Igen, szép állpotban van, már a mosogépben figyel... Ennyiért ilyet vártam, bár a zip-zárakról nem tudtam, de segond!
Összességében mondhatom azt, hogy kiváló, tényleg örül a fejem, nagyon! Régóta szerettem volna egy ilyen típusú kabátot, és most jött ez, frutti áron!
Sziasztok!
Eladó egy AGV K3 top Ghotic Black Rossi replika bukósisak!Egy szezont használtam S-es méret (56-57cm),szép karcmentes állapotban sisakzsákkal dobozában.
Ár:40000Ft.(boltban 56000)sötét plexi is van hozzá az alku tárgya.
bali105@t-email.hu 06303210309
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni! Szerintetek milyen ruhát (ill. protektort) érdemes először venni? Bukóm, kesztyűm, textilkabátom van. Az is érdekelne, hogy milyen gyártótól, milyen minőségben, hol lehet olcsón (Budapesten) ezeket beszerezni? Legfőképp iskolába járáshoz, nyáron pedig túrázásokhoz.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nálam van eladó rövid kesztyű, feltételezem, amilyet szeretnél, M-től XXl-ig, csak szólj, ha kell, mert akkor meg kell rendelnem.
Ára: 13 000,- Ft
Annyi, hogy mérd le a kézfejed szélességét a hüvelyk ujjad és a mutatóujjad közti részen mérve a kézfej szélességét, hogy pontos jó méretet hozzak, ha szeretnéd majd... te vagy bárki más...
Annyi, hogy van egy kis átfutási ideje, míg megjön az áru.
Nekem is ilyen kabátom van, évek óta nyúzom, télen-nyáron, főleg télen, minden nap, esőben- hóban ( ), és gépben mosom... semmi feslés, vagy szakadás, minden tökéletesen működik
Sziasztok!
Keresek rövid speed kesztyűt. Aki tud ilyet vagy azt hogy honnan tudnék venni akkor ha szólna azt megköszönném. Olyasmit keresnék mint az Alpinestars rövid kesztyűje (vagy pont azt... :D). Fekete érdekelne...
Előre is köszi!
Tomi
keresek megvételre használt vagy akár új Berik 7889 BK /2009/ es ruhát 48as méretben érdekel kék vagy pirosba.
nagyon sok boltal vettem fel a kapcsolatot (sokat segitett a fórum is a múlt héten) de sehol se tudnak már ilyet adni superzoneból nemrég fogyott ki.
vagy esetleg cserélek van egy eladó ruhám ugyancsak 48asba a hirdetéseim közt megtalálható csere esetén ráfizetek.
Összességében mondhatom azt, hogy kiváló, tényleg örül a fejem, nagyon! Régóta szerettem volna egy ilyen típusú kabátot, és most jött ez, frutti áron!