Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Jó állapotban eladó!
nyáron vásárolt ,full protektoros ruhám,
95kg-105kg emberkékre jó! 60000eft
Szia!
Hol laksz?
Van-e napellenző a sisakban?
168cm és 93kg vagyok (nem éppen csak hasban), jó-e szerinted a ruha rám?
57,5cm a fej körméretem, mennyi idős a sisak, mi a pontos tipusa?
A sisakot is vinném!
Köszi!
Üdv!
Szia!
Nyugi pohi!
Azért én meg vagyok elégedve a segitőkészségeddel!

Ez egy rendes ember!
Sziasztok!
A Shox Mondial-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Eladó egy AGV K3 top Ghotica Black Rossi replika bukósisak!Egy szezont használtam S-es méret (56-57cm),szép karcmentes állapotban sisakzsákkal dobozában.
Ár:40000Ft.(boltban 56000)sötét plexi is van hozzá az alku tárgya.
bali105@t-email.hu 06303210309
Hetven411hetvenegy32
szia!Na így már jó:) Akkor meg is venném a csizmát 17 ezerbe ahogy hirdeted.tudsz adni egy telefonszámot amin fel tudlak hívni?
Sziasztok van egy eladó Spool Peredise fekete, Női Bőr kabátom L-es méretben. Rám sajnos nagy lett.

Külső anyag: 100% bőr
- Külső bélés: 100% polyester
- Kivehető thermobélés: 100% polyamide
- 1,2 -1,4 mm vastag, erős marhabőr
- CE könyök/vállprotektorok
- puha gerincprotektor, opcionális CE gerincprotektor
- 3M fényvisszaverők
- MESH bélés
- rejtett duplaszál varrás az esés közben csúszó részeknél
- minden zippzár hossz egyforma a kombinálhatóság érdekében,még eltérő méretű nadrággal is.

Ugyan ez bézs színűben is van S-es méretben!

Ennek a kabátnak az eredeti ára 60 000,- volt.
Én ennek a töredékéért, 47 000,- ft-ért kínálom eladásra.

Postázom is, de személyesen is át lehet venni Budapesten.

Máshol is hirdetem, érdeklődj, hogy meg van -e még.
elérsz a reglapomon található e-mail címen.
Megpróbáltad megkérdezni az eladótól?
Sziasztok,

nem tudjátok véletlenül, ennek a típusnak a nevét?

http://cgi.ebay.de/MOTORRAD-HE...
Így megfelel?
Jah....jó ötlet.....erre nem is gondoltam még....... Most is jön egy Xspirit2-es.....
Mivel szoktál hozni SHOEI sityakot a japóktól, kérdezz már rá, hogy ők mit mondanak ezzel kapcsolatban! Just for fun.
Én tavaly vettem XR-1100-est, azelőtt XR-1000 sisakot használtam teljes megelégedéssel. Igazából RF-1100-est akartam venni, mégpedig Sever 2 TC-1 grafikásat. Kaptam rá egy itteni "ebay-es viszonteladótól" (nem pohi) egy 140 eFt-os ajánlatot, ezt követően inkább megvettem a magyar SHOEI forgalmazónál a nagyon szép XR-1100 Wine Red típust 120 eFt-ért. Leáfáztam, mivel EU-n kívülre vittem, harmadik országba, így 96 eFt lett a vége. Szóval én amúgy sem tudtam volna kihasználni az "olcsó" amerikai változatot...
Na persze.......a duma jó.....itthonit vegyél drágán, ne külföldit olcsón, ennyi a lényeg. Itthon olyannal szédítették a népet, hogy az amerikai sisak vagy a japán rosszabb mint az európai, kevesebb benne az anyag. Hát így, hogy még nehezebb is nehéz elképzelni és azt is, hogy a Japánok saját maguknak kakit gyártanak, a nagy EU-nak meg hiper szuper sisakot.
Szia!Én megakarom venni a csizmát tőled.Megtudod mérni a belső talp hosszát?Ha jó akkor meg is venném.Jó oké a tiéd 45 ös de én a csizma belső talp hosszát kérdeztem amit árulsz.Ha jó akkor megveszem alku nélkül.Ha nem méred meg akkor sajnos más csizma után kell nézzek:)))))Tudod jön a szezon és ha kell valami akkor mindegy az ár meg kell vegyem.Azért is kérdeztem hogy megméred e vagy sem. ELADÓ M,ÉG A CSIZMA?
Köszi szépen.
Mert az Amcsiknak hájasabb a nyaka simán elbírja a töblet súlyt.
Amerikában biztos több figyelmeztető matrica kell bele
De akkor vajon miért nehezebb az európai modellnél 190 grammal?
Szia!
A csizma még megvan,de az én lábam hiába mérem,az 45ös
Ugyan az mint a shoei Xr1000, csak Amerikában más a neve. A belső utéselnyelő hungarocel szerű anyagba Xr1000 van belesütve. Jó sisak, én imádom, egy hátránya van, hogy nem kivehető a bélése, csak az arcpárnák, de nyáron jó melegben ha kimosod órák alatt megszárad.
Pont ilyen csavar volt a suomy csizmámban is, aztán amikor az egyiket elhagytam belőle, vettem 4 rozsdamentes lencsefejü imbuszcsavart. Volt az egész költség vagy száz forint, de ezt legalább könnyű meghúzni.
Elvileg adni kellett volna valami bizgere kulcsot.Kérdezd az eladót vagy hívd a segélyvonalat.
Sziasztok,

Van egy használtan vett Puma V2-es csizmám, aminek a két oldalsó furcsafejű csavarja meglazult, és úgy nyikorog az egész mintha falábam lenne.

Itt látszik a csavar oldalt:
http://www.motowheels.com/ital...

Mivel szokás azt meghúzni, van valakinek ilyen kulcsa?

Üdv.: Géza