Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Megkérdezhetem mennyi az ára?
Új GP-X kesztyű L-es eladó.
Helló Pohi!

Engem Alpinestars GP-X kesztyű érdekelne pirosban, tudsz nekem segíteni? Most vásárlok először ilyet, a mérettáblázatok alapján M-es kellene.Ára mennyi lenne?( Kb szállítsái idő?)

Segítséged előre is Köszi Üdv.
Sziasztok!
Roleff gr-1 bőrruhával van valakinek valami féle tapasztalata?
75 ezerbe viheted.
Szia Jotti!
OK! Hívj előtte fel: 06-20-kilenckettőháromnégyhétháromkettőőőő!
Heló!
Igen szerintem ez jó lenne.De mennyi lenne az ára?

Köszi a segítséged!
Csutka!
Jövő héten Pesten járok, lehet hogy megnézem a ruhát. Majd kereslek.
A méreteid alapján 48-as ruha lesz jó, én nemrég próbáltam párat (172/67)
Szia!
Szerintem az én ruhám a te méreted.Ha érdekel keress meg,.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

amiket leirtál méretek 170es magasság 65kg rád sztem pont jó lenne.
Kösz a válaszér fhoksz .Sajna elfelejtettem leírni utcai motorozásra kell így a bőr kesztyűt választom most má.Sry attila nincs igényem a foxos kesztyűre.De azé köszi ,hogy felhívtad a figyelmemet rá.Remélem majd valakinek azé eltudod adni.
Még nősz 10 centit, meg hízol 20 kilót, és jó lesz .
Heló köszi szépen, de az szerintem nagy lenne.
170 cm körül vagyok és 65 kg.
Szia!
Valami német forgalmazó van beleírva (Vibrer). Jó vastag bőrből van, és agyon van protektorozva. 39e-ért odaadom. Teljesen új. Pesten meg lehet nézni, de persze postázni is tudom.
Mi a márkája ennek a két részes 54-es ruhának és mennyit szeretnél kapni érte?
szevasztok tudnátok véleményezni ezt a buksit ? Előre is kösz .
online-motor.hu/spd/203535/STREETFIGHTER_DIFFUSER_sisak
helló az eladó cuccaim között megtalálhatod van egy 48as méretű 2részes berik ruhám az betűszerinti méretezésben talán M-es lenne ha érdekel nézd meg a hirdetést.
Szia Robi!

Nekem van egy új két részes kék-fehér bőrruhám eladó nagyon olcsón! 54-es méret, az nagy lenne?
link a bőrruhához
Szia!

Nekem van egy Arlen Ness kék bőrruhám 2 részes, csak egy keveset használtam, sajnos kinőttem, és nagyobbat akarok venni.
Nem tudom a méret megfelel-e neked 52 es.
Ha érdekel írj E-mail, és küldök képet, az adatlepra kiteszem addig a címem!
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó kétrészes bőr ruhája?
A méretem s-es.
van eladó fox nekem,ha az kell
Bővebb infó telefonon.
Kezdjük ott hogy milyen motorra kell! Ha utcai egyértelmü hogy a protektoros, ha krossz vagy enduro egyértelmü hogy a fox. És nem rosz kesztyübe motorozni... én már nem is tudok nélküle! Kb olyan mint mikor zokni nélkül bujsz cipőbe! :)
Hi all.Kezdő motoros vagyok és érdekelne a véleményetek melyik kesztyűt vegyem meg.Mivel nyári használatra szeretném csak használni jobbadán.link másik link .Tulajdonképpen a foxosat jobban szeretném mert abba a márkába megbízom de nem tudom elég e nyári motorozáshoz?Annyitól eltekintve nincs rajta olyan protector mint a bőr kesztyűn.De viszont gondolom ilyen vastag bőrkesztyűbe roszabb vezetni.Légyszíves írjatok pár véleményt.Előre is köszönöm