Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan annak X-spirit2 = X12 = xtwelve
Vki nem tudja véletlenül hogy Amerikában az X Twelve az az X-Spirit 2-nek felel-e meg?
Ejj, de szép!
80.000. pénzért tudok most ilyen sisakot intézni!gondolom nem kell a márkát bemutatnom
A nem akciós ára 700 dollár felett van....
Kupakot.
Eu-n belül nincs + költség. Rendelj nyugodtan.
Tudom,de nálunk valami szarakodást mindig kitalálnak,hogy levegyék az embert.Mindegy hogy vámnak vagy valami másnak nevezik.
EU-n belül nincs vám ....szerintem!
Mit néztél ki?
Köszi.
Ez így jól hangzik.
Ha jól emlékszem akkor csak annyit kellet fizetnem ami a weboldalon volt.
Egyébb költség nem volt.
7,90 € szállítás költséget ír az FC-Moto MO.-ra.
Vámot ezen felül kellett fizetni?
Igen, minden rendben volt vele.
Talán egy picit lassan ért ide a motyó.
Vásárolt már valaki az FC-moto-ról magyarországra utánvéttel?
Jaja,tudom. Épp ezért nem akarok ennyire fehéret! Nem kell hogy full fehér legyen. Lehet benne több fekete is,csak fehérrel. A mocim miatt ragaszkodok a fehérhez ! Lehet,hogy idén már nem is veszek. Majd jövőre. Most már nincs nagyon értelme,igaz biztosan lesznek ilyenkor nagy leárazások,de még hízhatok is! Amúgy meg most már inkább az egybe részes felé hajlok! Az kell nekem. Ha rövidebb útra megyek van két dzsekim amit használhatok szóval nem gond! Viszont azt mondják az egybe cucc sokkal kényelmesebb!
Nem azzal van a gond! Nem vagyok én dagadt! A helyzet az,hogy már 4 éve keményen edzek és ahogy gyarapszik az ember ugye... Amúgy farmert is nehezen találok a vastag combom miatt! De nem bánom..
vannak táblázatok a gyártók oldalán, mi mekkora. de próba nélkül könnyen be lehet szopni. nem mindenki egyforma
erre nincs recept. próbálni kell.
Hali Valaki segitene ujj ruhat akarok veni (rendelni) de nem tom a meretem 172 cm magas es 55 kg vagyok.Kerdes mejk a megfelelo meretem h pont jo legyen se tul nagy h logjon se tul kicsi h szoritcson...... en ojan 48-46 ra tipelek
Fehér őrület
Mondjuk én nem tenném....jól mutat rajta a sok szétrobbant bogártetem,az út poráról nem is beszélve.
Sokáig nem marad fehér
nézz körül a külföldi piacon /tengerentúl/
ha találsz valamit szólj, olcsóbban itt van mint gondolnád....

fogyjon le!
Pesten keresd meg a Superzone-t, kapsz ilyet ha még maradt belőle,tavaly télen százezerért árulták....
De kár hogy 52-es! Pont ilyet akarok, csak nekem is kicsi az 52-es! 90 kg vagyok és 174 cm! Legalább 54-es kell belőle!