Engem Alpinestars GP-X kesztyű érdekelne pirosban, tudsz nekem segíteni? Most vásárlok először ilyet, a mérettáblázatok alapján M-es kellene.Ára mennyi lenne?( Kb szállítsái idő?)
Kösz a válaszér fhoksz .Sajna elfelejtettem leírni utcai motorozásra kell így a bőr kesztyűt választom most má.Sry attila nincs igényem a foxos kesztyűre.De azé köszi ,hogy felhívtad a figyelmemet rá.Remélem majd valakinek azé eltudod adni.
Szia!
Valami német forgalmazó van beleírva (Vibrer). Jó vastag bőrből van, és agyon van protektorozva. 39e-ért odaadom. Teljesen új. Pesten meg lehet nézni, de persze postázni is tudom.
helló az eladó cuccaim között megtalálhatod van egy 48as méretű 2részes berik ruhám az betűszerinti méretezésben talán M-es lenne ha érdekel nézd meg a hirdetést.
Nekem van egy Arlen Ness kék bőrruhám 2 részes, csak egy keveset használtam, sajnos kinőttem, és nagyobbat akarok venni.
Nem tudom a méret megfelel-e neked 52 es.
Ha érdekel írj E-mail, és küldök képet, az adatlepra kiteszem addig a címem!
Kezdjük ott hogy milyen motorra kell! Ha utcai egyértelmü hogy a protektoros, ha krossz vagy enduro egyértelmü hogy a fox. És nem rosz kesztyübe motorozni... én már nem is tudok nélküle! Kb olyan mint mikor zokni nélkül bujsz cipőbe! :)
Hi all.Kezdő motoros vagyok és érdekelne a véleményetek melyik kesztyűt vegyem meg.Mivel nyári használatra szeretném csak használni jobbadán.link másik link .Tulajdonképpen a foxosat jobban szeretném mert abba a márkába megbízom de nem tudom elég e nyári motorozáshoz?Annyitól eltekintve nincs rajta olyan protector mint a bőr kesztyűn.De viszont gondolom ilyen vastag bőrkesztyűbe roszabb vezetni.Légyszíves írjatok pár véleményt.Előre is köszönöm
Megkérdezhetem mennyi az ára?