Csaó!
A mérete a ruhának 50 es a mérete, én 170cm/75 kg vagyok. Tavaly szeptemberben vettem Ausztriában. utána nem sokkal e is adtam a motort, max.5x volt rajtam. Idén nem is használtam. Számomra felesleges.Az új ára 700euró volt. Én 83000Ft ért hirdettem meg.
Teljesen egyedi, egyenlőre a legjobb protektorok egyike, vagy talán a legjobbika! /ezt döntse el mindenki maga/
Teljesen új,csak próbálva volt......... Részletes infó
eladó a képen látható 2 darab agv bukósisak, használtak, az egyik picit sérült ( nem bukás) és hiányos . kis méretűek.( xs ) egybe eladók áruk 20 eft. aszód. 0620/992-4528
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy sportúra csizmát ami vízálló, milyet érdemes venni ,ami tényleg jó(vízálló és véd is)?Esetleg SIDI VERTIGO MEGA GORE?Ez persze nincs itthon a méretemben....
A mérete a ruhának 50 es a mérete, én 170cm/75 kg vagyok. Tavaly szeptemberben vettem Ausztriában. utána nem sokkal e is adtam a motort, max.5x volt rajtam. Idén nem is használtam. Számomra felesleges.Az új ára 700euró volt. Én 83000Ft ért hirdettem meg.
de van egy ilyen topic, hogy airbrush?!
mi a helyzet veled öreg harcos
06304849563
gabor810925@freemail.hu
Három méretben létezik,ez kb 180 cm magasságig jó!
Teljesen egyedi, egyenlőre a legjobb protektorok egyike, vagy talán a legjobbika! /ezt döntse el mindenki maga/
Teljesen új,csak próbálva volt.........
Részletes infó
Esetleg egy jó kis endúrós köpönyeg?
Ehun e...
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Tud valaki új normális bukót?, Jó áron!
Jó lenne csak nekem M-es méretre lenne szükségem. Tudsz rá mondani valamit?
Meg lehet nézni valahol?