Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mugen cordura kabát és nadrág együtt eladó XXL méret, 35.000 Ft.

http://www.kepesmotor.hu/texti...
Zandona Cross Short Pro. S méretben
Csípő és farokcsont védelem antiallergén hálós anyagon.
1X használt, újszerű.
Ár: 15.000.-
Rövid fazonú B-Star kevlár kabát S méretben. Fekete-narancs színben, kivehető CE protektorokkal, kivehető thermobéléssel, szűkíthető karkialakítással. Ár: 15.000.-
Meg kell kérdezni az eladót mi van neki raktáron, írja is lejjebb. A méret és szín kell, hogy mit akarsz és megkérdezem van e neki vagy tud e szerezni, valamint mennyibe kerül a postázás.
Be...rás!
Igen!
Egyszerűen zseniális.
A 2 db-al van egy kis gondom...
Szín itt választható?
S te tudsz innen rendelni,vagy nekem is egyszerű?
Az eddigi segítségedet is nagyon köszönöm!
Szia!
Lehet,hogy zavarok,de akkor jelezz vissza?!
Találtam végre amit keresek,de igazából azt sem tudom mi ez a lap?

http://www.nosolomoto.es/Chaqu...

Na ebből és talán innen kellene nekem piros-fekete. Ez a 136 E. már jó ár lenne,de ha tudnál ólcsóbbat az király lenne.

A piros fekete így néz ki:

http://www.nosolomoto.es/index...

Hmmm! Ez tegnap még 168 E.volt!
Ez meg,hogy van ?

Ha tudsz segíteni,még mindíg köszönöm!
Ha meg zavartam,akkor elnézést kérek!
Valamit jelezz vissza légyszíves.

Hali!
EU-n kívül olyan 50 usd érték amit már néznek szúrópróba szerűen, de van, hogy 80 usd-s árú is átjön vám nélkül. A 150.000-es sisak tuti fennakad, ha ilyen értékkel megjelölve jön. 25% áfa + 3-8% közötti vám + postai vámkezelési költség.......
Köszi az ajánlatot. Vácon nagyon jó ellátást kapott (a helyi nem volt megfelelő), meg vagyok elégedve vele. Ismerős volt a doki neve amit írtál. Kókáról hoztam a kutyát, és ő állította ki a könyvét valamint az első oltást tőle kapta Marcipán.
Szia!
Nem tudom ment-e az előző üzenet,sztem nem.
Ha kérhetnék tőled rendelést én is?
Akkor: Bering Columbia Cordura xl.-t feket-pirosat (kabát) szeretnék vásárólni.
Persze előtte az ára érdekelne?
Ha tudsz segíteni,megköszönöm!
Szia.

Nem akarok beleszólni a dolgaidba, de ha szeretnéd, hogy a kutyád a legjobb orvosi ellátásban részesüljön, tudok ajánlani egy olyan dokit aki nem húz le és imába foglalják a jószágtulajdonosok a nevét. Ő Hatvanban lakik és Töltéssy Zsoltnak hívják. Privátban adok elérhetőséget ha gondolod.
Elnézést a zavarásért.
Én is kérdeznék vmit,ha nem gond.Mekkora értékhatár felett kell vámot fizetni?
Konkrétan egy 150.000-es sisakról lenne szó.A választ előre is kösz!
Szia!
A párom 171 cm,61 kg,rá derékban nagy volt....
Szia! A női Berik milyen méretre jó? (kb magasság-súly? Női konfekcióméretben kb mit jelent?)
...a cuccokat teszteltem /teszteltük/
Ajánlom mindenkinek!
Lassan megkezdem a kiárusítást,minden cucc megúszta a perecet!
Most kaptam meg őket,amiket árverésre is kínálok.

Van egy:
Sidi Vertigo 46os csizma,egy szezont futott,nincs rajta kopás,jó állapotú,nincs lábszag....
Forma Arrow SX 39es,utascsizma,alig használt....

Van egy nagyonjó 3XL ICON kivehető béléses kabátom,jelenleg az árokban zöldült,de nem kopott. /ha lábra állunk kimosom/
Berik női XL bőrmotyó,nadrág új,a felső most nagyon enyhén horzsolódott egy két helyen...
Berik kesztyű,3XL méret,jó állapotú,tenyerén az idő alatt csak a festék kopott le,nem sérült...
Egyenlőre ennyi!

Ha valami érdekel,tegyél egy ajánlatot....
http://www.kepesmotor.hu/pance...

Eladó egy egyszer használt karcmentes Ufo páncél!
Szia!

Ennek örülök. A kutya javulgat már téblábol, de nem az igazi. Múlt már el a kiütéseiből, de van helyette pár új. Minden reggel betadinos szappannal törölgetjük át, aztán szárazra, utána meg krémezzük a sebeket. Este ugyan ez. Ma voltam vele az állatorvosnál vácon el is szaladt az egész délután. Kapott szurikat, remélem jövő hétre még jobban lesz.
Szia Pohi.

Ma megérkezett a kesztyű,tökéletes a méret ,és a minőségével is elégedett vagyok.
Kutyusod jobban van már?
Ahol van paypal fizetési lehetőség onnan vásárolni is lehet biztonságosan
Küldd ide: vivalavita@freemail.hu
projektor...
írhatok esetleg privátban e mail-t?
Konkrétan milyen cucc érdekel?