a shoei a jobb hosszú távra.
Ha csak per pill egy bili kell amiben nem baxnak meg yardok akkor lehet grex is.
azért egy Grex nem is 100ezer ft:)
Illetve hiába esel pl 200al el,ha a fejed nem ütöd be,felkelsz örülsz a jó sisakodnak ami több 20ezer ft,amikor meg 50 el lefejeled a betont akkor meg a fejeddel hasad 2é.
Ne így legyen természetesen!
(csak így zárójelbe megjegyzem,hogy ha lenne pénzem én is vennék egy karbon kevlárt,akár 100ezerért is,de sajnos nincs így marad Mr.Grex :) )
Azért a grex nem konkurencia egy shoeinak
Grex 20ezer,nem karbon kevlár és párásodik a plexije,de nekem már mentette meg az életemet,mikor 170es gödörbe be estem azt kőbe ütődött a fejem,meg se éreztem,na jó volt egy nyak reccsenés,kis szédülés,de azonkívül semmi,mai napig ő az egyik őrangyalom!
8-10 ezerért szeretnék nyári/őszi-tavaszi protektoros kesztyűt nézni endúrózáshoz...ennyiért lehet kapni olyat, amin a kevlár nem csak dekoráció?
Esetleg valami olcsó bolt?
Üdv!

Sisak vásárlás előtt állok. Segítséget kérnék hogy ki milyet ajánlana, én shoei xr-1100 at néztem. Esetleg valakinek van tapasztalata róla? Ha esetleg van szerintetek még jofajta szivesen fogadom.

Köszi a választ
tavasszal a motor expón is szoktak nagy akciók lenni,mindenféle felszerelésre
Vegyél inkább kulcscsontvédős protektort ennyi pénzért..én is most érdeklődök,hogy a kiszemeltem i hogy van...mert egy bonctermi szarságban fosnak nyílvánították,de hátha mégis okés.
A kiszemeltem a Shox Evo 25 papír
ELADÓ!
Berik kabát. M-es 50pénzér :) érd: itt vagy a link alatti elérhetőségen.

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...