Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerek cross-csizmát keresek, 33-34 es méretben,
Újat ha lehet, jóárban.
Ha valakinek van,akkor dobjon egy mailt.
Köszönettel
Felsö kategoriàs sisakteszt. Hamarabb hiszek ennek, mint bàrmelyik hazau tesztnek. Föleg, hogy az itthoniak is csak nézegetik meg probàlgatjàk öket, élesben nem probàljàk ki. A németek igen.
Jobbulást! Kár a gyönyörű gixerért!
Autós mellékútról kikanyarodott elém, telibe csaptam, én és a párom elrepültünk........
Motor KO,mi könnyen megúsztuk.
Szia!
Fényképet tudsz küldeni?
martizsuzsi@freemail.hu
S akkor a többit ott megbeszéljük.
Üdv!
A Margit féle Bell-t be lehet szerezni ha az tetszik és kell tutira akkor szólj. Van egy Mugen cordura ruhám, fekete nadrág piros-fekete-szürke felsőrésszel 40.000-ért ha esetleg érdekel. XXL ugyan, de inkább Xl-nek felel meg. Nagyon jó cucc alig használt 3 alkalommal volt rajtam összesen. Öcsém eladja a motorját, így nem fogom tudni használni jövőre, valamint a kutyám beteg lett és kell a pénz a gyógykezelésére ezért eladnám. A ruha kivehető béléses, kemény ergonómikus protektoros, belül puha szivaccsal, jól bírja a vizet, ezt kollégám mondta, mert neki ugyan ilyen van és 100 km alatt nem ázott át neki. Nyárra van rajta több kiuózippzározható zseb így jól szellőzik. Japán termék, mínőségi.
Szia!
Köszönöm a tanácsot ,lehet,hogy élek vele .
De jelen pillanatban a szinösszeállításával+a formájával nem nagyon vagyok kibékűlve.
Olyasmi kellene mint a Shark Samuraj,csak napszemüveges(?) ha így mondják.
Ill.amit Margit ajánl az egyre jobban tetszik!
Őszintén tetszik amit itt tapasztalok,friss belépő is vagyok (nem csak motoros),de köszönöm a + hozzáállásokat!
S várom a tanácsokat!
Ill.továbbra is erősen keresek Bering Columbia Cordura xl-t piros-feketébe,az komolyan érdekelne!
Szevasztok!
Eladó egy Berik 52-es méretű,fehér-fekete-kék színösszeállítású egyrészes bőrruha 80eft-ért illetve egy vadonatúj Renox márkájú 50-es bőrdzseki méretprobléma miatt 25eft-ért.
Az árak irányárak,ha komoly a vételi szándék tudok engedni belőlük valamennyit.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as számon lehet.
Ezt én is meg akartam kérdezni,de őszintén szólva nem mertem.
Bocsi!
De egyszer már belenyúltam....
Köszönöm a segítséget!
Még 1x: Jobbulást kívánok!
Eladó Hondás cipö 43-as méretben újszerü állapotban.Ára:9500ft Motoros ruha+csizma+marhusin sisak.Ára: telefonon 06202529322
Mi történt?
Remélem nincs nagy gáz!
Itt van videó a sisakról:

http://youtu.be/q25Qbtq3-k0
Mi lett veled?
Sajnálom!
Jobbulást kívánok,de kérlek ha tudsz ,segíts nekem!
Üdv!
Szia!
jelenleg mozgáskorlátozott lettem,most nem tudok foglalkozni a dologgal
bocsi
Hali!Eladó egy 36-os női csizma ha valakit érdekel!Kb 2X volt használva mert nem jó a méret!
Ha valaki keveset használt ruhát szeretne venni, akkor itt a lehetőség:http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ezt megnézheted. Nincs elhasználva. A bolti ára:700euro, amiért én kínálom az ennek a töredéke. Szinte ajándék.
Szia!
Friss motoros vagyok,nem igazán tudom milyen sisakot vegyek,de azt igen,hogy rosszat nem fogok venni.
Tedd meg nekem,hogy bemutatod a sisakot!
Ill.kérdezném: Milyen színben tudsz szerezni,milyen méretben,van-e benne napszemüveg(?),57,5-ös fejméretre ebből milyen méretü sisak kell?
Köszönöm!
Klán.
Sziasztok,

Mivel célszerű tisztítani pl. egy Caberg V2R plexit?
pl. mikroszálas kendővel, vagy mivel?
Szevasztok.

Srácok olyan segítség kellene, hogy szeretnék ruhát próbálni mert nem tudom milyen méretben gondolkodjak, de a környéken sehol sem tudom és ha nem muszáj akkor pestre sem mennék. Veszprém és szolnok körül, esetleg pécs. És ha jól tudom akkor márkánként váltorik valamellyest a méret is, így inkább Berik meg ilyesmik érdekelnek. És bőrruha, ezt nem mondtam.

Előre is köszönöm a segítséget.
szia. olvastam hogy motoros ruhát keresel. még aktuális?
olvastam hogy csizmát keresnek. még aktuális?
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőbe új,kötött akrapovic sapkája?
Köszi Pohi!
Sziasztok!
Ha valaki tud kérem segítsen!
Bering Columbia Szövet (piros fekete) XL kellene nekem!
Az istennek nem találok.
Akár Német lap is érdekel.
(martizsuzsi@freemail.hu)
KÖSZÖNÖM!