Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok kéne egy kis segítség.Korábban vki hirdetett jó áron Shoei vadiúj bukókat,amiket kintről hoz.Vki tud valami elérhetőséget?
Helló!

Érdekelne engem is majd közeljövőben ilyen farmer lesz még nálad? Esetleg a márkáját meg tudod mondani vagy hogy hol lehet beszerezni?

Segítséged előre is Köszi.
mindkettő teljesen új,ma lemérem
Közben láttam a méreteket! Fingom sincs hogy mekkora ez a méret! Esetleg ha letudnád nekem mérni a hosszát és a derekát azt megköszönném! ezek használtak?!
Méret?!
Hy!
Inkább csak a jól megérdemelt pihi, meg a motoros túrák tervezése, szervezése, ill. maga a motorozás élvezete.
Bármit is tevéznél a jövőddel kapcsolatban, remélem neked is összejön amit szeretnél.
Majd biztos összefutunk még valahol, addig is enyhe telet.../+5fok napsütésben, az már az elvonási tünetek csillapítására jó! /
Hali!
Soha ne légy gyorsabb, mint az őrangyalod !
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni: Arai bukóhoz keresek jobbos plexitakaró fület.Szín nem számít.
Email:szucs0818@freemail.hu
Én azt gondoltam,hogy ezzel belepiszkítok pár ember szotyipénzébe,de szerintem ide tartozik a téma. Ha neked nem a képeken szereplő kesztyűkkel volt dolgod,akkor nincs mit feszegetni....
Téma részemről lezárva!
A Margit ide teljesen megfelelő,a Mizsi túl személyes
De mitől változott meg a nemed Mizsi? Csak nem kasztráltak?
Szerintem inkább népszerűsítsd az icon cumókat, mint, hogy mások által árult terméket minősítesz. Nem jó üzletpolitika amit elkezdtél. Persze csak szerintem

Van sok nagyon gagyi...észrevehetően gagyi termék, de nem kell megvenni és kész.

Nézd meg a kisujjukat, egyiknek sem olyan mint amit bemásoltál.

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

Én amit eladtam azon nem találtam észrevehetően gagyi jelet. Persze én sem a legolcsóbbat vettem meg. Nem kerestem rajta 10.000-eket. Akinek bármi gondja volt vele kicseréltem, küldtem másikat. Bárki megnézhette megfoghatta megvizsgálhatta átvételkor. Senki nem panaszkodott.
Na jó,ez már olyan mint az Adiads
Jó melót
Egyszeri vagy kis tételben tett vásárlás esetedben nem kérdőjelezhető meg, de ha én azt mondom hogy bármilyen méretben bármilyen szinben, a lakásomon vagy 45 db ilyen sisak a magyar bolti ár feléért, és még számtalan mennyiséget rendelni is tudok, az már elüt a te esetedtől... persze kivételek itt is lehetnek. És itt valóban szoba jöhet h azért ennyi mert szar a magyar adó rendszer vagy azért mert a boltira 35 éves olasz férfiak ragasztják a matricát, vagy 8-10 éves koreai gyerekek! És itt jegyzem meg mélységesen elitélem a gyerekmunkát, csak a végletek miatt hoztam a példát.
....hogy legyen alapja a dolognak,pár hasonlítás!
De csak az nézze meg aki tudni akarja,a többiek csukják be a szemüket!
Végszóként....
Mindent lehet hamisítani, és mindent hamisítanak is. A továbbiakra jó fórumozást, és eladott terméket kívánok.
Bocs, más dolgom volt.
Na ha ezek is eredetiek, istenként tisztellek, és előtted.
Icon
Csak neked,csak most....ezt tekints úgy,mint egy újságcikket.
Olvasd el,és lapozz tovább.
Annak szól aki ezt tudni akarja....
vagy idehaza a boltokban sokkal drágább minden, hogy az adók miatt vagy miatt abba ne menjünk bele....
de tavaly usából vettem egy sisakot (is), idehaza az eredeti ára 80e, most az akciós ára 45...
a mostani akciós árán majdnem 2-őt vehettem volna...
Az elején leszögezem, nem árulok semmit, azaz nem vagyok érintett, de nem feltétlenül értem a motivációdat. Mi a felszólalás célja? A motorosok egészsége miatt aggódsz (ne vegyen a tudatlansága miatt gagyit). Vagy más üzletét szeretnéd rontani, persze a haver kivételével, akiről szintén nem tudjuk mit igazit árul, (Egy ember van itt akivel a legkevésbé sem akarok kicseszni,a többi nem érdekel), esetleg azt szeretnéd sugallni, hogy az a tuti, amit te árulsz. Mert ha egyértelműen fogalmazol, pl: "Gyerekek, mindenki vegyen jó minőségű ruhát, drágán, mert ha elesik a gagyiban megsérül!" vagy "Gyerekek, szerintem mindenki hamis cuccot árul, aki olcsón adja, nálam vásároljatok!" akkor az ugyan több embernek nem fog tetszeni, de lagalább világos az üzenet.
Szerintem.
Jogos... de szerintem aki arra gondol hogy egy termék tömegesen itt 1/3ad annyiba kerül mint a boltba az eleve tudatlan ha azt hiszi hogy azzal minden rendben van! (hamis , vagy gyerekek gyártyák, vagy kamionrol leesett, vagy akármi...)
Nem találsz gagyi Icon cumót? gyerünk
P....fázz csak bele,ezért van a fórum
Ez a kamionról leesés már nem divat,keleten gyerekek varrják,olcsóbb az úgy....a boltokban is található,ezt még el-el fogadom,de épp ez az amiről szó van,aki eredetit akar,az ne vegyen a tudatlansága miatt gagyit.
Bizony nagyon....
A tudatlan bizonyítani akar

...nagyon belemászhattam a lelki világába
Ezzel mellényúltál!
Itt megtalálod az általad említett kabátot,több mint 2 éves model....