Ezzel én tisztában vagyok, reklamáltam is már emiatt a banknál, de szerintem ezzel iparági szinten ***sszák át a jónépet, pedig semmibe sem kerülne a vásárlásnál időpontjában aktuális árfolyamot alkalmazni, de ilyen kis trükökkel sokat keresnek a bankok. Mindenesetre arra jó, hogy kövesd, mi történik a folyószámláddal, sikeres volt-e a tranzakció vagy sem. Nekem már mentette ez meg 30ezer forintomat, de az szobafoglalásos félreértéses történet volt, nem netes webshopos rendelés.
helló!
köszönöm a segítőkészségeteket, de sajnos rá kellet jöjjek hogy az e-bay en csak a cég hírdeti magát a rendelésnél átugrik na saját honlapjára ami hong-kongi vagy kínai telephely....
vagy ha valakinek ez nem okoz gondot akkor szívesen venném segítségül....
Köszönettel:
Zozó
A nemrégen belinkelt Motorrad-tesztben ( http://www.motorradonline.de/de/bekleidung/helme/integralhelme-von-300-
bis-500-euro-im-motorrad-test/310130?ref_id=321784 ) szereplő Marushin 999 RS most 59900 helyett 49900 a Yamaha Worldben. Színek a honlap webshopjában. Vidékre is szállítunk, ekkora értéknél már imgyenesem. De Kecskemét szerintem nincs olyan messze a Soroksári úttól. Itt egy magyar teszt is : http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/zart-sisakteszt-60-
alatt-es-felett-1.resz.html
Ja majd elfelejtettem, ebay accountot is kell ugye regisztrálni, de az se nagy kaland.
Vannak érdekes dolgok, pl Hong Kongból az órát ingyen ideszállították (imádom a free shippinget ). Olykor a földgolyó másik feléről olcsóbban szállítanak mint Európából.
Nem ördöngösség, csak egy dombornyomott bankkártya kell hozzá, amit neten elfogadnak. Regisztrálsz egy PayPal accountot, ott a bankkártyádat hozzácsatolod az accountodhoz. Ez kb 200 forintba kerül, de ezt a pént a PayPal sikeres összekapcsolás esetén jóváírja ha jól tudom. PayPal azért szükséges mert ebayen szinte csak azzal lehet fizetni. Ezek után azt rendelsz ebayről vagy egyéb webshopokból ami jólesik. Ilyen módszerrel rendeltem már az összes kontinensről. Legdrágább 30ezres tétel volt Kanadából (sárga Radicalspeed esőruha ), gond nélkül megjött. Eddig még (kopp-kopp) nem éltek vissza a kártyaadataimmal. Erre ebayen és nagyobb webshopoknál szerintem a világ fejlettebb felén kritikusan ügyelnek, mindenhol https kapcsolaton át ment a fizetés. Ott már rájöttek, hogy az ügyfél az első mert ugye ő fizet. Senki sem kockáztatja a 100%-os értékelését ebayen. Miután megjött a rendelt terméked postán, értékelni kell az eladót és ő is értékel téged, hogy milyen pontosan és gyorsan fizettél, stb. Saját jól felfogott érdekében mindenki becsületes emiatt, azt hiszem. Célszerű sms értesítést kérni a bankszámlához, így azonnal látod ki mennyivel terhelte meg a számlád. Dombornyomott kártya alig drágább a sima elektronikus kártyáknál és szélesebb körben tudsz vele fizetni, bár magyar kereskedők még nem fedezték fel online kereskedelem lehetőségeit sajna, bohóckodnak az utánvéttel.
Megéri ebayezni: Sony kameraakksi ebayről 3500, magyar Sony shop: 17000 HUF. Mindkét esetben természetesen eredeti genuine gyári cuccról beszélünk.
Remekül lehet bőrholmikat pucolni babapopsi-törlőkendővel... Nem vicc. DM-ben kapni a pelusok környékén. Közel új állapotra lehet visszahozni a dolgokat! A drágább fajták jobbak is.
igen lett végül v2 caberg, én nagyon megszerettem, nem párásodik, király benne a szemüveg, kényelmes nagyon. Szerintem egy jó választás.
Remélem segítettem valamennyit
Atya Úristen!
Ki van a bokám ezektől!
Friss motoros úgy vagyok,hogy újra kezdtem 7-évet motoroztam 93'-ig.
Ez idő alatt 11x borúltam (persze inkább gyorshajtó voltam az akkori reflexekhez képest),de ebből 9x kijöttek elém,rámkanyaradtak.
Bizton állíthatom,hogy 10-es skálán 8 at simán visznek az ilyen esetek veszélyességi fokban.
