Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vaterán a termékeimet "LiGiBa" név alatt találod meg!
E_orbit nézd meg a termékeimet, találsz sok új motoros holmit a legjobb áron!
Most protektoros kabát és nadrág 1 Ft-os Vatera aukcióban is van, érdemes licitálni, hátha szerencséd lesz!
Vatera link a termékeimhez
Ennél olcsóbban nem találsz minőségi ruházatot!
Eladó egy keveset használt, L-es méretű Furygan bőrdzseki!
2 éve kemény 114.900 Ft-ért vásárolt (papírok megvannak)! A legjobb ajánlatért eladó, sajnálatos méretprobléma miatt! Egy nagyon profi, bélelt, teljesen vízálló dzseki, hozzá jár egy külön felcsatolható, de a kabátban is rögzíthető gerincprotektor! Jól jár vele, aki megveszi! Pesten a II. kerületben lehet megnézni, de el is tudom postázni, ha az jobb!
E-mail cím az adatlapomon!
Hi!

Nos ez elég sok oldalú, nem irtad a ruha tipusát, h bőr vagy csak könnyü viselet. Ha bőrt szeretnél 60-120 ig kapsz olyat amire te behatárolodtál, és ezek a célnak meg is felelnek. Sisakból 40-60 ezresre azért szánj részemről márkák (arai shoei (ebből nem nagyon van 40-60as) suomy shark agv) én tanácsolnék csizmát is, ez szintén 20e től kapsz, igaz ez sokkal több védelmet nem nyujt mint egy kraftosabb bőr bakancs. Kesztyűt innen netről csúcskategóriásat veszel ujat bagóért !(igaz erről nemrég volt vita) Az utasnak ami ajánlott lenne legalább egy bukó kabát kesztyű, gerinc ill térdvédő. Egy gervédő neked sem árt, ezt olyan 10 körül beszerezhető. Ha nem full ruhásra gondoltál, cordura kabáthoz hozzájutsz 20 körül, bukót már mondtam kesztyűt is, de akkor térd, és gerinc védő. Hát szerintem ennyi. Én mikor elkezdtem 400as bandittal shox ruha 70 e kesztyű 10 e sisak 40e csimma 20eigy nyuztam 4 évig. Ha van aggály adatlapomon mail! De én am tanácsolnám a "használt " cuccokat is... kincseket lehet találni!
Sziasztok,

teljesen tapasztalatlan, wannabe motoros vagyok. Tavasztól szeretnék saját motoron körözni, és szeretnék megfelelő minőségű felszerelést venni: ruha, sisak.

Ami részemről fontos: nem szeretnék használt cuccokat, újszerűeket sem, szeretnék egyet, jót, sajátot, nem feltétlen spórolva, de nem is a legdrágábbat. Ha ez számít valamit, a Honda NSR 125-össel szemezek, valami hasonló kategóriára gondoltam.

Mire számítsak felszerelés tekintetében? Árak? Mi kell feltétlen? Miből milyet? Mi erősen ajánlott még? Ha utasom lenne, sisakon kívül mi az amit még feltétlen érdemes a biztonság kedvéért venni?

És igen, tudom, ez a fórumtéma egész végig erről szól elvileg, de ha nem haragszotok meg, nem olvasok el többszáz hozzászólást, egy rövid összefoglalásért hálás lennék:))
Sziasztok!
Eladó cuccok:
ESQU női Cordura dzseki, "L"-es, vadi új 1x nem volt használva.
Shiro "S"-es sisak, kék-ezüst, szintén új.
Cycle spirit 43-as túracsizma, kb.2 hónapig volt használva, makulátlan állapot.
Tayga 43-as sportcsizma, 1 szezont volt használva.

Képeket mailben küldök, ár megegyezés szerint.

mail:sota.paint@citromail.hu
Van-e valakinek Marushin Pinlock-os plexivel kapcsolatosan tapasztalata?
Plusz 10 fokos hőmérséklet mellett is bevizesedik, párásodik az enyém. Másnál is ez a helyzet?
Érdekelni érdekel... de szerintem kicsi
Én is krossz csizmát szeretnék venni, max 40ezrem lenne rá vagy akörül.
Askew csizmákról valakinek vélemény?
Vagyis inkább azt kérdezem hogy melyik márkákat ajánljátok ilyen árkategóriában?
Sziasztok. Csizma és protektoring vásárlás előtt állok. Szeretném kikérni a véleményeteket. Amit néztem az a Froma Terrain Eco csizma, és a Thor Q1 csizma volt, protektoringből pedig a Zero7 roka jacket , és az evs ballastic. Nem szeretnék százezreket költeni egy egy darabra, mert nem érzem úgy hogy szükség lenne rá, mivel nem versenyzem stb. de azt szeretném, hogy hobbimotorosként megvédene, ha esetleg borulnék. Ha valakinek lenne véleménye, vagy tapasztalata ezekről a dolgokról, az király lenne. Esetleg ha van más ami jó és ár érték arányban megfelelő az is jöhet.
érdekel is vagy csak tetszik?
Helyileg hol vagy?
Eladó Cordura ruha, 2 részes:

http://www.kepesmotor.hu/texti...
Valaki tud valamit erről a tipusu sisakról?
Nitro N250-VX
érdemes,nem érdemes,,,,szar,nem szar?
Áááá tetszik a csízmid. Ilyenem van feketében, de az 41es. 40 lehet kicsi lenne
AGV bukosisak(rossi) karcmentes ,gyári+foncsoros plexi,kb800km-használtam.Eladó Ár:25000ft
Ára: 20E ft
Eladó egy jó állapotban lévő Berik cross csizma 40-es méretben. Fém csattok, egyiknek sincs hibája, nagyon jó állapotban van, szakadás nincs. Supermotosítva, ami a talpán meg is látszik, de nem vészes!
Csere is érdekel értelmes dologra.
Budapest
06-30-605-2541
Mérete 43.
Sziasztok! Eladó egy VANUCCI motoroscsizma! Alkalmi vétel! 2szer használt, hibátlan állapotú, koptatók karcmentesek.Eredeti olasz csizma. Irányár: 30.000Ft
Hali

Köszi, és mekkora a szélzaj?
Mennyire szigetel pl. most hidegebb időben?
Kb. mennyit tágult újkorához képest?
Én is, bár nem tudom........mi lesz......
Megkérdezem. Ha ír választ akkor megírom.
Remélem meggyógyul a kutyád.
Ok!
Ezt a típust XL-pirso-feketében.
Köszönöm,hogy foglakozól vele!
Üdv!