Itt nem a ki mit árul a téma,az az apró rovat,eltévedtél!
Ez a topic a motoros ruházatról szól,ismeretek,vélemények megosztása.....vagy nem?
Egy ember van itt akivel a legkevésbé sem akarok kicseszni,a többi nem érdekel
Néhányan nem örülnek itt az irományomnak,de többen fognak akik vásárlás előtt állnak!
Hali Feri!
Tudod valamivel elkell ütni az időt!
Egyenlőre még "koptatom a csizmát" de remélem már nem sokáig!
Csak az a baj, hogy senki nem tudja mit hoz a jövő.
És te miben utazol mostanság? Vagy csak a jólmegérdemelt pihi!
Üdv, rövid telet!
Kicsit had p**zak bele a témába... én is innen vettem a kesztyűmet, természetesen töredék áron az eredetihez képest. (de nem az itt szóbahozott illetőktől...) sőt azóta már másik alpinestars terméket is vettem ettől az eladótól, szintén töredék árban. Ugyan a csomagolás hagyott némi kivetnivalót maga után, ám akárhogy kutattam neten, néztem képeket, semmi (még minimális eltérést sem tapasztaltam), sem a cimkében sem a minőségben. Sőt a cimkét megnéztem bolti eredeti példányokban és teljesen megegyeztek. Jo persze tudom eredeti cimke hamisitványba varrása stb... nademost ha teszem azt egy ugyanugy kinéző, jó minőségű, vagy ne adj isten jobb minőségű terméket veszek, és az eredeti és a hamisitvány között csak annyi a külömbség hogy a te pénzed nem az eredeti cég számlájára megy, és te ehhez töredék áron hozzájutsz... akkor a hamisitott szo értelmét veszti... mellesleg a kamionrol leesett áruktól is olcson gyorsan szabadulnak az emberek. Az pedig végképp, eredeti, de az öszeg továbbra sem a cég számlájára jut. Aki meg olyan hamisitványt vesz ami szar is, az vessen magára. Mellesleg boltba is kicsibe és nagyba is láttam már egysmást... szoval ami a pulton van sem biztos h az aminek látszik, azért mert drága és blokkot adnak róla.
Nézz szét az ebay.com-on, és rájössz. Mellesleg szerinted akik megveszik 25.000Ft-t, a 45-48000Ft-s kesztyűt, nem tudják hogy nem eredeti? De áruld nyugodtan azt amit árulsz, más is árulja azt amit árul, és nem kell fikázni más termékét.Ki-ki döntse el saját maga, hogy mit mennyiért és kitől akar vásárolni.
Ez a te véleményed,igényed,amit nem mindenki gondol így!
Ár? minőség?
Mindenki addig nyújtózik,amíg a takarója ér.....én pl nem veszek gagyit,inkább legyen abban az árban egy olcsóbb márka,vagy ne legyen ráírva semmi....
Icon és Teknic cumót még nem láttam gagyit /de ha te igen,oszd meg velünk/ nem olyan nagy a nevük mint az Alpinestars, és ugye csak a nagyokat jó koppintani.
Nem árulok,de nem is érdekel hogy eredeti,vagy nem. Az általad árult Teknic,és Icon termékeket is lehet nem eredetiként kapni. Amig az ára,és a minősége megfelelő,addig nem fog érdekelni senkit hogy eredeti,vagy sem.
Van egy kis infóm,aminek nem hiszem hogy mindenki örülne
Csak azon gondolkodom,itt most egy csapatban játszunk /mi vagyunk a motoros közösség/ vagy nem?
Kell ide infó,vagy nem?
Simán jó lesz, mert szűk kesztyű. Eddigi tapasztalat alapján mindenkinek 1-el nagyobb kellett. pohi@vipmail.hu címen elérsz és megbeszéljük a részleteket.
mert nincs a gyártó honlapján?
pl itt is van: http://www.motorcycle-supersto...
ez egy régi típus, nekem fehérben van, de már arról se sok mindent találsz, de attól még eredeti....
http://www.tobefast.com/images...