Jobbulást Kívánok!
Beb*szod a mosógépbe és kimosod. Viccet félretéve, enyhe szappanos vízben szoktam kimosni a kesztyűmet, ha nagyon mocskos. Aztán, ha éppen tönkremegy a bőrkesztyűm, akkor veszek másikat. Többet ér a kezem éppsége, minthogy az elrongyolódott kesztyűn spóroljak.
Veszel egy újat az a legjobb megoldás, a kesztyű ilyen dolog.......kopik. Én annó tisztíttattam javíttattam, de amennyibe ezek belekerülnek már inkább veszel egy újat.
Ha még is takarítani akarod akkor langyos mosószeres vízbe vagy csak öblítős vízbe beáztatod, aztán finom törlőkendővel átdörzsölöd. Ez után szoba hőmérsékleten kiszárítod, majd bekened a kezed babakrémmel és felhúzod a kesztyűt és jól megmozgatod. Belülről a nem festett oldalról könnyen beszívja a krémet és így visszanyeri a rugalmasságát.
Víz és száradás nem jó a kesztyűnek, sokszor ezt nem tudod eljátszani, előbb utóbb a bőr el fog engedni a varrásoknál....
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a bőrkesztyűm nagyon koszos már és nem szeretném tavasszal így felvenni...
Kérdés: Hogyan lehet kitakarítani úgy, hogy a bőrnek ne legyen semmi baja?
üdv
Sziasztok!
Olcsó de új, bukósisakot Kecskemét környékén hol érdemes venni?(50 ezrem van rá,és nem gagyi technopoli-sakat akarok)
Előre is köszi a választ!
köszönöm a segítőkészségeteket, de sajnos rá kellet jöjjek hogy az e-bay en csak a cég hírdeti magát a rendelésnél átugrik na saját honlapjára ami hong-kongi vagy kínai telephely....
vagy ha valakinek ez nem okoz gondot akkor szívesen venném segítségül....
Köszönettel:
Zozó
bis-500-euro-im-motorrad-test/310130?ref_id=321784 ) szereplő Marushin 999 RS most 59900 helyett 49900 a Yamaha Worldben. Színek a honlap webshopjában. Vidékre is szállítunk, ekkora értéknél már imgyenesem. De Kecskemét szerintem nincs olyan messze a Soroksári úttól. Itt egy magyar teszt is : http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/zart-sisakteszt-60-
alatt-es-felett-1.resz.html
Vannak érdekes dolgok, pl Hong Kongból az órát ingyen ideszállították (imádom a free shippinget ). Olykor a földgolyó másik feléről olcsóbban szállítanak mint Európából.
Megéri ebayezni: Sony kameraakksi ebayről 3500, magyar Sony shop: 17000 HUF. Mindkét esetben természetesen eredeti genuine gyári cuccról beszélünk.
Remélem segítettem valamennyit
Ki van a bokám ezektől!
Friss motoros úgy vagyok,hogy újra kezdtem 7-évet motoroztam 93'-ig.
Ez idő alatt 11x borúltam (persze inkább gyorshajtó voltam az akkori reflexekhez képest),de ebből 9x kijöttek elém,rámkanyaradtak.
Bizton állíthatom,hogy 10-es skálán 8 at simán visznek az ilyen esetek veszélyességi fokban.
Jobbulást Kívánok!
Végül is lett Caberg V2R sisakod?
Ha igen mik a tapasztalataid vele?
Ha még is takarítani akarod akkor langyos mosószeres vízbe vagy csak öblítős vízbe beáztatod, aztán finom törlőkendővel átdörzsölöd. Ez után szoba hőmérsékleten kiszárítod, majd bekened a kezed babakrémmel és felhúzod a kesztyűt és jól megmozgatod. Belülről a nem festett oldalról könnyen beszívja a krémet és így visszanyeri a rugalmasságát.
Víz és száradás nem jó a kesztyűnek, sokszor ezt nem tudod eljátszani, előbb utóbb a bőr el fog engedni a varrásoknál....
Van egy olyan problémám, hogy a bőrkesztyűm nagyon koszos már és nem szeretném tavasszal így felvenni...
Kérdés: Hogyan lehet kitakarítani úgy, hogy a bőrnek ne legyen semmi baja?
üdv
olvasgatom hogy páran tudtok amcsiból rendelni dolgokat, az érdekelne hogy valaki e-bay ről tud -e rendelni?
Olcsó de új, bukósisakot Kecskemét környékén hol érdemes venni?(50 ezrem van rá,és nem gagyi technopoli-sakat akarok)
Előre is köszi a választ!
http://www.motorradonline.de/d...