Sziasztok!
Van egy vadonatúj, HJC CL-ST sisakba való arc és fejpárnám M-es méretben. Az én fejemre nagy ezekkel a sisak, ezért adom el őket. http://www.kepesmotor.hu/zart_..." target="_blank">Itt megtalálható a hirdetés
Ha érdekel hívj, megegyezünk!
Eladó Wintex 2 részes, 56os méretű bőrruha.
Szép állapotban, ésésmentes, full protektoros. 1.5 szezont használt.
Eladás oka: az utcai motorozást szüneteltetem egy ideig.
Ára 35eft. Szerintem ennyit bőven bőven megér!
A sisak M-es méretű, gyakorlatilag új.
25eft-ért vihető.
StylMartin cross csizma jó állapotban (Gyakorlatilag hibátlan, 1 dologtól eltekintve, vagyis a bal csizma belső felénél 4-4.5 cm-es szakadás található. A víz nem folyik be, lassan 0.5éve így használom).
47-48as méret, és szerintem qrva jó áron adom... 14eft-ért vihető!
Ugyan itt egy SoulRace márkályú protektoring, használt de jó állapotban (nincs rajta szakadás, viszon a tépőzárakat érdemes lenne kicserélni, mert gyengébben tart mint uj korában)
Xl-XXl-es méret (én 186/90-93kg vagyok) 14eft -ért eladó.
Szia Igen dobok képet amint feltöltöttem a gépet az kb 20-30 perc.
Én 183 vagyok és amikor használtam akkor 85-90 kg voltam azóta szedtem fel és kicsi lett.(váll,könyök,hát protektor van benne)Bélése is meg van .Minden rendben van a kabáttal.
Helló!
A kabátról adnál pár infót? Protektorok, bélés van e, állapota milyen? Szakadás, sérülés? Több képet dobnál róla? Mérete mekkora? Mármint látom, hogy XL, de mekkora kg/cm vagy?
Köszi, üdv:Brit
Szia!
Köszi a gyors választ!
A dupla "D" gyűrűs sisak az nem a kedvencem.
A ruha meg a magasság miatt biztos nem fog összejönni.
Azért köszönöm és sok sikert!
Üdv!
Miskolcról
Szia, Klán!
Karcagon lakom, Szolnok megyébe.
A sisakban nincsen napellenző, sima, víztiszta, karcmenes plexivel van.
A sisakot tavaj (2010) vettem junius, julius körül valamikor.
Pontos tipusa: "marushin 888 shivan".
Én 186cm magas vagyok kb és 90 valahány kiló. Így nem tudom neked 100%-ba állítani, hogy "persze, pont rád szabták" , így egy próba nem ártana.
Várom válaszod!
Elérhetőség az adatlapon.