Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a bőrtisztításhoz kapcsolódó tanácsokat!
Én erre szavazok! Egy flakon elég 1-1,5 évre....
http://kanapekiraly.hu/mehvias...

Én is baba törlőt használok a bőr cuccaimhoz. Sokkal olcsóbb mint a direkt bőr cuccokhoz való tisztító és ápoló szerek. Jó lelehet vele vakarni a bogármaradványokat és a bőrnek is jót tesz!
Egy szezont használt 52-es méretű Berik bőrruha,szakadás-csúszásmentesen, nagyon szép állapotban, motorváltás miatt eladó 80eft-ért.
Az ár irányár,valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.
Ha valakit komolyan érdekel a 30/9089573-as számon vagy pedig a balu88@mailbox.hu címen is érdeklődhet.
Hát bőrápolóval. De pl én baba törlőkendővel kenegetem, és tökéletesen bevált.
Van valakinek ötlete milyen kegyszerrel érdemes kezelni a bőr cuccot. Koszos is bogaras is a gúnyám akár a gazdája. Szívesen meghallgatnám a tapasztalataitokat.
Valakinek esetleg van valami tapasztalata ezzel a csizmával kapcsolatba?(Teknic Chicane 2011)
Denyboy,

Köszi az infót.
Időközben én is beszereztem egyet. kék zonda, és ahogy lenni szokott, miután megvettem utánna mindjárt megtaltök véletlenül olcsóbban is.
Jó kis sisak ez. Tetszik.
A kép is....nézd csak meg jobban....dedikált.
Ugye, hogy ugye? :) Ez nagy érték. :D
Ilyent utoljára a Mad Max-ban láttam.
A szélzajra nincs összehasonlítási alapom, de nem vészes, főleg ha bezársz minden szellőzőt. Most ősszel nekem abszolút nem fázik benne a fejem, újkorához képest szerintem nem tágult, de ha igen akkor valami nagyon minimálisat.
Bocs,de itt valami félreértés van.Én el akarom adni ezt a bőrruhát,és nem venni szeretnék.De azért mindenesetre köszi.
Olyat is tudok. :)))

Retro Bőrruha
Igen,jól látod,puhaprotektoros.Ez a régi,hagyományos retró stílusu bőrruha.
Én is küldtem Neked választ. Megkaptad?
Jól látom, hogy ez puha protektoros ugye?
Kushitani ket reszes borruha 52-es meretben hibatlan allapotban. Tavalyi vasarlas, 3x volt rajtam. De most vettem egy Spidi h2out-ot, es az jobban megfelel a celnak
Ara 24900,-
Eladó:
- Egyszer használt Zandona Cross Short Pro., S méretben 15e.-
- B-Star kabát S méretekben. Kivehető CE protektorok, kivehető thermo bélés. 15e.-
köszi,de sajna most ez nekünk drága......persze az uj árához képest nem!Nekem is van eladó Ninja dzseki,csak az 1 szériával idősebb
A kutya se érdeklődik érte
Köszi, így is jó. Sajnos nem ilyen fajta kell. Párom most kezd járni pályázni és amolyan sportot keresünk.
Hát...ha nagyon muszály próbálkozhatom valamiféle képpel,de egy teljesen fekete bőrruháról van szó klasszikus,vagy retró stílusban.Nem sok mindent látnál a képen szerintem,csak annyit,hogy tiszta fekete.
Halihó

NOLAN N84 N-Com sityók "XS" 2db. makulátlan állapotban eladók.

UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző.
Vadi új 400 UV és karcálló plexi.
Vadi új belső Pinlock páramentes plexi.
Orr légterelő betét.
Bogárháló.
Teljes szellőző rendszer.
Kivehető, mosható arcpárna és bélés.
Mickrolock állcsatt.

A bolti ára: 66.000.- /db
Nálam
Target FlatBlack 26.000.-
PinkWhite 26.000.-
A kettő db. egyben: 50.000.-

Elérhetőségeim az adatlapomon
Helló.

Tudnál küldeni képeket az e-mail címemre.

Kösz előre is.
Szeva.

Sajnos ilyesmit keresünk, de a színe nagyon nem illik sem a motorhoz sem pedig hozzá. Azért köszi.