Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szaisztok!
eladó cross enduró csizmák olcsón:CSIZMÁK OLCSÓN
Holnap, vasárnap adománygyűjtés és női motoros ruhabörze az Andretti pizzéria emeletén, a Váci út 13. szám alatt!
Hali!

Mivel boncteremben nem találtam értékelést, így felteszem itt a kérdést:
Berik sportcsízmáról mik a tapasztalatok?
Forcefield nagyon jó ajánlom!

Protektorok.hu
Tud valaki eladó szélálló thermo aláőltözős ruhát bőr ruhához?
szep, de nekem kicsit draga.. sajnos.. :-(
Volna egy gyors kérdésem!

http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ez a One Rockstars sisak a jobb vagy egy Fox V3 Blitz?

Holnap mennék venni valamelyiket..
Hali,

egy kis segítség kellene vettem ma egy oneal element cross nadrágot de ha leülök vagy fel a motorra akkor lecsúszik a hátsómra de csak hátul úgy hogy kint van a "seggem" van erre valami megoldás? vagy szar a szabása? valakinek valami tapasztalat?

Előre is köszi
A krém dobozán csak a SIDI felirat van, egy szintelen krém jó víztaszítással. Én a Motorline- ban vettem 1000 ért. De szerintem a méhviaszos krém is jó hozzá
Hello!

Keresek jó állapotú bőrgatyót 54-es méretben, lehetőleg szürke-fekete színben, 10 000 Ft körül.

Köszi előre is!
ja igen, L-es meretben :-)
helo!
van valakinek elado hasznalt shoei, arai sisakja? esetleg hjc hq1 de normalis alapotban.. fekete, piros, szurke, feher kombinacio... hogy azert paszoljon a mocimhoz...
Eladó az Arlen Ness bőrruhám 52-es méretű 1 szezont volt használva hibátlan tiszta állapotban irányár:80000ezer ft!
thx.. tudnál rola pontosabbat, milyen állagu (mert ha vmi sima krém, vagy méhviasz az van itthon) meg h mi a neve pontosan, jah és hol tudom beszerezni!

thx
jóó nagyon

mikor vagy Pesten?
Még mindig eladó 43-as. Bp.
köszike
cső
a méret pont jó lenne
180 és 80 kg vagyok

Bp.-en
hol ütközzünk?

tamas.czine@gmail.com
cső
és hogy tudom megnézni?
megpróbálni?
Van hozzá gyári kence, nem is drága. Én még mindíg a 2 éve vásároltat kenem ( kiadós is )
noh lenne nekem is kérdésem.. Sidi csimmát ápolt már valaki? Nedves szappanos ronggyal letakarítom, meg a sarkát elszedem, és azt is kinyalom, de utána mivel kenjem le? A használati utasítás, áthúzva ábrázolja a kencézést... valaki ötlet?
Sziasztok!
Van egy pár cuccom eladó:
Vadonatúj! Dunlop Qualifier gumi párban:
DUNLOP
49999 FT
Dainese női bőrruha GYÖNYÖRŰ állapotban:
DAINESE
49999 FT
Keress bátran és megegyezünk!
Ha kell jó áron tudok neked adni egy alig használtat Igaz az egyrészes,52-es.
jah igy 2 részes... szerintem inkább járj nyitottszemmel... ahogy a jobbra indexelő balra kanyarodó trabant létezik ugy a 40% os áron blokkal igazolt méregdrága márkás használatlan ruha is! tapasztalat.... böngézd az aprót, ha nem akadsz rá januártol a boltok kisöprik a karácsony utáni maradékot. De azért a márkára törekedj...