Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali valakit esetleg egy Bel tipusú csizma kevlár szövésű merevítövel
eladó berik két részes motoros ruha nagyon szép állapotban 48as méretben.
ára 75ezer.
Szevasztok!

Karácsonyi ajándék tipp: www.motoros-polo.hu

Én már berendeltem mindenkinek a névre szóló pólóját.
Hatalmas lesz az öröm!
Sziasztok

Van 1-2 eladó cuccom ha valakit érdekel:

SHOEI XR-1000 (L-es): 50 000 (kifogástalan, alig használt, busa logo csak matrica)
Suzuki bőrkesztyű: 10 000 (2x használt)
SHOX kétrészes bőrruha (XXXL): 35 000
UFO páncél: 25 000
LAZER MX6 (L-es) 25 000
(30-502 0073)

Széles utat mindenkinek!
kulon 20000 huf
de csak akkor adom kulon ha viszik a ruhát is
az biztos hogy jo rád ezt garantálom nem azért mert el akarom adni de tuti hogy jo rád rád az 52 es az neked passzos teljesen ez pont jo rád azért adom el mert nekem hátba meg karba kicsi
Marushin 999 RS Monstra eladó, vadonatúj, dobozában, sisakzsákkal.
X2F Stonefibre héj - 1100 gramm !
Ár: 45000 Ft
Hello,

Külön a csízma mennyi?

Üdv
MIhu
Az sok, én csak 181 vagyok és 75kg. köszi
szia

akor 5 e huf ot engedek le mivel az a ruhához van tehát 50 e ...
185 vagyok 86 kg
polt jo rám nem lotyog se a gatya a kabát nem szuk de pont jo épp ezért adom el mert én azt szeretem ha bovebb a ruha
A csizma tuti nem jó, de milyen magas/kg vagy?
Sziasztok! Új utcai motoros kabátok rendelhetők!Nem protektorosak!Ár:20000Ft Több féle van kérésre küldök képet.mail:bali105@t-email.hu
eladó borruha ne hagyd ki:
SOUMY 54 es teljesen hibátlan állapotban folyamatosan kezelt 2 részes a képen nem az enyém van plusz hozzá Tenic violator csizma itthoni ára 60000 huf hibátlan 43 as
osszesen 55 e huf
ehez még annyit hogy ZENECUCCRA KOCSIBA CSERÉLEM
Köszi az infot,én is néztem ott.csak kiváncsi voltam melyiket adja 110-ért.inkább megveszen Pesten,mert az közelebb is van nekem.
Vagy felmész Pestre és van minden méret,szín+megkapod 100-ért...
hali xchris!

Te a SuperZone-nál dolgozol? Ha igen akkor meg tudod nekem mondani, hogy Mugen Cordura kabát NJ-MNR-1027 S-es méretben van-e a III. kerületi üzletetekben? Előre is köszi

Gulyi
54-es van raktáron jelenleg ebben a színben
54-es kellene.Lehetőleg fehér-fekete szinű.
www.superzone.hu oldalon ki tudod nézni, többnyire minden méretben van, bár előfordulhat eggyes szinekből mérethiány.
Mekkora kellene?
Szia!
Milyen méretben lenne?milyen szinű?esetleg képek róla?Köszi
Szegedi Motorosok Figyelem!

Szezonzáró ruházati akció, a Yamaha Kalmár-ban! Ruhák, sisakok, csizmák, akár 50-70% kedvezménnyel, amíg a készlet tart.
E heti speciális akcióink 2010-es BERIK , ARLEN NESS kétrészes bőrruha, 199.000,-ft helyett, csak 110.000ft!
Várunk mindenkit szeretettel, az Algyői út 38/a alatt
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek cordura vagy bőr kabátot érdemes venni? Csak nyári motorozásra kéne, nem pályázok.. Comfortosabb a cordura igaz? Kinéztem egy jó bőrt, és egy jó cordurát is, de nem tudom melyiket vegyem meg. Váll-, könyék és gerincprotektor van bennük. Több ember tapasztalatára és javaslatára is kíváncsi vagyok. Légyszi segítsetek.

Köszi
Eladó egy jó állapotban lévő Berik cross csizma 40-es méretben. Fém csattok, egyiknek sincs hibája, nagyon jó állapotban van, szakadás nincs. Supermotosítva, ami a talpán meg is látszik, de nem vészes!
Csere is érdekel értelmes dologra.
06306052541