Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 44,5-ös a lábam,de elég magas a lábfejem. A Stylmartin 45-ös. hosszra okés de mint írtam a lábfejemnél picit szorít. Nem olyan vészes de nemtudom nyúlik-e valamit? Ha 46-os csizmát néztem, az nem szorít ugyan,de kajak hosszú.
48-as Spool kék bőrruhámat eladnám, vagy túrafelszerelésre cserélném (nem ruhára).
Azt elfelejtettem írni, hogy csak ez az egy van belőle. Nincs nagyobb. De egy csomót felpróbáltam,többfélét is és ez az ami majdnem ok-s
Inkább vegyél fél számmal nagyobbat.
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy felpróbáltam egy új Stylmartin túracsizmát,de a lábfejemnél egy picit szorít. Úgy érzem ha egy picit nyúlna, teljesen ok-s lenne. A kérdés: mennyit nyúlik egy ilyen csizma? Légyszi akinek van tapasztalata a témában segítsen.
Hálás köszönet
Ls2-8310-An 2010
Ez a típusszáma a superzone oldalon.Az ára most 135.
Ha vkit érdekel van egy új 52-es piros-fekete-fehér Arlenn Ness ruhám.December 10.-én vettem,csak mivel be volt állva a derekam fel se próbáltam.Biztos jó lesz....hát nem.Akcióban 120-ért vettem,a rendes ára 200.Cetlik még rajt vannak+23 hónap gari.Ára:120.000.
ExNer !Nem tudom mi a mérted ?De ha 54-es nekem van egy fekete fehér Arlen Ness-em !2 Hónapja vettem !
null
Oksa!Ha érdekel,itt megtalálsz.
Hali!
Nem értem...
Szia.
Köszi a képeket.Ezek már használhatóak.A külső az oké,de a bélése már nem annyira.
Találtam XR1000-t 30-35-ért úgyhogy még gondolkodom melyiket vegyem meg.
Eladó Arlenness márkájú, kék-fehér-fekete szín összeállítású, 58-as rövid fazonú kabát.
Teljesen új!

Váll és könyök és gerinc protektorral!
Belül a két zsebbel.
Dereka végig össze cipzározható a nadrággal.
Oldala, derék résznél gumis.
Nagyon sportos, nyakán két oldalt Arlenness felirat, a két vállán szintén az Arlenness logó található, mely fényvisszaverős. Két alkarján szintén Arlenness felirat található, valamint hátul ugyan ez a felirat, alul derék részen található.
Elöl, illetve hátul lágy protektorokkal erősítve a mell rész, illetve a hát oldalsó részei.
Nagyon dögös, nagyon pasis...

Álló galléros.

Eredeti ára: 76 000,- Ft-volt. Nem lett jó, annak akinek szántam, így eladásra kerül... most 50 000,- Ft-ért árulom...

Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok!

Átvehető személyesen: Gödöllőn, vagy Budapesten.

Az egyik könyök protektor hiányzik... :( útközben elhagytam valahol... bocsi...

De azt pár forint -ért lehet bele kapni...
én nem tudok róla, hogy lenne, pesten vettem
Debrecenbe van még superzone? Ha igen, hol?
Én ugyanilyet akarok venni, csak nekem 52-es kellene (192 cm 85 kg v.ok)
nekem is két részes arlenem van...nekem bejött...ha jó méretet veszel akkor kényelmes,a varrások nem engdetk el sehol, zipzár is működik még mintha új lenne...szal,ha odafigyelsz rá és azért néhanéha ápolod akkor megéri
Nekem az van, 120ért vettem superzoneba, fekete fehér, tapasztalataim teljesen pozitívak vele kapcsba. Esni még nem estem benne(nem is akarok..), de kényelmileg teljesen jó, vannak benne stretch-es részek, ez nem hülyeség. Én 181 cm/70kg vagyok, 50es a ruhám, a nadrág része jó, de a kabát rövid a kezemre, gondolkodom h eladom a kabát részek, a nadrágot viszont megtartom, mert az 52esnek már nagy lenne a nadrágja.(Bár lehet várok még vele egy szezont, és majd együtt adom el)
Összességében szerintem megéri a vételt, bár sok rosszat hallottam már róla, nekem még nem volt vele bajom, ajánlom
Sziasztok!

Érdekelne motoros csizma, sport-féle kivitel, 15.000 forint környékén. A lábam 43-as, nemrég vettem egy 43-as Alpinestarst, de az kicsinek bizonyult. Szóval nem az a lényeg, hogy a számozás 43 legyen.

Előre is köszi!

Gulyi
szivesen!
Arlen Ness kétrészes ruháról érdekelnének tapasztalatok, akinek volt ilyen ossza meg pls.
Egy kétrészes fekete-fehérbe gondolkozom 100-120 körül, de nemtudom megéri e.

Köszi előre is.
Az Sm ruha térdén nincs koptatónak felvarrva tépőzár.
Jóvan csávókám, észben tartom!
haver... ha jössz Debrecenbe én megnézem
majd ha jössz...