Ha esetleg valakit érdekel , nekem lenne kamerám is ill tartóm is eladó.
Vettem magamnak egy komolyabbat és ez jelenleg fölösleges !
Ezért olcsón eladnám az egészet .
Tehát mit is tartalmazna a csomag 27000 FT ért
összesen 2 db kamera ( tipus : Panasonic nv-gs 17 mini dv)
-1 db kamera teljesen makulátlan állapotban !
-1 db kamara amivel volt egy kis balesetem, és alulról megroppant nem kapcsolt be .
Az is lehet hoyg meg lehetne javítani , én nem próbálkoztam vele mert volt még 1 !
-2 db gyári aksi
-1 db brutál erős aksi ( kb 4 szer annyit bír mint a gyári )maga ez az aksi volt csak 8500 FT !
-2 db töltő
-természetesen kábelek
-1 db kamera tartó + adapter hozzá.
Motor tankra szerelhető !
A tartón előre és oldal irányban is lehet mozgatni a kamerát + előre és hátra is lehet billenteni !
minden egyben 27000 FT
Érdeklődni és rendelni : e mailben + vasárnap hétfőn telefonon 06303320143 nálam
Természetesen a 20 -as számon is megteheti bármikor 06204711850
Üdv Feri
--
Tel 06204711850 ( h- v ig)Ezt a számot akkor hívd ha már nincs kérdésed és csak rendelni akarsz !
A következő pedig az enyém .
Tel 06303320143 ( Csak vasárnap,hétfő!)
Mailben mindennap elértek!
E mail : motorgumizala@gmail.com
Ha előre utalsz akkor a posta csak 1000 FT.
Utánvéttel 2000 FT
POSTAI UTÁNVÉTEL MEGOLDHATÓ az ország egész területén!
(tehát nem kell előre fizetni, hanem elég akkor, amikor majd viszi a postás! )
Új BF AKITO cordura és bőrkabátok, túranadrágok, csizmák, kesztyűk, esőruhák rendelhetők minden méretben.
Ugyan itt új RINO cross csizmák 25.990 ft-ért.
UFO páncél 14.990 ft.
Lazer sisakok.
M-Cax, Progrip cross szemüvegek.
Progrip és UFO cross ruházat!
Ugyan itt:
Kopóalkatrészek: láncszett, dugattyú, hajtókar, tömítés, teleszkóp és himbafelújító szett, kuplunglamella, karok, tükrök, gyertyák, fékbetétek és minden ami a motorozáshoz kell!
Írtam mail-t. S M L XL méretben 1 héten belül nálad lehet a Shoei Xspirit2 kiyonari (piros-fekete), bogárhálóval, orrvédővel, eredeti dobozban, sisakzsákkal, pin-lockkal, kis pleximatricákkal.
új nevén Mr. Tanaka, így keress rá... Ő E-bay-en "lakik", ott él, ha nem a levegőben. Szóval e-bay-ről Ő (is) tud hozni, de pl. Bigoneoszi, és Pohi is tud Neked segíteni. Én utóbbi segítségével vettem csizmát Angliából.
www.motoros-polo.hu