Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Mekkora méret?
Szevasztok! Utcai motoros dzseki eladó,teljesen hibátlan L-es méret,de jó nagyobb emberre is ár 15 000ft 06 20 352 64 61
Ugyanitt eladó egy MaxxPower 3 részes, 30L-es mágneses tanktáska.
A táska 3 részre szerelhető szét, minden rész tetején térképtartó található.
Megkímélt állapotban!
Érdeklődni:
e-mail: marcell.szucs@gmail.com
tel.: 06203230603
Irányár: 8.000 Ft
Sziasztok

Eladó egy Spool SP23 fekete bőrkesztyű, megkímélt és egy szezont használt!
http://www.hjc.hu/product_info...

Irányár: 8.000 Ft
Érdeklődni e-mailben vagy az alábbi telefonszámon lehet: 06203230603
e-mail: marcell.szucs@gmail.com

Köszi
Shark!
Sziasztok! Eladó a sisakom: Shrak S650 Sharky mérete XL, jó állapotú! Ár:30ezerFt!
20/423-2261, jjani@citromail.hu
Protektorokkal,és thermo béléssel eggyütt.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőtől, megéri-e az árát
(18 000Ft)a ruha, és jó minőségű-e? Segítségeteket előre is köszönöm!
Hello!
a sisakpleximre szeretnék fóliát rakni, csak nem tudom, hol lehet venni és mennyiért. tudnátok segíteni?
az a baj h alapban nem gyártanak hozzá fóliázott plexit
ment a mail
Max egy ingyen posta!
Sztem nem írtam hogy alkuképes.
Szia!
Az adatlapomon van!
ez az alq képes ár
megadod ez elérhetőséged email/msn?
és akkor a többit ott.
Én megrendelem neked szívesen (vagy segítek a rendelésben), nem nagy kunszt, írj egy e-mailt, hogy megbeszéljük pontosan melyik is kell (pl szín).
Szia!

Ugyanakkora, sőt ha a 41 éppen jo votl kérhetsz nagyobbat mert a corsán van a lábfejen is összehúzó, és az még jobban passzossá teszi! Én próbáltam mind kettőt. Csak a cink, hogy corsa már nincs, vagyis nagyon kevés az országba!
Sziasztok!
Sidi Vertigo csizmám volt 41-es, most egy corsat szeretnék rendelni szerintetek abból is ugyan akkora lehet a 41es?
Valakinek tapasztalata?
olyan embert keresek aki tud külföldről rendelni ruhát (ebay, fcmoto, stb)

Magyarországon már nem kapható Berik Ls2 7889 Bk ruhát szeretnék venni újat ha lehet 48as méretben pirosba aki ilyenekkel foglalkozik írjon rám csak kizárólag ilyen ruha érdekelne más nem.
várom a jelentkezőket
mármint cross cucc
sziasztok!IMET cuccról vélemény?
Címke alapján XS, viszont nagyobb mint a szintén XS-es Arlen Ness kesztyűm, azért írtam, hogy inkább S-es.
azt észre sem vettem mert azt nem nagyon használat mert macerás volt felhúzni a nagy hasam végett
a belső is le van törve, arra karikát sem lehet tenni...
jah a cipzárról az a kis valami letört de raktam rá karikát.az teljesen kiment a fejemből bocsi:)