Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek egy zsír gerincvédő esetleg?
http://www.kepesmotor.hu/hat_g...
Hali!

Küldtem mélt.

Üdv

Zsu
ez csak egy hetes lett volna.
Sziasztok!

Eladó Spyke 1 részes bőrruha perforált bőrrel kitűnő állapotban.

Ár: 75.000 Ft

HJC FG-14 "M" méret 23.000 Ft
Hali.
Nekem van egy 38-as fekete Polo Classic alig használt kétrészes bőrrucim,ha érdekel fix 50 ropi.
Zoli, vaterán kívül persze a vatera jutalékkal kevesebbért is odaadom a Kawás kabátot!
Szerencsédre a napokban adtam el...

Gyere el Pestre, a Superzone árul női cumót, ha sok pénzed van nem mész haza üres kézzel.

Esetleg annak a néninek egy 39es Forma F1 csizma/utasként alig használt,mindössze az esésnél pár kavics felületi pici karcolást ejtett rajta/ vagy egy Arlen kesztyű /szinte új/ nem érdekel?
Szia!
Nekem van egy új női bőrruhám, két részes, 34-es méret, de inkább nagyobb! 36-38-as kb! Végül nem volt használva! Nagyon klassz, profi ruha!
Ez az:
Új IXS női bőrruha
amúgy ezek mennyibe kerülnek?
köszi ma vettem meg 8900 Ft volt akciósan
de azért köszönöm szépen :)
Hali.

Tud valaki olyan helyet ahol lehet kapni Női bőr 2 vagy 1 részes ruhát. Valamint próbálni is lehet, mert sehol sem találok.

Kösz előre is.

Ja és ha van valakinek 38-40 es eladó, az is szóljon nyugodtan.
nah irni sem tudok *élvezkedett!

jah és azt még nem irtam, hogy természetesen a termékek a maximális precizitást és minőséget képviselik!
Egy kicsit eldicsexem az új övem, kulcstartóim, és karkötőm! Immár egy kedves barátom készit csecsebecséket, bicikli gumiból, de kérésre elfüstölt gumiból is! Lövök képet, hátha megjön a kedvetek! Szerintem kitűnő ajándék, magadnak és másoknak is! Rakok fel képet mikor még süvitve büdösen koszosan cafatokba lévezkedett, és mikor már késztermékként bájosan diszelgett!

jah és az elérhetőségek, ha kedvet kaptatok:

Németh Antal
Telefon: +36-20-230-27-03
E-mail: nem.antal@gmail.com

köszi,láttam a vaterán
ilyet keresel?
Szia!
Ez cordura, kivehető alu termobéléssel! Szellőzők is vannak rajta! Több mint 70e Ft volt, olyan 30e környékét szeretnék érte kapni. Csere-bere is szóbajöhet! Egyszer használtam motoron, aztán eladtam a Kawát, a BMW-n meg hülyén néznék ki benne... Pedig nagyon jó kabát!
jaja parillának egy lájk tőlem is... mikor vettem a debil fejem nem egy méretű, igy 2 hét használat után egy mérettel nagyobb belső szivacsot cseréltek mindenféle költség nélkül! 50 ig biztos találsz jó kupakot, csak figyelj hogy új tipust vegyél ne olyat ami X éve ott áll!
Bőr?
valami elképzelés anyagilag?
Csak egy tipp: Parilla Kecskemét. Van náluk Suomy, szerintem nézd meg. Én kettőt is vettem náluk, nagyon korrektek. Amikor elhagytam a hátsó dobozom benne a sisakkal, majd fél év után megtaláltam egy hirdetésben visszakértem a tagtól. Mikor nem akarta elhinni hogy az enyém, felhívtam a boltot ahol emlékeztek rá, és igazolták hogy enyém a sisak, szóval maxi respect, segítenek jól választani.
sziasztok
egy fox cross kesztyű mennyibe lehet?
A Kawa eladása miatt fájó szívvel eladó a Kawasaki Ninja, profi motoros dzsekim, ami végül használva sem volt, tökéletes, új állapotú. Kb. férfi S, női M méretű. A legjobb ajánlat viheti. Pesten, Esztergomban vagy Biatorbágyon meg lehet nézni.
2009 decemberében, Super Zone-ban vásárolt, (még garanciális) 52-es méretű, minden szempontból tökéletes állapotban lévő, kétrészes bőrruha eladó.
Kb 5-6 alkalommal használtam, mire beláttam, hogy kicsi. (182cm, 78kg)
Nincs benne 1000 km sem. Nem nyúlott, nem bogaras, nincs meggyűrődve... A koptató rajta sem volt. Mivel van Berik nyári aláöltözőm, még bele sem izzadtam.
Mindezek miatt az ár FIX 95.000 Ft!
Ha olcsóbban szeretnéd, kérlek ne keress! Köszönöm

Megtekinteni, felpróbálni, átvenni egyeztetést követően Esztergomban, Komáromban, Budapesten lehet.
Sziasztok!
Eladó vadonatúj USA-beli ICON márkájú kombinált hát-gerincprotektor mellvédelemmel sport-,túramotorozáshoz.
Pántokkal,tépőzárakkal tökéletesen az adott alkatra állítható.
2 darab van belőle.
A szállítási költséget állom.Ára: 26E Ft.
Email:szucs0818@freemail.hu , tel:30-2500-215
Ha akkora vagy,hogy sehol nem találsz rád való kabátot,itt a neked való ajánlat!
4XL Alpinestars bőrkabát, 120 kg körüli emberre való.
Kivehető thermo bélés,sok zseb,nadrággal összezippzározható.
Az ára 69.000.ft,teljesen új,csak egy pár fénykép erejéig lett próbálva.
Sziasztok ELADÓ egy Trace TX1-es Csizma! 42-es Méret!
Ár.:20.000HUF!
Akit érdekelne, elérhetőségem:
MSN: l.lacus@hotmail.com
E-mail: llacus@totalcar.hu
Mobil: 30/755 21 51