az biztos hogy jo rád ezt garantálom nem azért mert el akarom adni de tuti hogy jo rád rád az 52 es az neked passzos teljesen ez pont jo rád azért adom el mert nekem hátba meg karba kicsi
akor 5 e huf ot engedek le mivel az a ruhához van tehát 50 e ...
185 vagyok 86 kg
polt jo rám nem lotyog se a gatya a kabát nem szuk de pont jo épp ezért adom el mert én azt szeretem ha bovebb a ruha
eladó borruha ne hagyd ki:
SOUMY 54 es teljesen hibátlan állapotban folyamatosan kezelt 2 részes a képen nem az enyém van plusz hozzá Tenic violator csizma itthoni ára 60000 huf hibátlan 43 as
osszesen 55 e huf
ehez még annyit hogy ZENECUCCRA KOCSIBA CSERÉLEM
Te a SuperZone-nál dolgozol? Ha igen akkor meg tudod nekem mondani, hogy Mugen Cordura kabát NJ-MNR-1027 S-es méretben van-e a III. kerületi üzletetekben? Előre is köszi
Szezonzáró ruházati akció, a Yamaha Kalmár-ban! Ruhák, sisakok, csizmák, akár 50-70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart.
E heti speciális akcióink 2010-es BERIK , ARLEN NESS kétrészes bőrruha, 199.000,-ft helyett, csak 110.000ft!
Várunk mindenkit szeretettel, az Algyői út 38/a alatt
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek cordura vagy bőr kabátot érdemes venni? Csak nyári motorozásra kéne, nem pályázok.. Comfortosabb a cordura igaz? Kinéztem egy jó bőrt, és egy jó cordurát is, de nem tudom melyiket vegyem meg. Váll-, könyék és gerincprotektor van bennük. Több ember tapasztalatára és javaslatára is kíváncsi vagyok. Légyszi segítsetek.
Eladó egy jó állapotban lévő Berik cross csizma 40-es méretben. Fém csattok, egyiknek sincs hibája, nagyon jó állapotban van, szakadás nincs. Supermotosítva, ami a talpán meg is látszik, de nem vészes!
Csere is érdekel értelmes dologra.
06306052541
ára 75ezer.
Karácsonyi ajándék tipp: www.motoros-polo.hu
Én már berendeltem mindenkinek a névre szóló pólóját.
Hatalmas lesz az öröm!
Van 1-2 eladó cuccom ha valakit érdekel:
SHOEI XR-1000 (L-es): 50 000 (kifogástalan, alig használt, busa logo csak matrica)
Suzuki bőrkesztyű: 10 000 (2x használt)
SHOX kétrészes bőrruha (XXXL): 35 000
UFO páncél: 25 000
LAZER MX6 (L-es) 25 000
(30-502 0073)
Széles utat mindenkinek!
de csak akkor adom kulon ha viszik a ruhát is
X2F Stonefibre héj - 1100 gramm !
Ár: 45000 Ft
Külön a csízma mennyi?
Üdv
MIhu
akor 5 e huf ot engedek le mivel az a ruhához van tehát 50 e ...
185 vagyok 86 kg
polt jo rám nem lotyog se a gatya a kabát nem szuk de pont jo épp ezért adom el mert én azt szeretem ha bovebb a ruha
SOUMY 54 es teljesen hibátlan állapotban folyamatosan kezelt 2 részes a képen nem az enyém van plusz hozzá Tenic violator csizma itthoni ára 60000 huf hibátlan 43 as
osszesen 55 e huf
ehez még annyit hogy ZENECUCCRA KOCSIBA CSERÉLEM
Te a SuperZone-nál dolgozol? Ha igen akkor meg tudod nekem mondani, hogy Mugen Cordura kabát NJ-MNR-1027 S-es méretben van-e a III. kerületi üzletetekben? Előre is köszi
Gulyi
Mekkora kellene?
Milyen méretben lenne?milyen szinű?esetleg képek róla?Köszi
Szezonzáró ruházati akció, a Yamaha Kalmár-ban! Ruhák, sisakok, csizmák, akár 50-70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart.
E heti speciális akcióink 2010-es BERIK , ARLEN NESS kétrészes bőrruha, 199.000,-ft helyett, csak 110.000ft!
Várunk mindenkit szeretettel, az Algyői út 38/a alatt
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek cordura vagy bőr kabátot érdemes venni? Csak nyári motorozásra kéne, nem pályázok.. Comfortosabb a cordura igaz? Kinéztem egy jó bőrt, és egy jó cordurát is, de nem tudom melyiket vegyem meg. Váll-, könyék és gerincprotektor van bennük. Több ember tapasztalatára és javaslatára is kíváncsi vagyok. Légyszi segítsetek.
Köszi
Csere is érdekel értelmes dologra.
06306052541