Ugyanitt eladó egy MaxxPower 3 részes, 30L-es mágneses tanktáska.
A táska 3 részre szerelhető szét, minden rész tetején térképtartó található.
Megkímélt állapotban!
Érdeklődni:
e-mail: marcell.szucs@gmail.com
tel.: 06203230603
Irányár: 8.000 Ft
Hello!
a sisakpleximre szeretnék fóliát rakni, csak nem tudom, hol lehet venni és mennyiért. tudnátok segíteni?
az a baj h alapban nem gyártanak hozzá fóliázott plexit
Ugyanakkora, sőt ha a 41 éppen jo votl kérhetsz nagyobbat mert a corsán van a lábfejen is összehúzó, és az még jobban passzossá teszi! Én próbáltam mind kettőt. Csak a cink, hogy corsa már nincs, vagyis nagyon kevés az országba!
olyan embert keresek aki tud külföldről rendelni ruhát (ebay, fcmoto, stb)
Magyarországon már nem kapható Berik Ls2 7889 Bk ruhát szeretnék venni újat ha lehet 48as méretben pirosba aki ilyenekkel foglalkozik írjon rám csak kizárólag ilyen ruha érdekelne más nem.
várom a jelentkezőket
A táska 3 részre szerelhető szét, minden rész tetején térképtartó található.
Megkímélt állapotban!
Érdeklődni:
tel.: 06203230603
Eladó egy Spool SP23 fekete bőrkesztyű, megkímélt és egy szezont használt!
http://www.hjc.hu/product_info...
Érdeklődni e-mailben vagy az alábbi telefonszámon lehet: 06203230603
Köszi
20/423-2261, jjani@citromail.hu
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőtől, megéri-e az árát
(18 000Ft)a ruha, és jó minőségű-e? Segítségeteket előre is köszönöm!
a sisakpleximre szeretnék fóliát rakni, csak nem tudom, hol lehet venni és mennyiért. tudnátok segíteni?
az a baj h alapban nem gyártanak hozzá fóliázott plexit
Az adatlapomon van!
és akkor a többit ott.
Ugyanakkora, sőt ha a 41 éppen jo votl kérhetsz nagyobbat mert a corsán van a lábfejen is összehúzó, és az még jobban passzossá teszi! Én próbáltam mind kettőt. Csak a cink, hogy corsa már nincs, vagyis nagyon kevés az országba!
Sidi Vertigo csizmám volt 41-es, most egy corsat szeretnék rendelni szerintetek abból is ugyan akkora lehet a 41es?
Valakinek tapasztalata?
Magyarországon már nem kapható Berik Ls2 7889 Bk ruhát szeretnék venni újat ha lehet 48as méretben pirosba aki ilyenekkel foglalkozik írjon rám csak kizárólag ilyen ruha érdekelne más nem.
várom a jelentkezőket